Vejeteryan olmak ve kavga

Toplumca çok seviyoruz birbirimize karışmayı ama hepsi birbirimizin iyiliği ve sağlığı için tabiki Sınırlarımızı bilmemekle falan asla alakası yok. Et yemediğinizi zaten biliyorken ısrarı geçtim, teklif etmesi bile yanlış bence. En azından bir daha bu konuda sorun yaşamazsanız diye düşünüyorum, iyi olmuş bence.

Kimse istemediği şeyi yemek zorunda degil
Ben aksina etcilim.
Kurbanda gitmiştim esimin ailesine
Hemen mangalda et yaptılar küçük eltim et yemez
Hep onu eleştirirler et yemeyen kadın mı olur illa yiyeceksin
Bak dasmeer nasıl yiyor diyorlar
Kısaca eşiniz o an densizlik yapmış
İnsan hata yapar olsun takilmayin.

Et yemeyen bir insana et yemesi için ısrar etmek çok büyük bir yanlış. Sizin üzüleceğiniz bir durum yok ortada. Eşiniz haksız. Kv ve görümce de anlamış oldu, size et yemeniz için ısrar etmezler bundan sonra. Ancak siz yemiyorsunuz diye onlar da yemeyecek değil, et yemeği yaptılarsa kendileri yesin, siz de başka şeyler yiyin.

Bu erkekler cok degisik bi grup.

Acik kadinla evlenip kapan derler

Calisan kadinla evlenip isten cik derler

Vejetaryen kadinla evlenip et ye derler

Valla degisikler.
En komigide şehirden kızla evlenip ve ayrıca çalışan kadınla evlenip yazları köyde anne babasına hizmet beklerler

En komigide şehirden kızla evlenip ve ayrıca çalışan kadınla evlenip yazları köyde anne babasına hizmet beklerler

Bir ogretmen üye yazmisti burda.
Eşi sırf tatili uzun, köyde ana babasina yardim eder diye onunla evlenmis

Sehirde yasayan ögretmen kadin ne anlar hayvandan bostandan ya

Eltinize üzüldüm eminim o da bu duruma çok içerliyordur

Bir ogretmen üye yazmisti burda.
Eşi sırf tatili uzun, köyde ana babasina yardim eder diye onunla evlenmis

Sehirde yasayan ögretmen kadin ne anlar hayvandan bostandan ya
Benimde eşim öyle beklemiş kendisi ve ailesi o kafadaymış.
Benim şehirde yaşamam, öğretmen olmam, köyden nefret etmem, köy işlerinden anlamamam dışında bir sorun yok.
Evlenirken birde demiştim ben köy işlerine ve köye gelemem, özgürlüğüme karışılmasına gelemem diye. Değilse evlenmeyelim ben mutluyum dahada mutlu olmak için evlenirim yoksa düşünmüyorum demiştim. Hepsine olumlu cevap vermişti. Evlenir evlenmezde herkes içindeki canavarı ortaya çıkardı. E ben demiştim dedim şimdi ayrı yaşıyoruz en kısa süredede boşanağız inşallah

Adam sizi bastıracağini düşünerek evlenmiş ve her şeye he he demiş, ne kadar içten pazarlıklı insanlar var , Iyi ki bırakmışsınız , az yesinler kendilerine hizmetçi tutsunlar bir zahmet ..

Çok iyi yapmışsınız tepki vermekle. Ben de yemiyorum et ve yıllardır her girdiğim ortamda ' niye yemiryosun , tavuk da mı yemiyorsun , aaa balık bile mı yemiyorsun ? ' sorularından bıktım. Eskiden kibarca sevmiyorum deyip geçiştiriyordum ama baktım ki bunun sonu gelmiyor , artık daha sert tepkiler veriyorum hiç de umrumda değil karşıda kim varmış . Biz nasıl ki her masada et yiyenlere 'neden yiyorsunuz ki aaaa ' demiyorsak onlarda biraz çenelerini kapatsınlar bir zahmet. Hiç üzmeyin kendinizi , üstünüze gelmekle onlar size haksızlık ediyorlar .

Çok teşekkür ederim

Adam sizi bastıracağini düşünerek evlenmiş ve her şeye he he demiş, ne kadar içten pazarlıklı insanlar var , Iyi ki bırakmışsınız , az yesinler kendilerine hizmetçi tutsunlar bir zahmet ..
Evet gerçekten açık açık söyledim birde daha ne diyim afedersiniz mal olsa anlar bastırılamayacağımı.
Sizin durumunuz içinde hiç üzülmeyin bence bu vukuattan dolayı daha bu olay kolay kolay gündeme gelmez gelirse de nasıl tepki vereceğiniz ortada. Boşverin üzülmeyin iyi olmuş insanlar gerçekten bazen ya anlamıyor yada anlamamazlıktan geliyor

Çok şükür o gergin hava geçti, şuan herkes bişey olmamış gibi davranıyor, eşim de gönlümü aldı konu kapandı, Teşekkür ederim

Evlendikten sonra boşanamaz
Boşanmış kadın denmesini istemes
Gibi değişik bir kafada oluyorlar

Ama kadın sizin gibi kendini ezdirmeyince sap gibi kalıyorlad böyle
Oh iyi olmuş
Az yiyip yardımcı alsınlar köye

Kayın aileden saygı görüyor eşten saygı görmüyorsunuz. Genelde tersi oluyor burada. Eşinizle ciddi bir konusmaniz gerekiyor. Hayatiniza saygi duymayi ogrenmek zorunda.

Son düzenleme:
Evet o kafadalar aynen. Kendi oğullarıda bulunmaz hint kumaşı.
Boşanma durumundayım ve eminim tamamen şu boşanma gerçekleşincede dahada güçlü olacağıma inanıyorum.
Bende öyle sap gibi kalmalarını istedim zaten dahada fazlasını hakediyorlar bu bencillikleriyle.
Evet kesinlikle madem kafaları mantıkları buydu kocaman düğün yapacaklarına hizmetçi alsalardı daha ucuza gelirdi ve kimsenin hakkına girmezlerdi. Birde paralarını kuruş kuruş hesaplarlar paraya tapıyorlar falan.
Ayy size yazarken bile aklıma geldikçe öğk geliyor benden uzak olsunlar yeter

Kayın aileden saygı görüyor eşten saygı görmüyorsunuz. Genelde tersi oluyor burada. Eşinizle ciddi konusma gerekiyor. Hayatiniza saygi duymayi ogrenmek zorunda.
Eşim bu konuyu kafasına çok takıyor maalesef , bende öyle düşünüyorm ama kendisi bunu kabul etmeyip sağlık için direttiğini söylüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…