- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.298
- 598
hala suç işliyosunuz ya. sizin kimsenin şerefine laf söyleme hakkınız yok. bi de dava açıcam filan diyosunuz.Evet insanlari kandirdin icin serefsizsin duygu somurusu yapip burdaki masumlari uzdun icin serefsizsin
SSennnn bittin nokta.Evet insanlari kandirdin icin serefsizsin duygu somurusu yapip burdaki masumlari uzdun icin serefsizsin
dava açarak en elde etmeyi umuyosunuz? olayın özünden bağımsız olarak soruyorum. siz de konu sahibine buradan ve özelden hakaret ettiniz. bu da suç.
SSennnn bittin nokta.
Kardesim sebep sonuc iliskisi ozelden ve bnm profilime yazdiklarini okumadiniz ilk dedimki yalanci nasil dersiniz gibi buda hala edepsizce konustu bende daha cok kizdim ve ozelden yazdim tm.kardesim deyip alttan aldim ben alttan alinca bu costu kocamla iyiyim ben vesaire gercekleri itiraf etti
hala suç işliyosunuz ya. sizin kimsenin şerefine laf söyleme hakkınız yok. bi de dava açıcam filan diyosunuz.
Kardesim yuz vermeyin suna yalanci bu dioki yeminlerle ceza cikarttirdim dio yalan yere yemin edio esimde dediki hafta sonu cikarttirmis dedi yalan yere yemin edene guvenilirmi isterseniz yemininide atim görün
kocası vs beni ilgilendirmiyor şu an. şu mantığı anlamıyorum. sen bana yalancı dedin aha dava açıyorum diyosunuz ama davalık olacak şekilde hakaret ediyosunuz.
ne çıkarttırmış hiç bişey anlamadım mesajınızdan.
Dustugum duruma yaNeslihaann senden için falanca bu iddiada bulundu desem emin bir şekilde yok öyle bir şey yalan söylüyor deme ihtimalin yüksektir bence sen kozunu ilkduyansenol ile paylaş. Sahi o nerde?
Biricik sendende bir şey anlamadım hakkında hayırlısı olsun fake dgilsen
Guzel kardesim valla numarami bile verim ara konusalim iki canimla niye ugrasim onada biton soylendim ama bu sahis ozur dilicene saydirmaya devam etti kizdim.hakli yere edebimle arada girip bebislerimizden konusuoduk dun bi girdim tanimadim.insanlar hakkimda konusmus şok oldum nolur can kardesim.kendini yerime koyNeslihaann senden için falanca bu iddiada bulundu desem emin bir şekilde yok öyle bir şey yalan söylüyor deme ihtimalin yüksektir bence sen kozunu ilkduyansenol ile paylaş. Sahi o nerde?
Biricik sendende bir şey anlamadım hakkında hayırlısı olsun fake dgilsen
Ya ozel mesaja birden fazla kisi ekleniyor eklesinsene okuyun siizde neler yazmısımözel mesaj ifşası yasak değilse karşılıklı ifşa edin bence kızlar. çok heyecanlı şu an
Arkadaslarim bu kadinin napti belli degil bi dio kizim.kizim.bi dio esimle iyiyim askim.cnm bide bize satasiohadi ya bence avaterına ithafan konun beşında eşin için eşşek ne anlar hoşafın tadından demiştimsazan mı oldum şimdi ben
özel mesaj ifşası yasak değilse karşılıklı ifşa edin bence kızlar. çok heyecanlı şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?