Ya ben giriyorum da yeni konulari takip edemiyorum simdi okudum yazilanlari :)))) Veli Bey super ben sahsen sanssiz da bir insanimdir bu konularda yani bir aksilik mutlaka olur ama cok sukur koskoca burun ameliyatimin tamaminda (sonrasinda da) hicbir sorun yasamadim, ve inanir misiniz ebruli sultan ve mipa34'u buradan gorerek ona olmaya karar verdim yoksa cevremde de bir suru kisi yok suna yaptir bak arkadasim buna oldu cok memnun diye tavsiyelerde bulundu ama buranin enerjisi emin olun sansinizin yaver gitmesini sagliyor, Veli Bey harika biri cok da esprili sizin ameliyatlarinizin da iyi gececeginden hic suphem yok zira isinin ehli 2 doktor giriyor ameliyata, bu da kararimda etkili oldu bu arada burun ameliyati 1 kere olur yazmissin konunun basinda, maalesef icinde kemikle ilgili problem varsa ileride tekrarlayabiliyormus kemik eski yerine mi ne geliyormus, Veli Bey de, daha ben bununla ilgili birsey sormadan ''burnun eski yerine gelmek isteyecektir bu masaj onu engelleyecek'' dedi ben masaji yapmaya calisiyorum da ne yalan soyliym useniyorum :)) sorulariniz olursa hemen yanitlarim bu konu takibime alindi :hulya: