Veli Aslan'a ameliyat olanlar yardımcı olur musunuz :(

ehehehehe yardıma gelebilirimmm :))))) yonulmuş saçlarınımı diktirirsin tırmalanmış cildine bakımmı yaptırırsn estetik burun ameliyatmı olursun bilememmm hiç acımammm hadi şimdi sende git nereni yaptırıosan yaptırr derim :)) kaydirigubbakcemile3

işin kötüsü benim tofurum deli yatıyor ve gece pat diye yanıma zıplıyor uzun bi süre bebemden ayrı kalmam gerekiyor sanırım :gitme:

evet canım baya bi uzun süre nerede oturuyorsun ben yardıma gelebilirim :))

beylikdüzünde oturuyorum canım teşekkür ederim yanım epey kalabalım olacak inşallah kovulmayız hastaneden hehe bizim kızlar biraz cazgırdır da delikafadulden

anam anamm ben ben üsküdarr :)) kovulmazsınız veli bey idare eder sizi :)) aman sen burnuşuna iyi baktaa :) bu arada sen mi olucan ben mi olucam anlamadım baya heyecan yaptım zemuszemus hayırlısıyla ameliyatın olur inş dua edicem senin için canım :))

ebruliye de ulaşırsam söylerim görürsün fotoğraflarını

sendeki heyecanı anlayabiliyorum sonuçta rehber olucam sana kaydirigubbakcemile3

evet o yüzden heyecan yaptım ama sanırım bende bayramda olmak isteyecem bi annemle görüşeyimde bakalım ne olacak :))

yeni yıla yeni bi benle gireriz işte fena mı hihoyyyt

yalnız değilim dersin hehe sempatiksalakcinni

ne oldu canım annenden izin alabildin mi?

hayırlı olsun arkadaşım , Allah utandırmasın
inşallaaah harika bir operasyn geçireceksinn hep pozitif düşün..
dualarım seninle

konuştum ama para durumunu düzeltemedim.. bi yerden para gelicekti ben kasım sanıyordum ama aralıkmış çok hayal kurmuştum ya

hayırlı olsun arkadaşım , Allah utandırmasın
inşallaaah harika bir operasyn geçireceksinn hep pozitif düşün..
dualarım seninle

çok teşekkür ederim inanın pozitif düşünmekten başka çarem yok normal de çok evhamlı bir insanımdır nasıl stres yaptığımı tahmin edin. Çevremde çok az insan biliyor, sürekli konuşup gerilmemek adına kimseye bahsetmedim, mevzusunu geçirmiyorum. Veli hocaya sonuna kadar güvenmek istiyorummm bilmiyorumkismile

konuştum ama para durumunu düzeltemedim.. bi yerden para gelicekti ben kasım sanıyordum ama aralıkmış çok hayal kurmuştum ya

hayırlısı cnm her işte bir hayır vardır bak ben o kadar arıyorum Veli hocanın yaptığı bi burun fotosu göremedim ben sana rehber olurum sempatiksalakcinni

şükürler olsun gördüm sonundaa Ebruli Sultan'a ve lara'ya çok teşekkür ederim yanlış bir seçim yaptığıma inanmıyordum zatennn muhteşem olmuş Veli hoca gerçekten çok iyiymiş bu konuda. Bu arada kızlar burunlarınız mükemmell maşallah süphanallah diyeyimde nazarım değmesin :)

:)) heheh ben görmüştüm ebruli nin burnunu ben güveniyordum canım o yüzden rahattım :)) hayırlısı olsun sen bi olda bakalım :)) bu arada lara ??

evet onunda çok güzel olmuş nasıl içim rahatladı bi bilsen üzerimden büyüüük bi yük kalktı resmen burnum şimdi yapılsa bu kadar sevinmezdim hehe D:

arkiler ya veli beye bende ameliyat olmak istiyorum...zuzula yürü be kim tutar seni arkandan geliyoruz inşallhhh...bana da destek olun ya ço tırsıyorum bende revizyonla falan uğraşamam çünkü ben...bir defada atlatmak istiyorum...zuzula dualarım seninle takip edicem seni inşallah çok çok iyi olacak...şimdiden geçmiş olsun...

ben bu gazla baştan aşağı yenilerim artık kendimi hehe sağol cnm inşallah hayırlısıyla atlatırım sizlerede örnek olurum çok teşekkür ederimmm bol bol dua edin banaaan:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…