Velayet sorunsali

Bence cok buyuk konuşma..
Bu hayatin kime ne getirecegini kimse bilmez...
hayat ne getirir bikinmez elbet ama hayatin getirecekleri karsisinda takinilacak tavir kisinin karakterinden kaynaklanir. bu yuzden buyuk konusurum. henuz cocugum yok ama oldugunda hayatum pahasina cocugum icin ugrasirim. sorunlari varken evlenmeyi ya da babaya postalamayi dusunmem.. psikolojisini nasil duzeltirim diye ugrasirim,nerden destek alabilirim diye konu acarim.. velayeti babaya vereyim diye degil.. yazik

Kızınızı sevdiğinizi sanmiyorum düşüncesi bile deli etmediğine göre , verin babasina ama inşallah babasi sadece iyi bir eş olamamıştır çocuğuna cok iyi baba olur .o kizda yüzünüze bakmaz gerci siz kocanizla muhatap olmak istemiyordunuZ verme sebeplerinizden biride buydu, artik sizde ARAMAZSİNİZ birbirinizi Unutursunuz...
Gerçekten içinizde birşey olsa farkli.olurdu... esinizle devam etseniz.cocuk yine sizin için olmayacaktı

Cocugunuzdan vazgecmeyin her aradiginda acmayin eski esinizin ailesini de kabul etmeyin cocugu eşiniz aldigi gunle görsün cocugnuzdan vazgeçmeyin

Olan çocuğa oluyor yazık vallahi ya 2 3 dk zevlk icin cocuk dogurmayin yada dünyaya getirdiginiz çocuklarınızı baska hevesler vs icin ortada bırakmayın bu konuda cok hassasim en zayif noktam zamaninda esimden cok eziyet gördüm kv görümce neler çektim ama evladimi birakmamak için sabrettim iyi ki de yapmışım. Yehgenim 6 yasinda 4 yildir anaya hasret. Daha 3 yasinda uvey baba siddrtine maruz kaldi yavrucak simdi daha yeni yeni duzeliyor psikolojisi
Ya dogurmayin bu cocuklari yada analik görevinizi yapin

Son düzenleme:
Haklisin kardesim analik o kadar cok zor ki icin cigerin paramparça olur da ağlayamazsın evladının yüzü düşmesin diye
cocuk babaya verilince gorusulmeyecek.. aranip sorulmayacak yani.. bunun gibiler anne olur iste.. sonra da burda anneligin a sini bilmez diye atar tutar..

Çok üzüldüm sizin adınıza.
Belli ki , baba tarafına gidince dolduruluyor,kötü yonlendiriliyor

Yavrumun psikolojisi ne çok bozuktur şimdi.
Ne olur vermeyin evladinizin velayetini. Daha çok kaybedersiniz.

Bir süre daha dayanın. Sabredin. Sizi anlayacak yaşa gelecektir.

Sizde biraz daha kurallarinizi esnetin. Daha çok vakit geçirin. Eğlenin. Hediyeler alın.

Ve mutlaka bir pedogaga gidin. En azından size karşı daha ılımlı olur. Psikolojisi açısından çok iyi olur.

Babasıyla konuşun. Bu çocuğun böyle yetişmesi demek evladı kaybetmek demektir.
Onun yararı için ne anne kotulenmeli ne baba.

Sayet cocugunu bu bos bahanelerle babasina gonderirsen, Allah bir daha cocuk sahibi olmayi nasip etmesin sana. Ve senin durumunda olan her kadina.
Sanada ettigin bedduaya karsilik versin sen ve senin gibilerine insAllah dilerim Allahtan..
Beddua yersine doner diyorlarya..o uuzden sana beddua etmiyorum..
Allah seni ve beddua edenleri bildigi gini yapsinnn..

Sismaniye , yaptığınız çok ayıp. Beddua ediyorsunuz bilip bilmeden. Üstelik bir kadının en hassas noktasından vurarak.
Psikoloji denilen şey var bilir misiniz ? Bazen cokuntuye uğrayabilir. Dusunemeyebilirsiniz. Çaresiz kaldiginizi düşünürsünüz. Her insan yaşayabilir bu durumu.
Beddua etmekte neyin nesi ?

Yemin ederim ben eski esime bile boyle kotu beddua etmedim ya..
Cunku bilirim beddua sahibine doner..
Benim yasadigim seyler normal mi ??
Ordan beddua etmesi ne rahat ya..
Pekde umrumda degil sen v esenin gibi insanlar..
Istedigin kadr beddua et..

Sanada ettigin bedduaya karsilik versin sen ve senin gibilerine insAllah dilerim Allahtan..
Beddua yersine doner diyorlarya..o uuzden sana beddua etmiyorum..
Allah seni ve beddua edenleri bildigi gini yapsinnn..
Hayirdir cocugu gonderip yenisini mi yapmayi planliyordun? Neden bu kadar celallendin?
Ben beddua etmedim dua ettim. Baska cocuklarin psikolojisinin de icine etmeyin diye.
5 yasinda bile olmayan cocugu bana vuruyor, disiplin edemiyorum gibi sudan, ya kocam taciz ederse gibi igrenc bahanelerle dayakci babasina gonderecekseniz etmeye de devam ederim duami.

Cocuğunun tavrını kişisel algılama. Sen ona zorla yemek yediren, saatinde uyutan, zorla ilaç içirensin. Babası haftada bir gördüğü oyun arkadaşı.

Derdini sen çekiyorsun sefasını o sürüyor yani. Babası onu eğlendiriyor diye ona daha düşkündur. Bu yas grubunda kin nefret olmaz. Aklı edince kıymetini anlar. Bırakırsan da ilerde yüzüne bakmaz ama.

Ben zaten bunu dusundugun icin cocuhun olmaz ins demedim. Gonderirsen dedim.
Bi zahmet boyle zayif karakterlilerin cocugu olmasin. Hayvan bile beslemesinler.
Hep konu sahibinin psikolojisini dusunun cocugunki psikoloji degil patlican zira.

Istedigin kadr et ..
Evet yarin cocuk yapacam..
Adini ne koyayim ??
Soyle bakalim hanfendi fikrini alayim??
Simdi bir laf varda sana soyleyecegim..
Cevap vermeye degmezssin.
Hakaret etmek istemiyorum sana..azimli anneye..
Hee neyse diger uyeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…