velayet

Valla bi evladim 11 bi evladim 6 yasinda herkes parmakla gosterio bilmeden konusanlara yaziklar olsun

Cok kotuyum aglıyorum ya nerden buldu bu beni
Kızlar siiz durumun ciddieyetinde deilsiiniz ya bana neler diyor siinirlerim bozuldu Allahım nolur su kadının sesini kes Allah rızası icin Kazen bi bak

Buyrun hepsini kopyaladim bu kadin dogmamis bebegime beddua etti burda size kocasini kotuluo cay iciomus buyrun ispatlarim ozel diodu ozeli attim buyrun

Ben boyle bi insan gormedim vallahi hayatim boyunca. İnsallah saka yapiyosundur ya da dalga geciyosundur. Yoksa acirim senin yetistirecegin coxuklara.

Valla bi evladim 11 bi evladim 6 yasinda herkes parmakla gosterio bilmeden konusanlara yaziklar olsun
Parmakla gosterilmek icin ille super harika meziyetlere sahip olmak gerekmiyo. Bundan sonra burdada parmakla gosterilirsin ama hangi anlamda acaba. Simdi anlatcam ama senin mikimmil kisiliginle bagdasmayacagi icin hic ugrasmayayim

Kizim diosun yaninda halledersin bnm karnimd kucucuk bi masum var bu halli strese sokuon ya uzuntuden sancilansan bisey olsa yazik sana be

Beniim altı aylık yavrumu annesiz bırakmak icin cırpınan sensin sennnn benim kızımla bana laf edemzsn tamam mı edemezsin bi anne cocugundn uzak kalamaz insallah gine diorum bana yapmak istediklerini rabbim ayagına doksun

Beniim altı aylık yavrumu annesiz bırakmak icin cırpınan sensin sennnn benim kızımla bana laf edemzsn tamam mı edemezsin bi anne cocugundn uzak kalamaz insallah gine diorum bana yapmak istediklerini rabbim ayagına doksun

Banane senden ya ben yapmak isyesem yaparim iki canimla senlemi ugrascam yeter be kimseyi tanimadan konusma sen sebep oldun suscakmiydim hayret ya

Zoruma gitmio valla ama beni tanimadan hakkimda konusman insanliktan nasibini almadini gosterio
Sen beni cok iyi taniyosun zaten kultur seviyen belli derken. İnsanliktan nasibini almamissin derken
Duruma uygun bi atasozu varda simdi soylesemde bi ise yaramayacak
hic ugrasamayacagim senle. He canim haklisin sen her konuda.
Kizim uyuyoken azicik dinleneyim kafa dagitayim dedim. Bos bos tv baksam robot gibi daha iyiymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…