Velayetle ilgili cok acil yardım

Wakemeupp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
643
466
18
30
Kızlar eski eşim bugün tehdit olarak alma dedi tehdit sen böyle dağınık pasaklı olduğu için çocuğu alırım senden böyle bisey mumkun mu? Nasıl tedbir almalıyım?

Son düzenleme:
Kızlar eski eşim bugün tehdit olarak alma dedi tehdit sen böyle dağınık pasaklı olduğu için çocuğu alırım seneden böyle bize mumkun mu? Nasıl tedbir almalıyım?
eviniz beledıyenın gelıp kaldırdıgı çöp ev olmadıgı surece boyle bır bahaneyle cocugu alamaz
ultra sacmalamıs esınız bu sebeple cocugu alamaz. kac yasında evladınız bu arada

Hasta yakin ima bakıyorum biraz dağınık olabilirim çocuğumu doğduğu adnan itibaren hiç biletini eksik etmedim hem annelik hem babalık yaptım

eviniz beledıyenın gelıp kaldırdıgı çöp ev olmadıgı surece boyle bır bahaneyle cocugu alamaz
ultra sacmalamıs esınız bu sebeple cocugu alamaz. kac yasında evladınız bu arada
Cop ev değil dağınıkdağınıklık vaktım yok 7 yaşında

Hasta yakin ima bakıyorum biraz dağınık olabilirim çocuğumu doğduğu adnan itibaren hiç biletini eksik etmedim hem annelik hem babalık yaptım
ulkemızde cocuklar anneyle buyusun derdınde devlet genelde annede olur
yuz kızartıcı suc ahlak dısı yaşam gıbı bırsey olmadıgı surece annede olur cocuk sızı korkutmaya calısmıs kendınce
bundan sonra avukatınızla muhattap olsun bu konuları ve bunları avukatınıza soyleyın tehtıt edıyor dıye

Cocuk dogdu andan itibaren hiç bişey le ilgilenmedi maddi manevi hep ben baktım

ulkemızde cocuklar anneyle buyusun derdınde devlet genelde annede olur
yuz kızartıcı suc ahlak dısı yaşam gıbı bırsey olmadıgı surece annede olur cocuk sızı korkutmaya calısmıs kendınce
bundan sonra avukatınızla muhattap olsun bu konuları ve bunları avukatınıza soyleyın tehtıt edıyor dıye
Sinir oldum kimbilir ne hesaplar yapıp bunu söyledi

Evliyken bile çocuklar hastahane bakmaya tenezzül bile etmedi şimdcocuk ki kiymete bindi

Çok sinir oldum dağınık olabilirdim çocuklarımı asla ve asla ihmal etmedim

avukatınızdan bır kadın olarak tum yasal haklarınızı ogrenın korkmanızın sebebı haklarınız neler bılmıyorsunuz guclu durun hıcbırsey yapamaz

Back
X