Vejeteryan olmak ve kavga

Daha önce defalarca dedim yiyemiyorum diye inşallah bu son olur

fakat bugün et yemediğim için eşim ısrarcı olunca

Vejetaryen insana anne baba evinde ısrar ederek nereye varmaya calisti ki?
Bu konuda bir sorunu, tedirginligi varsa kendi evinizde uygun zamanda cözmeye calismaliydi. Hasta halinizle kv evinde degil sizlik bisey yok takilmayin.

"Ay ben onu yemem bunu yemem ac kaldim neden etli yemek yaptiniz" dememissiniz ki. Herkes dumduz hayatini yasasa her sey ne kadar kolay olacak :)

Hala ilişkiniz seviyeli bence ağlanıp üzülüncek bir durum da yok iyi olmuş denilecekte. Sıradan bir şey büyütmeyin kafanızda

Asla öyle demem diyemem, eşim evde de ısrar eder annesine gelince de , sonradan gönlümü aldı dedi bidaha dikkat etcem umarım birdaha yaşanmaz

Bu nasıl bir hastalık ki 1 hafta birinin yanında kalmak zorundasınız
Bende vejetaryenim, beni fazla tanımayan insanların 'ne tuhafsın, et yenmez mi, ısrarla ye ye' baskılarına alıştım artık eşiniz et yemediğinizi bildiği halde neden ısrar ediyor ki

eşinizin yanlış tutumu o zaman israr etmemeliydi. yemek israrıni hic sevmem. insanin zorla yedigi zaten fayda etmez.

Duymasalarmiş iyi olurmus ama duymuslar ve sorun olmamiş kafaniza takmayin derim.

Geçici bir hastalık durumu eve gecmeme az kaldı, beni en iyi siz anlarsınız bu et konusunda

Asla öyle demem diyemem, eşim evde de ısrar eder annesine gelince de , sonradan gönlümü aldı dedi bidaha dikkat etcem umarım birdaha yaşanmaz

Bu erkekler cok degisik bi grup.

Acik kadinla evlenip kapan derler

Calisan kadinla evlenip isten cik derler

Vejetaryen kadinla evlenip et ye derler

Valla degisikler.

Bu erkekler cok degisik bi grup.

Acik kadinla evlenip kapan derler

Calisan kadinla evlenip isten cik derler

Vejetaryen kadinla evlenip et ye derler

Valla degisikler.
Inanın öyle, evlenmeden önce gözü hiçbirşeyi görmedi lafını bile yapmaktan imtina etti , şimdi de diyor sağlıklı olman için zorluyorum ama ben yiyemiyorum kokusuna bile tahammülüm yok ama yinede evde onun için et yemeği yapıyorum ağzımı burnumu kapatarak ..

Akılları almıyor, "et gibi bir şey nasıl sevmezsin?" diye.
eşlerimiz konuşsa sizinkine "sen şanslısın ya ben et yemeğini anca kendim pişirirsem görüyorum" derdi

Bende et yemem tavuk balık falan cevremde çok kişi zorla ye ye diye karışınca insan bazen sinir oluyor hak veriyorum Allahtan eşim de aynı ben gibi et yemez keza kayınvalidem de öyle Hiç başımda et ye diyen yok rahatım kendi ailem çok zorlardı ye diye

Ne güzel benim etrafım sağım solum hep etçil insanla dolu

Ayyyy.. siz hem vejetaryen hem de adanalı oldunuz mu =( ben oldum, en sık duyduğum cümlelerden biri "sön nösöl ödölösöğğğğğnnnnn"
eş tarafı da mardinli. evlere şenlik bir ortam oluyor her sofrada. kayınbabam "ne zaman başlayacak et yemeye geri" diye soruyormuş eşime, sanki hastalık. herkes acıyan gözlerle bakıyor. eşim de şu an karşımda içli köfte yiyip allah aşkına ye bak allahın adını verdim diyor. boğup atmak farz bunları =)))

Bir de bunun şey versiyonu var
Köftede mi yemiyorsun?
Köfte et mi ki?

Oooo durum daha kötü, Adana demek et demek Keşke eşim öylesine dese resmen zorluyor

Ya bi insan biseyi yiyemiorsa bu onu yememesi gerektiği içindir zaten. Onlar senin vücudundan iyi mi biliolar neye ihtiyac duyduğunu. Bence hayir yemiorum deyin her seferinde ama ne derlerse hep ayni seyi soyleyin.

Ya bi insan biseyi yiyemiorsa bu onu yememesi gerektiği içindir zaten. Onlar senin vücudundan iyi mi biliolar neye ihtiyac duyduğunu. Bence hayir yemiorum deyin her seferinde ama ne derlerse hep ayni seyi soyleyin.
Alerji olduğum halde ısrar ettiler her zaman bu sefer dayanamadım patladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…