Seni nye aldım dioailenizin bu durumlardan haberi yok mu?hangi koşulda olursa olsun bunları yapması hoş değil!ne okuyordun ,neden bıraktın okulu...ah gençlik ah!işte böyle kandırıyorlar...taviz tavizi doğurur.....eltinlerle biraraya gelmeme şansın varmı?belliki eltinde gururlanıp,hoş bişey miş gibi sana tavır yapıyor;kadının düşmanı yine kadın!ev işleri için yardımcı almak isteseniz yok der böylesi de!
Hizmetçi almış işte sizi bir de on yaş küçüksünüz çıtırsınız oh ne güzel her işini görün.Seni nye aldım dio
Ailem arkamda babam zengindi iflas etti durumu cok kotu suan kandırıldı ve borca girdi bir suru borc var kızıma kim bakacak beziydi mamasıydı annemde hasta offf bilmiyorum ailem arkamda ama dayan dio bizde cok cektik dio ama o devirle bu devir bir deil ki?????Hizmetçi almış işte sizi bir de on yaş küçüksünüz çıtırsınız oh ne güzel her işini görün.
Aileniz arkanızdaysa evi terk edin bence. Korkmayın alamaz kızınızı.
bence sen kendi kafanda kurmak yerine kocanı al karşına konuş. biz taze evliyiz böyle konuşmalar yapmayalım de.Hayır evlenmeyi dusunmuyorum ama kızımı kaybetme korkusu canımkızımı kaybetmeyi bile dusunemem daha 21 yasındaym ilerde olursa evilik die dedim
kızınız var bunları yaşamasını ister misiniz? Benim de kızım var hayatta kabullenmem bu durumu! Kocanız nafaka vermek zorunda hem. Allah bir kapıyı kapatır bin kapıyı açar.Ailem arkamda babam zengindi iflas etti durumu cok kotu suan kandırıldı ve borca girdi bir suru borc var kızıma kim bakacak beziydi mamasıydı annemde hasta offf bilmiyorum ailem arkamda ama dayan dio bizde cok cektik dio ama o devirle bu devir bir deil ki?????
Adam 31 yaşında yalnız ya kaç yaşında olgunlaşacakbence sen kendi kafanda kurmak yerine kocanı al karşına konuş. biz taze evliyiz böyle konuşmalar yapmayalım de.
hem benim imam nikahımı kıyan hoca birbirinize şakasına dahi boşarım seni demeyin evliliğiniz zedelenir demişti. eşin inançlı biri ise bu şekilde konuş. evliliğimiz allahın indinde zedelenmesin bak güzel bi yavrumuz var bi daha böyle konuşmayalım de.
o yıkıyor diye sen de yıkıcı olma yapıcı olmaya çalış.
erkekler biraz geç olgunlaşıyor biraz uğraşmak lazım..
olgunluğun yaşla bi alakası yok. burda konu sahiplerine gaz vermek yerine yapıcı olmaya çalışıyorum. belli ki adam ota çöpe ben boşanırım diyecek çiğlikte. konu sahibinin ipleri ele alıp onu idare etmesi gerekir. ortada çocuk var zart diye boşanılmaz ki boşanma fikirleri havada uçuşuyor.. kolay mı sanıyorsunuz??Adam 31 yaşında yalnız ya kaç yaşında olgunlaşacak
Konu sahibi zart diye boşanmıyor zaten. ne zamandır böyleler bilmiyorum da bayağıdır sürüyordur herhalde. Ben insanların değişeceğine pek inanmıyorum. Babam aynı konu sahibinin eşi gibi ve yaşı 70e dayandı... Tabi gönül ister ki Ada'm düzelsin boşanmasınlarolgunluğun yaşla bi alakası yok. burda konu sahiplerine gaz vermek yerine yapıcı olmaya çalışıyorum. belli ki adam ota çöpe ben boşanırım diyecek çiğlikte. konu sahibinin ipleri ele alıp onu idare etmesi gerekir. ortada çocuk var zart diye boşanılmaz ki boşanma fikirleri havada uçuşuyor.. kolay mı sanıyorsunuz??
Kizinizi siz vermediginiz surece kesinlikle alamaz. Sirf sizi korkutmak icn yaoiyo. Benimkide kac ay tehdit etti. Zorbalik psikolojikbaski ustume yurumeler neler neler. Bir de benim ruh hastasi oldugumu soyledi hep. Ama o isler o kadar kolay degil. Bosanma surecinde insanlar neler yasiyor ne iftiralar... Hicbirsey yapamaz merak etmeyin.Hayırlısı be kızlar
Siz bosandınızmı aynı seylleri bende yasadım halaadaa yasııyorumKizinizi siz vermediginiz surece kesinlikle alamaz. Sirf sizi korkutmak icn yaoiyo. Benimkide kac ay tehdit etti. Zorbalik psikolojikbaski ustume yurumeler neler neler. Bir de benim ruh hastasi oldugumu soyledi hep. Ama o isler o kadar kolay degil. Bosanma surecinde insanlar neler yasiyor ne iftiralar... Hicbirsey yapamaz merak etmeyin.
Bosanamadim malesef anlasmali bitirmek istiyordum guzellikle ama cekismeli olacak uzun surecek malesef..Siz bosandınızmı aynı seylleri bende yasadım halaadaa yasııyorum
Kızlar altı aylık kızım var kocamla her tartısmamızda bosanma davası geciyor beni kızımla tehtit ediyor bosanınca kızımı alabilirmi kucuk bir ihtimal bile varmı kızımdn ben bir dakka ayrı kalmayı bile dusunemiyorum alamazsın diorum ona mahkeme karar verecek dio bana kesin bilgiler lazım bana sadece kızım konusunda cevap verin hanımlar cevaplar icin tedekkurler
Kızlar altı aylık kızım var kocamla her tartısmamızda bosanma davası geciyor beni kızımla tehtit ediyor bosanınca kızımı alabilirmi kucuk bir ihtimal bile varmı kızımdn ben bir dakka ayrı kalmayı bile dusunemiyorum alamazsın diorum ona mahkeme karar verecek dio bana kesin bilgiler lazım bana sadece kızım konusunda cevap verin hanımlar cevaplar icin tedekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?