Veli Aslan'a ameliyat olanlar yardımcı olur musunuz :(

Yavuz Hocayla birlikte toplam 3,5 saatte cıktım ameliyattan. Aklında bir zamanlama olsun diye bil. annemler çok merak etmişlerdi çünkü. bilmelerinde fayda var. En azından bekleyenlerinin.

Yavuz Hocayla birlikte toplam 3,5 saatte cıktım ameliyattan. Aklında bir zamanlama olsun diye bil. annemler çok merak etmişlerdi çünkü. bilmelerinde fayda var. En azından bekleyenlerinin.

sağol datlum ben senelerdir sabırla bekliyorum mümkünse onlarda beklesin bi iki saatciksempatiksalakcinni

benımde 3,5 sat gectı amelıyat uzun suren bır amelıyat
aslında bıraz zor bır amelıyat
estetık dıye cok ustunde durulmuyor

Ben 12'de girdim 5'i geciyodu ciktim.. Regl oldugum icin dikisler mi ne tutmamis yani kan pihtilasmiyomus galiba oyle birseydi.. Kizlar icinizi rahat tutun emin olun cok guzel olcak, panik yapilcak bisi varsa o da ameliyat sonrasi caninizin su istemesi yoksa zaman cok cabuk gecior hele ki morluklar 3. gunde yerini sariliga, 1 haftada falan da sadece sislige birakiyor, beni kimse tanimiyo simdi saclari da kestirdim, yarin foto yukliym de siz de gorun.. herkes kendi doktorunu ovuyo ama veli bey'in kisiye ozel yaptigi hem kibar hem de oyle dumduz yani asiri dogal olmayan harika burunlar herseye degiyo cidden..ebruli sultan ve mipadan allah razi olsun ne diyim sırnaşık şey

bizimki aşırı dümdüz değil kız.. kavis yok mu accık?? bidaha bak nolur ya..kavis var ben görüyorum yaa

laraa ben senin fotoğrafını görmedimmm yine istiyorum eski ve yeni fotoğraflarını görmeyi ((

istersen özelden msj atayım mail adresime at çok merak ediyorum senin burnunu cidden..

termessos seninde burnunu göremedm :)))

termossos o kadar yorumlarını okumama rağmen albümün açık değildir diye bakmamıştım amaa korktum yaa 3. günde bile çok kötü olmuşsun ya bende öyle olursamm

korku filmiydi benimki. kanlı manlı vahşet ffilmi :)
kaldırdım o fotoları şimdi , unutucaz hepsini ve güzel şeyleri hatırlicaz
bendeki rahatsızlıklardan sende yok ise çok panik yapma
bak ben gitmeden önceki mesajımda da yazmışım başıma gelebilecekleri
sağlık dosyamla gitmiştim
aşırı alerjik bünye, hassas deri ve kılcal sorunları sebebiyle fena oldum ben
diğer hastalıklar engel teşkil etmedi ..
hadi inşallah sizinkiler çok süper rahat geçer

ay inş canım yaa sağolasınnn çok heyecan varrr endişe korkuu nasıl olcak merakı of off ne biçim duygular bunlarr :))) inş güzel olur yaaa tek isteğim bu :))

kıslar ben öyle stres yaptım ki olağan kadınsal bi durum bir ay içerisinde 3 kere oldu aşırı kan kaybından öliciiimm sempatiksalakcinni

kıslar ben öyle stres yaptım ki olağan kadınsal bi durum bir ay içerisinde 3 kere oldu aşırı kan kaybından öliciiimm sempatiksalakcinni

ah be canım yokki buna strea yapacak birşey. stres oldukca aç bizim fotograflarımıza bak. bir arkadas öyle yapıyorum demişti:) istediğin zamanda mesaj at olsun bitsin.

hayatım dikkat et bende stres yapıyorum rahatlamaya çalışıyorum sevdiğim askere gidicek abim çine gidicekkk oo benim ölmem lazım o zmn :)) sakinnnn sakinnn bence herşey harika olacakkk fazla kan kaybetme emi :)

aynen ebrucum fotolarına bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum nazarım değmesin ama maşallah harika olmuş aynı sonucu görmeyi nasip etsin yarabbimmm

amin aminn canım inş :)))) sakin ol çiğdem ablaaa herşey çok güzel olacak bence :)

veli bey gerçekten kişiye özel yapıyor bana fazla kavis yakışmaz dedim veli beyde evet yakışmaz şöyle olur fln dedi :))

aynen ebrucum fotolarına bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum nazarım değmesin ama maşallah harika olmuş aynı sonucu görmeyi nasip etsin yarabbimmm

değmez değmez koyalım şunu hemen:) gittiğin gün haber ver gelip ziyaret edeyim seni. sana alırız bir çiçek hemen.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…