Hmm insallah mutlu olursnzBosanamadim malesef anlasmali bitirmek istiyordum guzellikle ama cekismeli olacak uzun surecek malesef..
Aynen benim tek korkum kızımı alabilirmi ihtimaliydicanım seni dize getirmeye çalışıyor boşarım, çocuğu elinden alırım diye sende al onu karşına konuş bana bu şekilde davranmaya devam edersen ben seni boşarım çocuğumuda alamazsın her ay nafakamı da vermek zorundasın ben gül gibi yaşarım sen kendi halini düşün yada artık bana karşı saygılı olucaksın iyi düşün kararını ver de .. dik dur ve soğuk davran bu süre zarfında.. zaten evliliğinizi önemsiyorsa adım atar sana karşı
Simdiki aklım olsa asla evlenmezdm ama gecen gectiAlamaz diye düşünüyorum zaten çok ufak kızınız. Ama ona prim vermeyin bence. Birde sizde açığını yakalayıp delil yaratabilirsiniz. Size deli diyecekmiş ya deli demekle mahkeme onun lafına bakmaz zaten ana kuzusu çocuk daha Allah yardımcın olsun ufakmış yaşınız daha ah be cnm ne acelen vardı snn
Kızlar altı aylık kızım var kocamla her tartısmamızda bosanma davası geciyor beni kızımla tehtit ediyor bosanınca kızımı alabilirmi kucuk bir ihtimal bile varmı kızımdn ben bir dakka ayrı kalmayı bile dusunemiyorum alamazsın diorum ona mahkeme karar verecek dio bana kesin bilgiler lazım bana sadece kızım konusunda cevap verin hanımlar cevaplar icin tedekkurler
Yalan soylems bi dakka bakıyrmöncelikle konunuzu okumadan, profil resminiz benim takip ettiğim bir konudaki arkadaşla aynı resim ve direkkaldım. neslihanssss profil resimdeki kişi benim demişti.aynı kişi ayrı üyelikmi ?o arkadaş hamile sizde boşanma ile ilgili diye konu açınca şuan şoktayım
Belki bu arkadaşın kendisi değildir fake hesap olabilirdeöncelikle konunuzu okumadan, profil resminiz benim takip ettiğim bir konudaki arkadaşla aynı resim ve direkkaldım. neslihanssss profil resimdeki kişi benim demişti.aynı kişi ayrı üyelikmi ?o arkadaş hamile gebeliği süresince de konuştuk ara ara burdan ,sizde boşanma ile ilgili diye konu açınca şuan şoktayım
Ve sen buna ragmen evliligini kurtarmaya mi calisiyorsun? Hayir yani bunlari yapan adam duzelmez ki? Nolacak yani birdenbire bu adam duzgun bir erkek duzgun bir es mi olacak ne zannediyorsun be canim? Bu arada once kizim once kizim deme, once sen! Sen olmazsan kizin da olmaz. Once senin hayat sartlarin duzelmeli ki kizininkiler duzelsinBen ev hanımızıyım severek evlendk okulu bıraktm onun icin evlenince okursun dedi okutmadı o 31ben 21 yasında ben guzel bir anneyim eltim kıskanır eltimde 33yasında benle kendini kıyaslar vesayri... esim cok cahil kadın dedigin sunu bunu yapar dio eltimi ornek veriyor hep beni kucuk dusuruyor herkesin icinde bana gerizeklı beyinsiz daha cok lafı var onların yanında yani onların yanında daha bi sisiyor bi babalık bi kocalık adam degisik bisey oluyor benimle temizlk icin utu icin yemek icin surekli kavga ediyor bende kızımdan fırsat buldukca zaten goruyorum isimi yapamayan deil biraz gec klıyor o kadar isim oda bebegim car acıklıyorm tamam dior ama gine aynı dun aglattı dayanamadm iceri gittin kızımla eltim arkamdan geldi teselli verecegi yere kızı ver bana sen agla dedi onu hayır ne diyon sen dedim git basımdn ve esim bana o kadr bagırdı cagırdıki offf kızımı alacakmıs beni kapıya atacakmıs
bu senin elti olmasın yoksa canım :)Yalan soylems bi dakka bakıyrm
Hayırlısı bakalım beklemedeym suanVe sen buna ragmen evliligini kurtarmaya mi calisiyorsun? Hayir yani bunlari yapan adam duzelmez ki? Nolacak yani birdenbire bu adam duzgun bir erkek duzgun bir es mi olacak ne zannediyorsun be canim? Bu arada once kizim once kizim deme, once sen! Sen olmazsan kizin da olmaz. Once senin hayat sartlarin duzelmeli ki kizininkiler duzelsin
yok canmm ya o kadarda deildirki:)))bu senin elti olmasın yoksa canım :)
Tesekkur ederim.. Hayırlısı olsun sizin icinde....Hmm insallah mutlu olursnz
Kızlar altı aylık kızım var kocamla her tartısmamızda bosanma davası geciyor beni kızımla tehtit ediyor bosanınca kızımı alabilirmi kucuk bir ihtimal bile varmı kızımdn ben bir dakka ayrı kalmayı bile dusunemiyorum alamazsın diorum ona mahkeme karar verecek dio bana kesin bilgiler lazım bana sadece kızım konusunda cevap verin hanımlar cevaplar icin tedekkurler
Bosanma davalarinda taraflarin kisilikleri cocugun yasi ozellikleri ve ihtiyaclari taraflarin sosyi-ekonomik durumlarina bakilir cocugun yasi kucuk oldugundan büyük ihtimal velayeti size verilebilir tabi yukarida yazdiklarimin hakimin karar vermesinde etkili olacak seyler ileride cocuk kendini ifade edecek yasa gelmeden evlenirseniz karsi taraf bunu koz olarak kullanip velayet degisikligi isteyebilirKızlar altı aylık kızım var kocamla her tartısmamızda bosanma davası geciyor beni kızımla tehtit ediyor bosanınca kızımı alabilirmi kucuk bir ihtimal bile varmı kızımdn ben bir dakka ayrı kalmayı bile dusunemiyorum alamazsın diorum ona mahkeme karar verecek dio bana kesin bilgiler lazım bana sadece kızım konusunda cevap verin hanımlar cevaplar icin tedekkurler
hey Allahim alamaz tabiki ilkokul cagina kadar sende zaten..o saatten sonra cocuk istemez babayi..anneye alisir..ama sunu yap sana sunu sunu derim laflarini kaydet lazim olabilir.iftira oldugunu kanitlarsin.sorinlariniz ne asilamazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?