velayet

Boşanırsan eşinin alacağı tek şey hava. Rahat rahat hem kızını hem nafakasını alırsın mahkeme yoluyla.
Okulunu nasıl bıraktın ya, büyük hata etmişsin ama hiçbir şey için geç değil. Mutlaka devam et okuluna. Kendi ayaklarının üstünde durursan, kocanın böyle atıp tutması biraz sıkar.

Seni nye aldım dio

Hizmetçi almış işte sizi bir de on yaş küçüksünüz çıtırsınız oh ne güzel her işini görün.
Aileniz arkanızdaysa evi terk edin bence. Korkmayın alamaz kızınızı.
Ailem arkamda babam zengindi iflas etti durumu cok kotu suan kandırıldı ve borca girdi bir suru borc var kızıma kim bakacak beziydi mamasıydı annemde hasta offf bilmiyorum ailem arkamda ama dayan dio bizde cok cektik dio ama o devirle bu devir bir deil ki?????

Hayır evlenmeyi dusunmuyorum ama kızımı kaybetme korkusu canım kızımı kaybetmeyi bile dusunemem daha 21 yasındaym ilerde olursa evilik die dedim
bence sen kendi kafanda kurmak yerine kocanı al karşına konuş. biz taze evliyiz böyle konuşmalar yapmayalım de.
hem benim imam nikahımı kıyan hoca birbirinize şakasına dahi boşarım seni demeyin evliliğiniz zedelenir demişti. eşin inançlı biri ise bu şekilde konuş. evliliğimiz allahın indinde zedelenmesin bak güzel bi yavrumuz var bi daha böyle konuşmayalım de.
o yıkıyor diye sen de yıkıcı olma yapıcı olmaya çalış.
erkekler biraz geç olgunlaşıyor biraz uğraşmak lazım..

kızınız var bunları yaşamasını ister misiniz? Benim de kızım var hayatta kabullenmem bu durumu! Kocanız nafaka vermek zorunda hem. Allah bir kapıyı kapatır bin kapıyı açar.

Adam 31 yaşında yalnız ya kaç yaşında olgunlaşacak

klasik çocukla tehdit eden erkek. Bu konudaki zaafını öğrenmiş. Alırsan al bana mecbur göstercen çocuğumu de bakalım. O zaten bir çocuğu bakımını istemeyeceği için bundan vazgeçecektir. Aynı şey dayımın kızının başına gelmişti. O da al çocuğunu git boşan dedi. Sonra adam değişti çocuğu istemez oldu.

Adam 31 yaşında yalnız ya kaç yaşında olgunlaşacak
olgunluğun yaşla bi alakası yok. burda konu sahiplerine gaz vermek yerine yapıcı olmaya çalışıyorum. belli ki adam ota çöpe ben boşanırım diyecek çiğlikte. konu sahibinin ipleri ele alıp onu idare etmesi gerekir. ortada çocuk var zart diye boşanılmaz ki boşanma fikirleri havada uçuşuyor.. kolay mı sanıyorsunuz??

Konu sahibi zart diye boşanmıyor zaten. ne zamandır böyleler bilmiyorum da bayağıdır sürüyordur herhalde. Ben insanların değişeceğine pek inanmıyorum. Babam aynı konu sahibinin eşi gibi ve yaşı 70e dayandı... Tabi gönül ister ki Ada'm düzelsin boşanmasınlar

Hayırlısı be kızlar
Kizinizi siz vermediginiz surece kesinlikle alamaz. Sirf sizi korkutmak icn yaoiyo. Benimkide kac ay tehdit etti. Zorbalik psikolojikbaski ustume yurumeler neler neler. Bir de benim ruh hastasi oldugumu soyledi hep. Ama o isler o kadar kolay degil. Bosanma surecinde insanlar neler yasiyor ne iftiralar... Hicbirsey yapamaz merak etmeyin.

Siz bosandınızmı aynı seylleri bende yasadım halaadaa yasııyorum

canım seni dize getirmeye çalışıyor boşarım, çocuğu elinden alırım diye sende al onu karşına konuş bana bu şekilde davranmaya devam edersen ben seni boşarım çocuğumuda alamazsın her ay nafakamı da vermek zorundasın ben gül gibi yaşarım sen kendi halini düşün yada artık bana karşı saygılı olucaksın iyi düşün kararını ver de .. dik dur ve soğuk davran bu süre zarfında.. zaten evliliğinizi önemsiyorsa adım atar sana karşı

anlaşmalı boşanmadığın sürece alamaz diye biliyorum. sen de çocuğu vermezsin zaten. çekişmeli geçer. kanunları bildiğini ve bidaha tehdit ederse onun çocuğu göremeyeceğini söyle

Konu sahibi hemen evlenecegim demiyor. Daha 21 yasinda ilerde tabiki evlilik dusunebilir.
Alamaz sizden cocugunuzu sizi korkutmak icin soyluyor.

fotodaki sen misin?
hayır yani daha güzelini mi bulacak, ondan soruyom..

Alamaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…