Nasıl fake olabilirim ya Alllah inancınız varsa nedn ustum geliyorsunuz yemn edim aglıyrm suaan sınırlerim bozuldu Allah ımmmmm kurban oldugum Yarabbim o kadına ettiklernide bıakmasın@Neslihaann senden için falanca bu iddiada bulundu desem emin bir şekilde yok öyle bir şey yalan söylüyor deme ihtimalin yüksektir bence sen kozunu @ilkduyansenol ile paylaş. Sahi o nerde?
Biricik sendende bir şey anlamadım hakkında hayırlısı olsun fake dgilsen
hepimiz özelde bululaşım
Nasıl fake olabilirim ya Alllah inancınız varsa nedn ustum geliyorsunuz yemn edim aglıyrm suaan sınırlerim bozuldu Allah ımmmmm kurban oldugum Yarabbim o kadına ettiklernide bıakmasın
Guzel kardesim valla numarami bile verim ara konusalim iki canimla niye ugrasim onada biton soylendim ama bu sahis ozur dilicene saydirmaya devam etti kizdim.hakli yere edebimle arada girip bebislerimizden konusuoduk dun bi girdim tanimadim.insanlar hakkimda konusmus şok oldum nolur can kardesim.kendini yerime koy
Bilmiomki nasil acildini tm buraya hepsini kopyalim ikimizinde tum yazdiklarini ayrica harbi cahilsin ayni kisilerle burda da konusuoz ya zaten saf bu yaAcsana ozele hekesiii accc
Banaaaa bak yalan atmaaaa ac suuu ozel mesajları acccc yalancııııı yalancıııııı yalancııııııısınnnnn sonununa kadarAynen yazdiki vallahi billahi suan hapis cezasi cikarttirdim.yazdi yemin ederek esim savci gulerek hafta sonumu cikarttirmis dedi bende Allahtan korkmuomusun yalan yemin ediosun diye
Yahu tamam bak benimde üç çocugum var 4,3,1 yaşında stres yorgunluk anlıyorum ama son haftalarindasin bu kadar gerilme. Elbetteki suçun yokken yalancı durumuna düşmek zoruna gidiyor durduk yere ama dersin ki ilkdutansenol ispatla biricik sende beni tanımıyorsun çok kırıldım bir özür borcun var ve bekle baktın olumsuz tepkiler allaha havale et. Değermi bu kadar gerilmeye sanal ortam sonuçta. Bence konuyu kapatın. Zaten sende o'da zor ve yoğun bir dönemdesiniz gerek yok kalp kırmaya daha fazla
Bekle herseyi atiyorum bak bakim yalancimiymisim goruosunuz arkadaslar bu kadin ahlak noktasinda aşmış kendini atiorum.herseyi bekleyinBanaaaa bak yalan atmaaaa ac suuu ozel mesajları acccc yalancııııı yalancıııııı yalancııııııısınnnnn sonununa kadar
- biriiicikkızım ßenim hərşeYimÜye
İnsallah rabbimmmm kurban oldugum karnındaki yavrunla imtihan eder simdi sus
biriiicik, 58 dakika önceK.İ.B.
biriiicikkızım ßenim hərşeYimÜye
Kimse beni kızımla tehtit edemez seni mahkemeye vermeywn adam deildir bak napıorum simdi en ax uc ay surerms ama olsun dogum yaptıgında bile zorlada olsa getirileceksn
biriiicik, 57 dakika önceK.İ.B.
Esim bu konulara hicte karısmaz tamam mı suandada zaten iyiyiz sukur sen git kendi parkına
biriiicik, 56 dakika önceK.İ.B.
Adreste verdin insallah dogrudur ama bulurlar zaten en kolay ismis bak noluyor asagılamaktan tehtitten kufurden hepsinden sikayetciyim bak sor savcı kocana anlatsın bende istanbuldayım
biriiicik, 54 dakika önceK.İ.B.
neslihanssssÜyeÜye
Acik adres verimmi gelmezsen serefsizsin bekle lan esini arattirmiomuyum burda seni biton yabanci insana seni anlatio demiyormuyum serefsiz kopek alttan aldim tepeme cikion heee mal senin adresin elimde eger bende seni pazartesi gunu mahkemeye vermezsem adiyim hamilelik felan koymaz bana yine diorum dilerim o kizini ins alirlar senden su dakka esini aramayan kahpedir tum yazilarin ekran resmini cekip esine atiyorum gorsun karisi arkasindan neler cevurio
neslihanssss, 42 dakika önceK.İ.B.
Konus konus o serefsiz lafını sana yalatmıyormuyum bak o dediklerin bak ne is acıyor basınaKazen Mune
biriiicik, 40 dakika önceK.İ.B.
neslihanssssÜyeÜye
Allah seni kahretsin ozur dileyip o beddualari tikicam agzina bekle kizim alttan aldik goruscez
neslihanssss, 40 dakika önceK.İ.B.
neslihanssssÜyeÜye
Serefsiz degil serefsizin onde gidenisin ozur dileyip alttan alinca ettigi laflari sorucam sana ekran resimlerini cektim kopyalarida aldim esin ve onun tum.yakinlari nasil bi kadinsin gorcek
neslihanssss, 38 dakika önceK.İ.B.
Gonderdim tatlım hadiii paipai bakalım mahkemede nasıl savunma yapacaksın hic bir savunman kalmadı bir ay da hapis cezan cıktı yemin ederim vallahada billahada bu bilgilerle buna gidiyorsun
biriiicik, 38 dakika önceK.İ.B.
neslihanssssÜyeÜye
Adama yazik be senin hakkinda kotu konusmamis nikahimda olan birini anlatamam demis rezilsin
neslihan utandım senden resmen. bu nasıl bu uslup bu nasıl tehdit ya bunlar nasıl laflar. kadın özür dilemiş, konuşmayalım böyle yakışmaz demiş hala neler saydırmışsun. yuh sana yuh.
bi de erkekler seni savunuyo kocana söyliycem vs vs. umarım banlanırsın bi daha da gelmeye yüzün olmaz.
Velayet sana verilir ve sen istemedikce yada buyuk bir ahlaksiz olayin teror orgutunun icunde olmadikca da senden alamazHayır asla vermem aslaaaaa nefes alamamki onsuz
Peki ilerde evlensm kız cocugu oldugu icin babayamı veriliyor artık uvey baba da uvey kız olmuyormu? Ve emin misiniz alamayacgına
Mune ablaaa nollur bi el at yoksa katiil olacam yallan ustune yalan dayanamıyorum nolur yazdıklarına bak nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?