- 7 Eylül 2015
- 665
- 414
- 103
- 39
Kızlar siiz durumun ciddieyetinde deilsiiniz ya bana neler diyor siinirlerim bozuldu Allahım nolur su kadının sesini kes Allah rızası icinKazen bi bak
Buyrun hepsini kopyaladim bu kadin dogmamis bebegime beddua etti burda size kocasini kotuluo cay iciomus buyrun ispatlarim ozel diodu ozeli attim buyrun
Ben boyle bi insan gormedim vallahi hayatim boyunca. İnsallah saka yapiyosundur ya da dalga geciyosundur. Yoksa acirim senin yetistirecegin coxuklara.
Buyrun hepsini kopyaladim bu kadin dogmamis bebegime beddua etti burda size kocasini kotuluo cay iciomus buyrun ispatlarim ozel diodu ozeli attim buyrun
Parmakla gosterilmek icin ille super harika meziyetlere sahip olmak gerekmiyo. Bundan sonra burdada parmakla gosterilirsin ama hangi anlamda acaba. Simdi anlatcam ama senin mikimmil kisiliginle bagdasmayacagi icin hic ugrasmayayimValla bi evladim 11 bi evladim 6 yasinda herkes parmakla gosterio bilmeden konusanlara yaziklar olsun
Canim bosver kendine stres yapma. Akli olan sacmaladigini anlar zaten. İlkokul xocugu sankiBak altta var oraya ekle kızları eksik eksik gonderme kızlsrı konusmaaya dahil et konusmanın altında konusmaya dahil et cabuk hadiii
Kızımda aglıyor ya ben strese girince oda kotu oluyr insallah rabbim yanına bırakmazCanim bosver kendine stres yapma. Akli olan sacmaladigini anlar zaten. İlkokul xocugu sanki
İyi oku dogmamis cocunda gör dionerde beddua ben göremedim. varsa yoksa kadını tehdit etmişsin.
Canim bosver kendine stres yapma. Akli olan sacmaladigini anlar zaten. İlkokul xocugu sanki
iyide sana kalirsa kotu bisey yapmiyosun. Sen masumsun sen harikasin sen mikimmilsin. Kadinda yaptigini gor diyo. Madem bisey yapmiyosun niye korkuyosun?İyi oku dogmamis cocunda gör dio
Beniim altı aylık yavrumu annesiz bırakmak icin cırpınan sensin sennnn benim kızımla bana laf edemzsn tamam mı edemezsin bi anne cocugundn uzak kalamaz insallah gine diorum bana yapmak istediklerini rabbim ayagına doksun
İyi oku dogmamis cocunda gör dio
Kultur ne alaka? Herbiseyin yerindeyse niye zoruna gidiyo ki.Yaziklar olsun hamdolsun kulturumde herseyimde yerinde beni tanimadan bunu demen asıl senin kulturunu gosterio
iyide sana kalirsa kotu bisey yapmiyosun. Sen masumsun sen harikasin sen mikimmilsin. Kadinda yaptigini gor diyo. Madem bisey yapmiyosun niye korkuyosun?
Kultur ne alaka? Herbiseyin yerindeyse niye zoruna gidiyo ki.
Suan bana diyebilecegin hic bisey zoruma gitmez mesela.
Sen beni cok iyi taniyosun zaten kultur seviyen belli derken. İnsanliktan nasibini almamissin derkenZoruma gitmio valla ama beni tanimadan hakkimda konusman insanliktan nasibini almadini gosterio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?