Velayet sorunsali

Ve o çocuğun küçücük beynine "Annen seni istemedi annen seni bıraktı kaçtı senin annen kötü" diye iğrenç şeylerle dolduracaklar ve anneden nefret ederek büyüyen çocuk bilinç altında kadınlardan nefret edecek ve karşısına çıkan tüm kızların canını yakacak belki bir sapık olacak
Sevgisiz büyüyen kişilerin % 99 u toplum da zarar vermeye eğilimli bireyler olarak büyüyor.
Ve o çocuğun her dediği yapılacağı için kadir kıymet bilmeyen şımarık bir züppe olacak belki de?
Anne vasfı taşımayan konu sahibi belli ki çocuğundan vazgeçmiş.

Yani babasinda kalsin okuluna gonderir..
Buyur yine gorusuriz..

hayır görüşmeyecek eşle de eşin ailesiyle de kızıyla da büyüyünce nasıl olsa görüşürmüş.

Hanımefendi neler yaşadınız bilmiyorum ama iyice bunalmışsınız belliki.sizi kınamıyorum.bir çocugum var ikinciside yolda büyük konuşmak istemem.tek başıma büyüttüm ilk çocugumu .eşim vakit buldukça çocugu ile ilgilenen benim gözümde çook çookk ilgili bir baba.bana birşey olsa biliyorumki analıkta babalıkta yapabilir.bende kendi doğrularımca annelik yapıyorum fedakarlıkta tabiki.ama inanın bazen daral geliyor .yavrum canım dediğim evladım evde hiçbir problem olmamasına ragmen süper huysuzluklar yapıyor ıkımızıde delirtebiliyor.emın olun çocuk buyutmek zor zaten yaşıyorsunuz.bazı çocuklar fıtratından kimi yanlış eğitim ve aike ortamından dolayı zor oluyor.muhım olan zoru basarmak değilmi.herkes sakın muzaclı bir çocugu büyütebilir.ama kimi çocuk zordur tutturur ,hırslıdır ,vs vs vs.kısaca eşiniz ile problemleriniz olmasada bu çocuk sizi zorlayabilirdi .o zmn kime verecektiniz?kayınvalidede kaldık dört gun verın bana her derdıne katlanırım dıyor.pehhh dedim.ikinciye rahat bakarmışım .dedim tv açıp her istediğini yaparakk çocuğa bende bakarım teşekkürler.ölsemde gebersemde ne olursa olsunnn çocuğumun eğitimini terbiyesini ben veririm.kimse anneden daha iyi bakamaz.(normal şartlarda)inanın eşim o kdr sabırlı ve eğitimci biri olmasına karşın bakıyorum arada deliriyor .çünkü çocuk çileden çıkarıyor(bizimki cidden zorluyor) sanıyormusunuz eşiniz hep el bebek gul bebek davranıcak .sizin yerinizi kimse alamaz.çocugu kendinizden uzak büyütüp soguk bir ilişki istiyorsanız siz bilirsiniz.ne kdr ekmek o kdr köfte.emek vermediğiniz çocuk sizi sever sayarmı yıllarr sonra.....verın bı ıkı hafta eşiniz ile zaman geçirsin.kafanızı toplayın.olmasun ama olakı bir durum olursa ne evlenirim nede çocugumu veririmm.

çocuğun cinsiyeti kız erkek değil. tabi kız da olsa onu iyi bir gelecek beklemiyor çok haklısınız

Çocuk anneden nefret edecek orası belli ama bu annenin umrunda olur mu orası meçhul.. Anne çoktan vazgeçmiş zaten.. dediklerinize katılıyorum sevgisiz büyüyecek bir çocuk..

Çocuk babayı istiyor diye babaya mi verilir. Benimki de 4 yaşına girecek daha bugün telefonda babasına gelmek istiyorum anneme küstüm dedi. Kv bana 7 yaşında alırız dedi de içim içimi yedi. Ileride benim çocuğumu ezip kabul etmeyecek adam defolsun gitsin. Vermeyin çocuğunuzu pişman olursunuz

Ya arkadaşım çocuk şiddetin ortasında büyümüş ne dicekti başka. Çocuğun yanında sizi döven embesile bide çocuk mu vereceksiniz. Niye oglunuz da ilerde karısını mi dovsun. Niye maddi imkanın yok çalış bi işe girip

