velayet

Kurtarmaya calısacagım ama beni her defa boyle tehtit etti simdi ona karsı daha gucluyum

Bu adama kızımı almaya çalışacağına evliliğimizi kurtarmaya çalışsak desenize bu adama..
Sorun ne gerçi onu da bilmiyoruz..
Sadece yaşlarınız küçük bu yaşlarda daha bir egomuz yüksek, daha bir gururlu daha bir bencil oluyoruz..
Elimizdekilerin kıymetini pek anlamıyoruz..

Cozmeye calısıyorum ama bu tehtit etmesi beni korkuttu cunku kızım benim nefesim ben ikinci evliligi de kızımı alma sansı armı die sordum yoksa evlilik falan en son sey once kızımmm

Geçmiş olsun kardeşim , çok üzüldüm , ben ne diyeceğimi bilemiyorum .Bebeğin çok küçük , bildiğim kadarıyla asla senden alamaz çocuğunu , mahkeme de sana verir .Allah selâmet kapılarını açsın , hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun kardeşim , bu mübarek kandil hürmetine Amin.

O 31 yasında

Saol canm o kadar kotu hissediyorumki kızım ve ben koskaca dunya

Bir deil iki deil surekli asagılamak surekli kufur off say say bitmez kurtarmaya calıscagm insallah kafasını toplar
bak güzelim yaşın çok genç ! sana tecrübelerden ve çevremdeki evliliklerden örnek vereceğim....şimdi aşşağılayan erkek komplekslidir......bana durumun hakkında biraz fikir verirmisin....senle eşin kıyasen...meslekleriniz, görünümünüz,kültürünüz,toplumda ki saygınlığınız,eğitim durumunuz,hangi durumlarda aşşağılar ve küfür eder.......

hey Allahim alamaz tabiki ilkokul cagina kadar sende zaten..o saatten sonra cocuk istemez babayi..anneye alisir..ama sunu yap sana sunu sunu derim laflarini kaydet lazim olabilir.iftira oldugunu kanitlarsin.sorinlariniz ne asilamazmi
Tamm canm aklımda zaten o ses kaydı teskkrler

Bir anneyi evladından ayıramaz. Bu süre içerisinde hareketlerine özellikle çok dikkat et. Hiçbir koz olmasın elinde

Cozmeye calısıyorum ama bu tehtit etmesi beni korkuttu cunku kızım benim nefesim ben ikinci evliligi de kızımı alma sansı armı die sordum yoksa evlilik falan en son sey once kızımmm
Korkutmaya çalışıyor balım. Yaşında küçük sindirmeye çalışıyor. Kızına düşkünlüğünü biliyor ve bunu kullanıyor.

Bir evlilik terapistine gitseniz? Aşılamıcak problemler mi var?

Ben ev hanımızıyım severek evlendk okulu bıraktm onun icin evlenince okursun dedi okutmadı o 31ben 21 yasında ben guzel bir anneyim eltim kıskanır eltimde 33yasında benle kendini kıyaslar vesayri... esim cok cahil kadın dedigin sunu bunu yapar dio eltimi ornek veriyor hep beni kucuk dusuruyor herkesin icinde bana gerizeklı beyinsiz daha cok lafı var onların yanında yani onların yanında daha bi sisiyor bi babalık bi kocalık adam degisik bisey oluyor benimle temizlk icin utu icin yemek icin surekli kavga ediyor bende kızımdan fırsat buldukca zaten goruyorum isimi yapamayan deil biraz gec klıyor o kadar isim oda bebegim car acıklıyorm tamam dior ama gine aynı dun aglattı dayanamadm iceri gittin kızımla eltim arkamdan geldi teselli verecegi yere kızı ver bana sen agla dedi onu hayır ne diyon sen dedim git basımdn ve esim bana o kadr bagırdı cagırdıki offf kızımı alacakmıs beni kapıya atacakmıs

Kabul etmiyor gitmeyi cok geri kafalı

Okulu kocaya feda edenlerin genel sorunu.

ailenizin bu durumlardan haberi yok mu?hangi koşulda olursa olsun bunları yapması hoş değil!ne okuyordun ,neden bıraktın okulu...ah gençlik ah!işte böyle kandırıyorlar...taviz tavizi doğurur.....eltinlerle biraraya gelmeme şansın varmı?belliki eltinde gururlanıp,hoş bişey miş gibi sana tavır yapıyor;kadının düşmanı yine kadın!ev işleri için yardımcı almak isteseniz yok der böylesi de!

benimde bebisim var beni kizimdan ayiracak daha dogmadi anasinin karnindan bu kotu psikoloji Allah gostermesin.insallah sorunlariniz cozulur.bikez esimde benim eltinin yaninda kavga ettik kendi gozlerimle gordum nasil guluyordu elti.o yuzden hic sevmiyorum onu.

Belli bir yaşa kadar küçük çocuk daima anneye verilir diye biliyorum. Başka bir evlilik yapılırsa kız evlat için durum nedir bilmiyorum. En korkunç durum bir annenin evladıyla tehdit edilmesi olmalı. Allah yardımcınız olsun.

Nekadr vicdansiz bir adammis ya, seni nekadr caresiz baskalrinin yanindada nasil eziyor bu koca degil düşman resmen cok üzüldüm ya allah isla etsin onu, diyecek cok sey varda yazmicam malum yapamiyoruz yazik ya gercekten ailenize soyleseniz buna bir ders verse, bu durumlar insani cok yopratin hayatini paylastigin adamin yaptiklarina bak,ebur vicdansizlarida allaha havele ediyorum

abartma ne boşanması o aylarda hep olur öyle tartışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…