velayet

dava açarak en elde etmeyi umuyosunuz? olayın özünden bağımsız olarak soruyorum. siz de konu sahibine buradan ve özelden hakaret ettiniz. bu da suç.

Kardesim sebep sonuc iliskisi ozelden ve bnm profilime yazdiklarini okumadiniz ilk dedimki yalanci nasil dersiniz gibi buda hala edepsizce konustu bende daha cok kizdim ve ozelden yazdim tm.kardesim deyip alttan aldim ben alttan alinca bu costu kocamla iyiyim ben vesaire gercekleri itiraf etti

kocası vs beni ilgilendirmiyor şu an. şu mantığı anlamıyorum. sen bana yalancı dedin aha dava açıyorum diyosunuz ama davalık olacak şekilde hakaret ediyosunuz.

hala suç işliyosunuz ya. sizin kimsenin şerefine laf söyleme hakkınız yok. bi de dava açıcam filan diyosunuz.

Kardesim yuz vermeyin suna yalanci bu dioki yeminlerle ceza cikarttirdim dio yalan yere yemin edio esimde dediki hafta sonu cikarttirmis dedi yalan yere yemin edene guvenilirmi isterseniz yemininide atim görün

Kardesim yuz vermeyin suna yalanci bu dioki yeminlerle ceza cikarttirdim dio yalan yere yemin edio esimde dediki hafta sonu cikarttirmis dedi yalan yere yemin edene guvenilirmi isterseniz yemininide atim görün

ne çıkarttırmış hiç bişey anlamadım mesajınızdan.

kocası vs beni ilgilendirmiyor şu an. şu mantığı anlamıyorum. sen bana yalancı dedin aha dava açıyorum diyosunuz ama davalık olacak şekilde hakaret ediyosunuz.

Hayirrrrrrr yalanci dedi die degil yazilari okumadin sen hala hakaret varo konustuna delirdim once kizdim soylendim.pesine ozur dilicene ters ters konustu

Guzel kardesim valla numarami bile verim ara konusalim iki canimla niye ugrasim onada biton soylendim ama bu sahis ozur dilicene saydirmaya devam etti kizdim.hakli yere edebimle arada girip bebislerimizden konusuoduk dun bi girdim tanimadim.insanlar hakkimda konusmus şok oldum nolur can kardesim.kendini yerime koy

Neslihan ozel konusmaya o konustuklarımıza kızlarıda ekle okusunlar hepsini hadi

Valla ozele ekleniosa gorun eklenmiosa ben hepinize bu kadinin yazdiklarini atim benim alnim ak arkadaslar ben.kendisini tanimam geldi kendi catti durduk yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…