- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Mavi dalgalarrr
-
Cocuğunun tavrını kişisel algılama. Sen ona zorla yemek yediren, saatinde uyutan, zorla ilaç içirensin. Babası haftada bir gördüğü oyun arkadaşı.
Derdini sen çekiyorsun sefasını o sürüyor yani. Babası onu eğlendiriyor diye ona daha düşkündur. Bu yas grubunda kin nefret olmaz. Aklı edince kıymetini anlar. Bırakırsan da ilerde yüzüne bakmaz ama.
Ben o patlican dedigin gordugun cocuguma bir bucuk sene emek verdim..Ben zaten bunu dusundugun icin cocuhun olmaz ins demedim. Gonderirsen dedim.
Bi zahmet boyle zayif karakterlilerin cocugu olmasin. Hayvan bile beslemesinler.
Hep konu sahibinin psikolojisini dusunun cocugunki psikoloji degil patlican zira.
Ben zaten bunu dusundugun icin cocuhun olmaz ins demedim. Gonderirsen dedim.
Bi zahmet boyle zayif karakterlilerin cocugu olmasin. Hayvan bile beslemesinler.
Hep konu sahibinin psikolojisini dusunun cocugunki psikoloji degil patlican zira.
Bu çok kötü bir bakış açısı, velayeti babaya verince çocuğunuzu görmeyecek misiniz, çocuğunuzu görmek için babasıyla ailesiyle muhattab olmayacak mısınız? Ayrıca çocuk onlardan kötü etkileniyorsa bu konuda destek almanızı öneririm. İlerde babası evlenir de evlendiği kadın çocuğunuza kötü davranırsa nolacak. Siz çocuk size ayak bağı olur diye korkuyor olabilir misiniz. Bence etrafınızdakiler farklı bakış açısı sizi yanlış kararlara yönlendiriyor. Burdan çok kötü yorumlar alır iyice tepkili olursunuz yavrunuza lütfen bir psikologdan yardım almayı deneyin bu konuda burdakilerin size yardım edebileceğini sanmıyorum
Annenin psikolojisi iyi olursa evladinda olur.
Iyi olmadığı belli. Klavye dayiligi yapmamıza gerek yok.
Sizin hassasiyetinizi anlıyorum ama konu sahibinin ki geçici bir süreç.
Şuan sadece kafası karışmış.
Annenin psikolojisi iyi olursa evladinki de olur tam bir safsata.Annenin psikolojisi iyi olursa evladinda olur.
Iyi olmadığı belli. Klavye dayiligi yapmamıza gerek yok.
Sizin hassasiyetinizi anlıyorum ama konu sahibinin ki geçici bir sürec
Şuan sadece kafası karışmış.
Çocuğunuz hırçın sizi dinlemiyor diye babasına vermek istiyorsunuz peki boşanmamış olsaydınız ne yapacaktınız bu çocuk hırçın beni dinlemiyor deyip cami avlusunamı bırakacaktınız! Biraz ana olun ana,alın götürün bir pedegoga anlatın durumu,anası babasız boşanmış küçücük bir çocuk hırçın olmayacakta ne olacak acaba hanımefendi!evladına karşı bile bencil olan insanları hiç anlamıyorum.Allah ıslah etsin.Beni aldatmadi
Eski eş .yeniden evlenemem degil sorunn.
Sorun benim cocugun hircinliklari ..
Dnlemiyor beni..herseyi uzaktan konuşmak cok kolay ..
Ama yasayan bilir..
Çocuğunuz hırçın sizi dinlemiyor diye babasına vermek istiyorsunuz peki boşanmamış olsaydınız ne yapacaktınız bu çocuk hırçın beni dinlemiyor deyip cami avlusunamı bırakacaktınız! Biraz ana olun ana,alın götürün bir pedegoga anlatın durumu,anası babasız boşanmış küçücük bir çocuk hırçın olmayacakta ne olacak acaba hanımefendi!evladına karşı bile bencil olan insanları hiç anlamıyorum.Allah ıslah etsin.Beni aldatmadi
Eski eş .yeniden evlenemem degil sorunn.
Sorun benim cocugun hircinliklari ..
Dnlemiyor beni..herseyi uzaktan konuşmak cok kolay ..
Ama yasayan bilir..
Haklısın anneliğine laf etmemeliyiz.çünkü karnında büyütüp doğurmakla ana olunmuyor.sende analığın a sı yok biz neyi eleştirelim....Zaten simdiye kadr onceligim cocugum oldu..
Yazdiklarimi bizahmet alinti yapip elstirmezsseniz daha iyi olacak ..
Yok bu cocuk demisim faln filan..
Ben ney
Bizahmet sozleeine dikkat eder misin ??
Ben burda konu aciyorsam fikir almk icin KIMSENIN HADDINE DEGIL BENIM ANNELIGIME LAF ETMEK..
HERKES KENDINE BAKARSA COK IYI OLACAK ..bana fikir vereckseniz anneligime laf etmeden verin yoksa duyamk istemiyorum fikir
Ben ugrassamda psikolaga da goturdum.
Sorun yok dedi..
Cok yoruldum..
Ben ugrassamda psikolaga da goturdum.
Sorun yok dedi..
Ben ugrasiyorum cocugum beni sevsin ..
Disiplinli olsun..
Ama her konuşmasinda babasina guveniyor babama diyim seni dovsun diyor..
Bunlari artik kaldiramiyorum..
Ben onun icin kendimden vazgectim..
Heeeeyi feda ettim ..
Ama yok o babasina cok duskin her sozunde baba var..
Benim durumumda cok kötü..
Ben hiç cocugum uzulmesin istedim ama onun yasadigi psikolojosi duzelsin istiyorum ben cirpiniyorum ama babasina gidiyor yine ayni..
Ilerde buyuyecek ..
Hep herseyde babasina soyleyecek..
Ben napicam ..
Annesine geber diyen ve vuran 5 yaşındaki psikolojisi bozulmuş, yerle bir edilmiş yavruya hangi psikolog normal,psikolojisi büyüyünce geçer diyebilir anlamadım.Lütfen çocuğunuzu iyi bir psikoloğa götürün, velayeti vermeyin ve evlenmeyin.
çocuğun cinsiyeti kız erkek değil. tabi kız da olsa onu iyi bir gelecek beklemiyor çok haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?