Vegan olanlar bakabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vegan olmak tabiki bir tercihtir ama ileride zorlanabilirsiniz . Nasıl mi ? Evlendiğiniz zaman eşiniz muhtemelen sizinle aynı şeyleri yiyemeyecek. Hamile olduğunuz zaman doktor süt yumurta balık ürünlerini bol bol tüket diyecek. Çocuğunuz olduğu zaman ona yedirmeniz gerekecek. Bu liste uzayıp gider. Siz yemeyebilirsiniz ama cevrenizde sizinle uyum sağlayamayacak sizi anlayamayacak bir sürü unsur olacak ve bu sizi çok zorlayacaktır. Cevremde vegan değil vejeteryan arkadaşım bile hiç olmadı . Size yardımcı olamayacağım umarım istediğiniz gibi bir yasam sürersiniz.

Ete , diğer hayvansal gıdalara vereceği parayı diş macununa , sampuana verir.

Sadece veganlar değil diğer türlü beklenenler dr , hayvanlasr üzerinden test edilen ürünleri kullanmamaya çalışıyor.
O zaman ne mutlu gercekten. Benim yasam tarzim degil. Ama oyle olana da saygi duyarim. Hatta gercekten bu benim icin cok zor oldugu icin yapana helal olsun derim yani

Simdi benim yorumumu begenmemissin de ben veganlara saygisizlik mi ettim yaptigim yorumda? Gayet kendi yasam tarzimi anlattim. Etcil oldugumu ve hatta et olmadan yasayamayacagimi falan dedim o yorumumda. Bunda ne vardi begenmedim emojisi atacak? Cidden merak ettim. Dusuncemizi de mi soylemeyelim? Kimseyi kirmadim, asagilamadim ben yorumumda.

Konu bdvlik mi? Hayır.
Konu dini mi? Hayır.
Ama bdvlik olmayan konu buraya açılmış, dini içerik yasak olmasına rağmen inanç konuya dahil edilmiş.

Anlayacağınız KK'nın günlük rutinlerinden, ben de kendi rutinimi gerçekleştirmeye geldim.:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…