Velayetle ilgili cok acil yardım

Çok moralim bozuk kendi ayaklarımız üzerinde durunca neyi kaldiramiyorlar?

Kız kardesine mesaj atmayı düşünüyorum çocuğu karıştırmayın diye mesaj atsam mi? Kendi ayaklarım üzerimde durmam zorlarina gitti maddi olarak herşeyin altından kalkamam sandı kalktım bu sefer çocuğu kullanıyor
bence atmayın sizi korktu sanmasınlar.kendisine söylersiniz insan olan anlar.ailesi bu aklı verdiyse demekki onlarda bu adamdan farksız.

Hemen çocuğu koz olarak kullanıyorlar sırf annenin canını yakmak için

bence atmayın sizi korktu sanmasınlar.kendisine söylersiniz insan olan anlar.ailesi bu aklı verdiyse demekki onlarda bu adamdan farksız.
Aynı b.klar köle gibi ömür boyu onlara katlanayim istediler zor olsada kendi ayaklarım üstümde olmak istedim ogan ekmek yiyelim huzurla yiyelim

Eski esimede mesaj falan atmyım di mi korktugumu anlamasin

Namusuzlugum yok efendi biriyim kendime çocuguma ve engelli yakinima feda ettim karsiliginda en dahiniksin pasaklisin cocugu alicagim reva mı

Kendi aylardir issiz öfke kontrolu var cocuga hoyrat davrandi tokat atti var. Cocuk okula basladi bi kalem bile almadı psikolojik şiddet uyguladı maddi olarak altından kalkamazsin yine elime dusersin getirdi altından kalktim

Ben sabah kalkıyorum önce kahvaltilarini hazırla okula gönder öbürünü hastaneye gotur faturalari ode alisveris yap arada baska isler yemek yap etrafi topla hersey bana bakiyor. Biliyorum evim piril piril değil yetisemiyorum. Çocuğumu asla ihmal etmiyorum 2,5 ay oldu 1.sınıf okuma yazmayı öğrendi. Her istediğini alamıyorum mutluyuz biz o benim güç kaynağım bütün çabam oğlum icin

Eski eşim takıntı yaptı beni neyle canımı yakacağını biliyor ev sahibi bosandigimi bilmiyor onla tehdit etti ogrenirse evde çıkarırlar. parayi benden alip Dogalgaz faturasini aylarca ödememiş

Ailesi ve kendisi evlilik boyunca surekli beni ezdi sana babam bile sahip çıkmıyor deyip yinede kimseye saygısızlık yapmadım güzellikle bitsin herkes yoluna baksın dedim eski eşim önce ekonomik şeylerle ilgili canımı sıkmaya başladı altından kalktım simdi de çocuğu kullanıyor çok canım yanıyor kendisininde ailesinin de bütün yaptıkları yanlarına kar kaldı allahım sorsun hesabını

Hanımefendi anlıyorum streslisiniz ama burası sizin kişisel günlüğünüz değil. Okurken yoruldum valla size bir yorum yazıldıysa siz 10 yorum üst üste yazmışsınız. Ne yazmak istiyorsanız tek mesajda açıkça yazarak konunuzu güncelleyin de ne demek istediğinizi anlayalım.
Sorunuza gelince çocuk almak öyle kolay bir şey değil. Her zaman öncelik annededir. Hele ki anne dağınık diye velayeti almak söz konusu olamaz. Böyle bir gerekçeyle avukata gitse eski eşiniz avukat kahkaha atar

Hanımefendi anlıyorum streslisiniz ama burası sizin kişisel günlüğünüz değil. Okurken yoruldum valla size bir yorum yazıldıysa siz 10 yorum üst üste yazmışsınız. Ne yazmak istiyorsanız tek mesajda açıkça yazarak konunuzu güncelleyin de ne demek istediğinizi anlayalım.
Sorunuza gelince çocuk almak öyle kolay bir şey değil. Her zaman öncelik annededir. Hele ki anne dağınık diye velayeti almak söz konusu olamaz. Böyle bir gerekçeyle avukata gitse eski eşiniz avukat kahkaha atar
Özür dilerim içim çok doluydu daha yazmam. Dağınık ve pasaklı dedi

Back
X