velayet

Aynen benim tek korkum kızımı alabilirmi ihtimaliydi

Alamaz diye düşünüyorum zaten çok ufak kızınız. Ama ona prim vermeyin bence. Birde sizde açığını yakalayıp delil yaratabilirsiniz. Size deli diyecekmiş ya deli demekle mahkeme onun lafına bakmaz zaten ana kuzusu çocuk daha Allah yardımcın olsun ufakmış yaşınız daha ah be cnm ne acelen vardı snn

Simdiki aklım olsa asla evlenmezdm ama gecen gecti

öncelikle konunuzu okumadan, profil resminiz benim takip ettiğim bir konudaki arkadaşla aynı resim ve direk kaldım. neslihanssss profil resimdeki kişi benim demişti.aynı kişi ayrı üyelikmi ?o arkadaş hamile gebeliği süresince de konuştuk ara ara burdan ,sizde boşanma ile ilgili diye konu açınca şuan şoktayım

Yalan soylems bi dakka bakıyrm

Belki bu arkadaşın kendisi değildir fake hesap olabilirde

Ve sen buna ragmen evliligini kurtarmaya mi calisiyorsun? Hayir yani bunlari yapan adam duzelmez ki? Nolacak yani birdenbire bu adam duzgun bir erkek duzgun bir es mi olacak ne zannediyorsun be canim? Bu arada once kizim once kizim deme, once sen! Sen olmazsan kizin da olmaz. Once senin hayat sartlarin duzelmeli ki kizininkiler duzelsin

Hayırlısı bakalım beklemedeym suan

Bu kk cok enterasan ..

Benim etrafımda hep erkekler kadınlar tarafından tehdit ediliyor; boşanırsak çocuğu göstermem diye..

Çocuğu 7sini dolduran tık boşanıyor; artık annenin hükmü geçmez diye..

Burda tam tersini duyuyorum. Nasıl alacakmış saçmalamasın ; 6 aylık bebe daha..

Tabii kız çocuğuyla yeniden bir evlilik yapsam asla elin adamına güvenemem, üvey babaları geçtim öz babalar hep sapık çıkmaya başladı bugünlerde Allah korusun, ne bileceğim elin adamının niyetini.

Canım 6 aylık bebeği alamaz benimde eşimle 2. Evliliğimiz , eşimin ilk evliliğinden 1 tane kızı var onlar da 6 aylık hamileyken boşanmış lar hakim velayeti anneye vermiş, anne de evlenmiş hatta evlendiği kişiden de bebeği olmuş öyle olduğu halde 5 yaşındayken velayet davası açtık kız çocuğu üveybabanın yanın da olmaz diye ama hakim yinede vermedi bize, boşanmalarda kanunlar hep kadından yana onun için hiç üzülme alır diye

yazan cok olmustur ama bir kez daha tekrarlmis olsun,
anlasmali yahut cekismeli bosanma davalarinda eger ki anne uyusturucu kullanicisi-saticisi degil ise, eger ki anne vesika sahibi degil ise, eger ki annenin cocugun bakimi ile ters dusecek bir psikiyatrik hastaligi yok ise - raporlu - velayet annenindir.

Canım ben 2010 da boşandım kızım birinci sınıftaydı hakim sen şehir değistiren tarafsın ve cocuk daha birinci sınıf bosanma davası sürerken geçici velayeti babaya bırakıyorum dedi ve benim onu tekrar almam 18 ay sürdü.sonrasında inan bana cocuk sudan ucuz oldu karşı taraf için ne aradı ne sordu.diyecegim şu ki senin kızın çok kucuk asla baba vermez hakim.Allah nasip eder tekrar evlenirsen de emin ol almaya çalışmaz bunlar hep can yakmak için Allah gönlüne göre versin

Bosanma davalarinda taraflarin kisilikleri cocugun yasi ozellikleri ve ihtiyaclari taraflarin sosyi-ekonomik durumlarina bakilir cocugun yasi kucuk oldugundan büyük ihtimal velayeti size verilebilir tabi yukarida yazdiklarimin hakimin karar vermesinde etkili olacak seyler ileride cocuk kendini ifade edecek yasa gelmeden evlenirseniz karsi taraf bunu koz olarak kullanip velayet degisikligi isteyebilir

hey Allahim alamaz tabiki ilkokul cagina kadar sende zaten..o saatten sonra cocuk istemez babayi..anneye alisir..ama sunu yap sana sunu sunu derim laflarini kaydet lazim olabilir.iftira oldugunu kanitlarsin.sorinlariniz ne asilamazmi

Evet tüm olumsuzluklarıni, kavgalarını kötü muameleyi ni bir şekilde belgelemeye bar. Watsapp yazışmaları olur, facebook mesajları olur. Ve böyle seni tehdide başladışında arkadaşın söylediği gibi videoya kaydet.

Bunlar telefonunda değil google drive veya dropbox gibi uygulamalar ile yedekle.

Sana önerim ise birlikte aile terapisine gidin. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…