Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eviniz beledıyenın gelıp kaldırdıgı çöp ev olmadıgı surece boyle bır bahaneyle cocugu alamazKızlar eski eşim bugün tehdit olarak alma dedi tehdit sen böyle dağınık pasaklı olduğu için çocuğu alırım seneden böyle bize mumkun mu? Nasıl tedbir almalıyım?
Cop ev değil dağınıkdağınıklık vaktım yok 7 yaşındaeviniz beledıyenın gelıp kaldırdıgı çöp ev olmadıgı surece boyle bır bahaneyle cocugu alamaz
ultra sacmalamıs esınız bu sebeple cocugu alamaz. kac yasında evladınız bu arada
Daginik ve pasakli oldugu icin cocugun velayetini alirim dediAnlamadim anlamadim...
ulkemızde cocuklar anneyle buyusun derdınde devlet genelde annede olurHasta yakin ima bakıyorum biraz dağınık olabilirim çocuğumu doğduğu adnan itibaren hiç biletini eksik etmedim hem annelik hem babalık yaptım
Sinir oldum kimbilir ne hesaplar yapıp bunu söylediulkemızde cocuklar anneyle buyusun derdınde devlet genelde annede olur
yuz kızartıcı suc ahlak dısı yaşam gıbı bırsey olmadıgı surece annede olur cocuk sızı korkutmaya calısmıs kendınce
bundan sonra avukatınızla muhattap olsun bu konuları ve bunları avukatınıza soyleyın tehtıt edıyor dıye
Şiddetli geçimsizlik boşanmayı bir türlü kabul etmedi üstüne bi sürü borç taktıbosanma sebebınız neydı
sızı kendıne baglı tutabılecegı ve ordan vurabılecegı tek konu cocukEvliyken bile çocuklar hastahane bakmaya tenezzül bile etmedi şimdcocuk ki kiymete bindi
Avukatım yok avukatla verecek param yokavukatınızdan bır kadın olarak tum yasal haklarınızı ogrenın korkmanızın sebebı haklarınız neler bılmıyorsunuz guclu durun hıcbırsey yapamaz
bosanma ısınıze hangı avukat baktıAvukatım yok avukatla verecek param yok
Sırf canımı yakmak için yapıyor allah sorsun hesabınısızı kendıne baglı tutabılecegı ve ordan vurabılecegı tek konu cocuk
kendınce sozde dıze getırecek sızı
umursamayın