- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
- Konu Sahibi Mavi dalgalarrr
-
Ve o çocuğun küçücük beynine "Annen seni istemedi annen seni bıraktı kaçtı senin annen kötü" diye iğrenç şeylerle dolduracaklar ve anneden nefret ederek büyüyen çocuk bilinç altında kadınlardan nefret edecek ve karşısına çıkan tüm kızların canını yakacak belki bir sapık olacakVelayeti verdiğinizde bir daha görmeyecek misiniz ÇOCUĞU? yine eski eşle görüşmek zorunda kalacaksınız. Ha görmeyi düşünmüyorsanız da Allah sizi affetsin..
Zaten siz karar vermişsiniz hiç zorlanmadan vereceksiniz velayeti belli ama şunu asla unutmayın o çocuk bir gün büyüyecek ve asla sizi affetmeyecek..
Yani babasinda kalsin okuluna gonderir..
Buyur yine gorusuriz..
Babaya verince muhattap Nasıl olmayacaksın
Çocuğunu görmek için onunla konuşmak için ihtiyaçlarını karşılamak için Nasıl bir yol izleyeceksin
5 yaşındaki çocuğun günahı kusuru olmaz psikoloğa götür babasıyla ve babasının ailesi ile olan ilişkini düzenle
Ve yeniden evlenmek istediğin adamdan da emin ol
Kusura bakmada anneysen önce çocuk gelecek hayatının öncelik sıralamalarında
Ve o çocuğun küçücük beynine "Annen seni istemedi annen seni bıraktı kaçtı senin annen kötü" diye iğrenç şeylerle dolduracaklar ve anneden nefret ederek büyüyen çocuk bilinç altında kadınlardan nefret edecek ve karşısına çıkan tüm kızların canını yakacak belki bir sapık olacak
Sevgisiz büyüyen kişilerin % 99 u toplum da zarar vermeye eğilimli bireyler olarak büyüyor.
Ve o çocuğun her dediği yapılacağı için kadir kıymet bilmeyen şımarık bir züppe olacak belki de?
Anne vasfı taşımayan konu sahibi belli ki çocuğundan vazgeçmiş.
Çocuk anneden nefret edecek orası belli ama bu annenin umrunda olur mu orası meçhul.. Anne çoktan vazgeçmiş zaten.. dediklerinize katılıyorum sevgisiz büyüyecek bir çocuk..Ve o çocuğun küçücük beynine "Annen seni istemedi annen seni bıraktı kaçtı senin annen kötü" diye iğrenç şeylerle dolduracaklar ve anneden nefret ederek büyüyen çocuk bilinç altında kadınlardan nefret edecek ve karşısına çıkan tüm kızların canını yakacak belki bir sapık olacak
Sevgisiz büyüyen kişilerin % 99 u toplum da zarar vermeye eğilimli bireyler olarak büyüyor.
Ve o çocuğun her dediği yapılacağı için kadir kıymet bilmeyen şımarık bir züppe olacak belki de?
Elbette cinsiyeti önemli değil lakin kız ise anneyi daha iyi anlar ama erkek çocuğu böyle bir babanın elinde heba olur gider.çocuğun zihniyeti kız erkek değil. tabi kız da olsa onu iyi bir gelecek beklemiyor çok haklısınız
Benim maddi imkanim da yok..
Ona cogi imkani veremem ki aldigim maas 500 tl bile degil..
Maddiyati da gectim ..
Ben simdiye kadr esimden siddet gordum..
Cocugumdan da ayni seyleri gormek isteyorum ben..
Bana vuruyor geber diyen bir cocugum var..
Krese gitti ordaki cocuklari dovdu..pisikolaga gotrurdum ..
Normal dedi buyuyunce duzelir dedi..
Bana da vurdugunu soyledim..
Yani babasinda kalsin okuluna gonderir..
Buyur yine gorusuriz..
