velayeti babaya bırakmak..

Oglum temmuz ayini babasiyla geciriyor. Bir ay babada. Ve ben cok ozledim. Gunduzleri isle geciyor vakit de aksamlari nasil zor oluyor. Evde sadece duvarlar var bana bakan suan. Evde bir nefes istiyor insan. Ve herseyden onemlisi hicbir sey evladin yerini tutmuyor. Rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin.

Konu sahibi kararını vermiş,planlar yapmış.belli ki yeni hayatında çocuğunu bir ayak bağı olarak görüyor.var böyle anneler maalesef ama bu çocuklara da yazık.
Çünkü evlenmek istese çocuk ayak bağı.
Bence asıl mesele bu.

ee evinize yakın verin. babasıda nafaka verecek elbet.
yeni gelin gibisiniz ha oynamaya niyetiniz yok yerim dar deyip duruyorsunuz herkese.
Ayyy cok komiiiiik bir soooz

Bi kenara yazdim bu sözü hahahaha süpermiş
Gecen gunde seyi öğrendim "gözünde bir görünür var"

Ben istanbulluyum acaba ondan mi bilmiyorum bunlari cehaletimden mi bilemedim

Tabi canım atın cocugu guc blsmıyormus

değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Dün 1+1 bir ev tuttum ve en kısa zamanda oğlumla birlikte taşınıyoruz.
Babası da bize destek olacak..İstediği zaman görebilecek
Yorumlarınız bana güç oldu,beni kendime getirdi..
Her şey oğlumun mutluluğu için bundan sonra..
Tekrar çok teşekkür ederim.

Benim evim ve işim arası günde 100 km
iş başım 9
paydosum 6

ama evde olmam aksam 8 i buluyor

çalışan herkes evladını alıyor oraya buraya bırakıyor ya da bakıcıya , kreşe veriyor

hepsi bu hengamede buyuyor yani

o zaman herkes annesine , kv desine versin cocugunu haftasonları alıp daha kalıtelı vakıt gecırsın

hengame çocuga değil de size zor gibi.

babası calısmıyor mu onun bir hengamesi yok mu?

sen doğur
babaannesi, halası dedesi baksın :)

halası bakmak zorunda mı allah askına

ana kokusu ıle hala kokusu bir mi ne saçma şey bu

anne değilim ama sizden daha anaç düşündüğüm kesin

Bakamayacak ne durumunuz var anlamadım. 5 gün 8-5 çalışmak çok mu zor ? Çocuğunuz kaç yaşında, okula gidiyor mu ? Valla eşiniz bu durumu kullanır bence , çocuğa diyebilir , annen seni istemedi diye
kullanılacak birşey yok ki
istemiyor zaten:)
halası bile bakabilir diyor konu sahibi
hala ile ana bir mi anlamadım çok şaşkınım.

bence bu mesajınızı ilk sayfaya yazın edit şeklinde, ilk yazdığınız mesajı silmeden en sonuna ekleyin ki daha fazla olumsuz yorum almayın :)

Çok güzel bir gelişme bu,sevindim senin adına .Sıkıştığında ,tikandiginda kendi ailenden /eski eşinden yardım istemekten çekinme .İnsansin bazen kötü geçen gunlerin de olacak.Umarim cocugunla küçük yuvanizda çok mutlu olursunuz

Emin olun her şey daha güzel olur o evde tek başına olmaktan. Mutlu bir yaşam diliyorum size.

ne var bu konuda konu sahibini topa tutacak? Sanki çocuğumu kimsesizler yurduna bırakacağım demiş ya.
Babasının velayetinde olan bir sürü çocuk var. Anne ile baba bir olmaz diyorsunuz ama olmalı bence.
Ben olsam da velayeti alırdım o ayrı konu ama anneliği sorgulayacak kadar hakaret etmek nasıl bir saçmalıktır.

Ayyy cok komiiiiik bir soooz

Bi kenara yazdim bu sözü hahahaha süpermiş
Gecen gunde seyi öğrendim "gözünde bir görünür var"

Ben istanbulluyum acaba ondan mi bilmiyorum bunlari cehaletimden mi bilemedim

gözümde bir görünür var ne ayol aha bende bunu ilk defa duydum:))

konu sahibesi doğru bir karar vermişsiniz hayırlısı olsun hakkınızda.

Hayırlı olsun, çok sevindim. Her şey gönlünüzce olsun.

Hatanızda ısrarcı olmayıp, verilen cevapları olumlu değerlendirip doğru bir karar verdiğiniz için tebrik ediyorum sizi . Oğlunuza size mutlu bir gelecek diliyorum..

Allah yiyenlerinize de sizede sabır versin. Genç ölen birisi duyduğumda umarım çocuğu yoktur die düşünürüm hep. Annesizlik çok zor. Benim annem vardı ama uzaktaydı, sene de bir ay görürdüm yada görmezdim. Şimdiki gibi telefon falanda çok yoktu. Çok özlerdim annemi. Allah yiğenlerinize sabır versin. Lütfen onlara iyi bakın çok sevin. Benim yengem ve abim ayrıldı. Yiğenim Benimle aynı şehirde ve abim uzakta. Eşim kesinlikle yiğenimle kızımı ayırmaz. O varken daha dikkatli olur ki babasının yokluğunu hissetmesin.

Allah sabir versin resmen yüregim sizladi....

Merhaba, amacım sizi yargılamak değil belli ki bunalım yaşıyorsunuz şu sıralar fakat şöyle söyleyeyim, benim ablam eşinden boşandı ve eşi çocuğu doğumdan beri istemediği için şuan ablam, ben, annem beraber bakıyoruz. Çocuk gündüz bizimle vakit geçiriyor annesi çalışıyor. 2 yaşında şuan ama annesini öyle özlüyor ki, onu görünce gözleri doluyor ve heyecanlanıyor. Lütfen hayatta bir takım kararlar alırken önce çocuğun psikolojisini, (haklarını) sonra kendinizi düşünün. Bir çocuğun en doğal hakkı anne ve babasının sevgisiyle, ilgisiyle büyümesidir...

Oğlunuzu bırakmama kararınıza çok sevindim.
Insallah hayat size kolayliklar ve güzellikler sunar.
Bundan 10 sene sonra en büyük desteğiniz o aslan parçası olacak ve siz "iyi ki" diyeceksiniz eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…