velayet

Nasıl fake olabilirim ya Alllah inancınız varsa nedn ustum geliyorsunuz yemn edim aglıyrm suaan sınırlerim bozuldu Allah ımmmmm kurban oldugum Yarabbim o kadına ettiklernide bıakmasın

Nasıl fake olabilirim ya Alllah inancınız varsa nedn ustum geliyorsunuz yemn edim aglıyrm suaan sınırlerim bozuldu Allah ımmmmm kurban oldugum Yarabbim o kadına ettiklernide bıakmasın

Valla ben sana bisey yapmadim.kendi ettogini cekion itin duasi kabul olsa gokten kemik yagardi iki yuzlu olma bi ole bi bole konusma ve yinede tavsiye sana ozelini sanala dokme nolursa olsun o adamla yillarin gecti ekmegini yedin yinede kocan hos degil sanalda anlatman sana tek destek ailen olur buralar degil arkadaslar kizi icin kendi icin bedduada etmedim.biseyde demedim bole anneye evlat verilmez dedim hakettide ki yalanmista her dedigi

Yahu tamam bak benimde üç çocugum var 4,3,1 yaşında stres yorgunluk anlıyorum ama son haftalarindasin bu kadar gerilme. Elbetteki suçun yokken yalancı durumuna düşmek zoruna gidiyor durduk yere ama dersin ki ilkdutansenol ispatla biricik sende beni tanımıyorsun çok kırıldım bir özür borcun var ve bekle baktın olumsuz tepkiler allaha havale et. Değermi bu kadar gerilmeye sanal ortam sonuçta. Bence konuyu kapatın. Zaten sende o'da zor ve yoğun bir dönemdesiniz gerek yok kalp kırmaya daha fazla

Aynen yazdiki vallahi billahi suan hapis cezasi cikarttirdim.yazdi yemin ederek esim savci gulerek hafta sonumu cikarttirmis dedi bende Allahtan korkmuomusun yalan yemin ediosun diye
Banaaaa bak yalan atmaaaa ac suuu ozel mesajları acccc yalancııııı yalancıııııı yalancııııııısınnnnn sonununa kadar

İnsanlik budur iste helal kardesim inan son ayimdayim gerginlige musait haldeyim cok guzel konustun cok haklisin kardesim Allahim iki cihanda da guzellikler nasip etsin sana

Banaaaa bak yalan atmaaaa ac suuu ozel mesajları acccc yalancııııı yalancıııııı yalancııııııısınnnnn sonununa kadar
Bekle herseyi atiyorum bak bakim yalancimiymisim goruosunuz arkadaslar bu kadin ahlak noktasinda aşmış kendini atiorum.herseyi bekleyin

Mune ablaaa nollur bi el at yoksa katiil olacam yallan ustune yalan dayanamıyorum nolur yazdıklarına bak nolur

Kızlar siiz durumun ciddieyetinde deilsiiniz ya bana neler diyor siinirlerim bozuldu Allahım nolur su kadının sesini kes Allah rızası icin Kazen bi bak

neslihan utandım senden resmen. bu nasıl bu uslup bu nasıl tehdit ya bunlar nasıl laflar. kadın özür dilemiş, konuşmayalım böyle yakışmaz demiş hala neler saydırmışsun. yuh sana yuh.

bi de erkekler seni savunuyo kocana söyliycem vs vs. umarım banlanırsın bi daha da gelmeye yüzün olmaz.

Buyrun hepsini kopyaladim bu kadin dogmamis bebegime beddua etti burda size kocasini kotuluo cay iciomus buyrun ispatlarim ozel diodu ozeli attim buyrun

O sira seni erkek saniodum tamam mi kizginlikla her laf denir bende alttan aldim dedikletine bak

Hayır asla vermem aslaaaaa nefes alamamki onsuz
Peki ilerde evlensm kız cocugu oldugu icin babayamı veriliyor artık uvey baba da uvey kız olmuyormu? Ve emin misiniz alamayacgına
Velayet sana verilir ve sen istemedikce yada buyuk bir ahlaksiz olayin teror orgutunun icunde olmadikca da senden alamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…