Zaten simdiye kadr onceligim cocugum oldu..
Yazdiklarimi bizahmet alinti yapip elstirmezsseniz daha iyi olacak ..
Yok bu cocuk demisim faln filan..
Ben ney
Bizahmet sozleeine dikkat eder misin ??
Ben burda konu aciyorsam fikir almk icin KIMSENIN HADDINE DEGIL BENIM ANNELIGIME LAF ETMEK..
HERKES KENDINE BAKARSA COK IYI OLACAK ..bana fikir vereckseniz anneligime laf etmeden verin yoksa duyamk istemiyorum fikir

Siz o yavruyu gozden cikarmissiniz zaten.
Buyuyunce gorusuruz nasilsa gibi de bir sey yazmissiniz ustelik.
Eski esinizden kacmak ugruna cocugu babaya paketleyip arayip sormayacak gibi yaziyorsunuz.
*Bir de yazdiklariniza gore yorum yapiyor bunca insan. Yazip yazip ben oyle demedim diye iddia etmenizin bir anlami yok. Goruyoruz iste.

İlk 6 yaş çocuk açısından oldukça önemli. Çünkü çocuk kişiliğini ilk 6 yaşta geliştirir. Çocuğunuz zaten çok zor zamanlar geçirmiş tıpkı sizin gibi ve siz ondan vazgeçiyorsunuz? İkinizin birbirinize destek olması gerekmez mi? Çocuğunuz babasının etkisinde kalıp size vurabilir,kötü konuşabilir ama çocuğunuzu düzeltmek sizin elinizde. "bu çocuk laf dinlemiyor,bana vuruyor,çok zor" deyip çekilmekle olmuyor. Şiddete maruz kalan tek kişi siz değilsiniz. Çocuğunuz da şiddete maruz kalmış psikolojik açıdan. Siz ne kadar zor durumdaysanız o da zor durumda. Lütfen çocuğunuzu kazanmaya çalışın. Gerekirse taşının,babasıyla görüştürmeyin. Bazı durumlarda babanın yokluğu daha iyidir ben buna inanıyorum ve bu da o durumlardan biri. Eğer şimdi çocuğunuzu kazanmazsanız çok geç kalırsınız.

Pardon hangi ANNE?
Ben konuyu yazan kişide annelik vasfına dair bişey göremedim.Siz tanıyormusunuz kendisini? Yakınınız mı? Oluyor?
Tanıyorsanız kendisine söyleyin ona buradan başka yorumlar da yazdım onları mutlaka okusun

Niye gostermesin çocuk daha da hircinlassin diye mi ?

burada bi uye cocuklarini vermisti babasinada pismanliktan yana yakila agliyodu nasil yaptim böylebiseyi diye evlat özlemi bu ya dayanabilecekmisin..valla ben onu bunu bilmem babasiz degilde anasiz hiçkimsesizdir insan..kocaman kadin oldum annemsiz bir hayat düşünemiyorum onu sanki arkamda kocaman bir dag gibi hissediyorum...kaldiki seninki küçücük bebek o nasil kaldirsin bunu ne hisseder seni ömür boyunca afferder mi saniyorsun..o daha hic biseyin farkinda degil küçücük bebeğe küslük olurmu..tamam babasinda kalsin bir sure ama velayeti verme bence sonra is isten gecmis olur..yinede sen bilirsin tabi hayat senin hayatin..

valla alin gorun kurtaj gunah diye herkes anne olur cocuk dogurursa vah ki ne vah... bana verin cocugu.. sizin gibi anneye de psikopat babaya da kalmasin yavrucak..sonra da gidin rahat rahat evlenin..
Ya ne sacmaliyon ya ..
Iyice kafayi yediniz ..
Olayi kurtaja tasidiniz ya..
Pes valla ..
Bir konu actik ..
Yazan yazana ..
Sorsan annenin asini bilmez burda ahkam keser ..

Yasi 5 yasinda..
Anneye muhtaç ama benim cocuk babayi istiyor..
Belki farketmedem hıssettırıyorsundur duygunu. Sız cocugu vermeye karar vermıssınız. Inkar etsenuz de, sebepler saysanız da, cocuk sadece sızın ona hıssettırdıgınıu bılecek. 5 yasındaki cocugun doverım falan demesıne takılmana gerek yok. Bu sana ıhtıyacu olmadıgını gostermez. 6 yasında karakterı oturacak. Bır yılın kalmış . Acilen destek al ve cocugunu yanından ayırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…