Zaten simdiye kadr onceligim cocugum oldu..Babaya verince muhattap Nasıl olmayacaksın
Çocuğunu görmek için onunla konuşmak için ihtiyaçlarını karşılamak için Nasıl bir yol izleyeceksin
5 yaşındaki çocuğun günahı kusuru olmaz psikoloğa götür babasıyla ve babasının ailesi ile olan ilişkini düzenle
Ve yeniden evlenmek istediğin adamdan da emin ol
Kusura bakmada anneysen önce çocuk gelecek hayatının öncelik sıralamalarında
Bizahmet sozleeine dikkat eder misin ??Ve o çocuğun küçücük beynine "Annen seni istemedi annen seni bıraktı kaçtı senin annen kötü" diye iğrenç şeylerle dolduracaklar ve anneden nefret ederek büyüyen çocuk bilinç altında kadınlardan nefret edecek ve karşısına çıkan tüm kızların canını yakacak belki bir sapık olacak
Oglum degil kizim..Ya arkadaşım çocuk şiddetin ortasında büyümüş ne dicekti başka. Çocuğun yanında sizi döven embesile bide çocuk mu vereceksiniz. Niye oglunuz da ilerde karısını mi dovsun. Niye maddi imkanın yok çalış bi işe girip
Oglum degil kizim..
Pardon hangi ANNE?Zaten simdiye kadr onceligim cocugum oldu..
Yazdiklarimi bizahmet alinti yapip elstirmezsseniz daha iyi olacak ..
Yok bu cocuk demisim faln filan..
Ben ney
Bizahmet sozleeine dikkat eder misin ??
Ben burda konu aciyorsam fikir almk icin KIMSENIN HADDINE DEGIL BENIM ANNELIGIME LAF ETMEK..
HERKES KENDINE BAKARSA COK IYI OLACAK ..bana fikir vereckseniz anneligime laf etmeden verin yoksa duyamk istemiyorum fikir
İlk 6 yaş çocuk açısından oldukça önemli. Çünkü çocuk kişiliğini ilk 6 yaşta geliştirir. Çocuğunuz zaten çok zor zamanlar geçirmiş tıpkı sizin gibi ve siz ondan vazgeçiyorsunuz? İkinizin birbirinize destek olması gerekmez mi? Çocuğunuz babasının etkisinde kalıp size vurabilir,kötü konuşabilir ama çocuğunuzu düzeltmek sizin elinizde. "bu çocuk laf dinlemiyor,bana vuruyor,çok zor" deyip çekilmekle olmuyor. Şiddete maruz kalan tek kişi siz değilsiniz. Çocuğunuz da şiddete maruz kalmış psikolojik açıdan. Siz ne kadar zor durumdaysanız o da zor durumda. Lütfen çocuğunuzu kazanmaya çalışın. Gerekirse taşının,babasıyla görüştürmeyin. Bazı durumlarda babanın yokluğu daha iyidir ben buna inanıyorum ve bu da o durumlardan biri. Eğer şimdi çocuğunuzu kazanmazsanız çok geç kalırsınız.
Ya ne sacmaliyon ya ..valla alin gorun kurtaj gunah diye herkes anne olur cocuk dogurursa vah ki ne vah... bana verin cocugu.. sizin gibi anneye de psikopat babaya da kalmasin yavrucak..sonra da gidin rahat rahat evlenin..
Belki farketmedem hıssettırıyorsundur duygunu. Sız cocugu vermeye karar vermıssınız. Inkar etsenuz de, sebepler saysanız da, cocuk sadece sızın ona hıssettırdıgınıu bılecek. 5 yasındaki cocugun doverım falan demesıne takılmana gerek yok. Bu sana ıhtıyacu olmadıgını gostermez. 6 yasında karakterı oturacak. Bır yılın kalmış . Acilen destek al ve cocugunu yanından ayırmaYasi 5 yasinda..
Anneye muhtaç ama benim cocuk babayi istiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?