Veli Aslan'a ameliyat olanlar yardımcı olur musunuz :(

Ya ben giriyorum da yeni konulari takip edemiyorum simdi okudum yazilanlari :)))) Veli Bey super ben sahsen sanssiz da bir insanimdir bu konularda yani bir aksilik mutlaka olur ama cok sukur koskoca burun ameliyatimin tamaminda (sonrasinda da) hicbir sorun yasamadim, ve inanir misiniz ebruli sultan ve mipa34'u buradan gorerek ona olmaya karar verdim yoksa cevremde de bir suru kisi yok suna yaptir bak arkadasim buna oldu cok memnun diye tavsiyelerde bulundu ama buranin enerjisi emin olun sansinizin yaver gitmesini sagliyor, Veli Bey harika biri cok da esprili sizin ameliyatlarinizin da iyi gececeginden hic suphem yok zira isinin ehli 2 doktor giriyor ameliyata, bu da kararimda etkili oldu bu arada burun ameliyati 1 kere olur yazmissin konunun basinda, maalesef icinde kemikle ilgili problem varsa ileride tekrarlayabiliyormus kemik eski yerine mi ne geliyormus, Veli Bey de, daha ben bununla ilgili birsey sormadan ''burnun eski yerine gelmek isteyecektir bu masaj onu engelleyecek'' dedi ben masaji yapmaya calisiyorum da ne yalan soyliym useniyorum :)) sorulariniz olursa hemen yanitlarim bu konu takibime alindi :hulya:

kırılmadan önceki yerine gelecekse kabulümdür D: burnumun içindeki kemik kırık cnm eğer yine aynı durum geçerliyse harfi harfine yapılanları tekrarlarım gözüm gibi bakarım sempatiksalakcinni hayırlısıyla atlatayım şu ameliyatı saniye saniye bilgi veririm kızlar

haberlerim var :) para durumunu çözmeye çalışıyorum sanırım bende bayramda evde yatıyor olucamm hatta senden bir kaç gün öncede olabilirm ameliyat :)) bana hala doktor öneriyorlar ama ben veli beyden vazgeçemiyorum bir türlü :)) hepimiz için hayırlısı olsun... :) bu arada lara ne zamana kadar masaj yapmak gerekiyormuş ( benimde kemik alıncakk

ya arkadaşlar burun ucu düşüyor deniliyor.. yok narkozdan ölürsün deniliyor yok oksijen tüpü boşsa nefessizlikten ölürsün ya neler neler söyleyip duruyorlar deli oluyorm korkmaya başladım yardımcı olun bana ya :S

Ya sen bosversene bir suru sey denilir bu arada ben Veli Bey'e sormustum burun ucuna masaj yaparsak dusermis diye o direk ''o dogru bir bilgi degil'' dedi.. Nem'in doktoru Bilge Bey soylemis nem'e ucuyla oynama sakin diye, demek ki burundan buruna degisiyor.. Narkozdan birsey olmaz azicik sogukkanli olun sonucuna kesinlikle degiyor usenmesem foto yuklicem de ise gitcem birazdan.. Masaj suresi de herhalde bir 3-4 ay falan yapiyosun cunku Veli Bey bana simdi de burun ucum insin diye masaj verdi once yukarilara masaj yaptim kemikler birlesik dursun diyeymis, simdi de burun ucuna yapmaya calisiyorum ama gunde 6-7 saniyeyi gecmiyor masajim :/ yapmam lazim da useniyorum yaaa akannehir

peki canım neler yapmam gerekli bana azıcık bilgi verirmisin yorucam seni ama.. sayfada okumadığım yazı kalmadı ama tam anlamıyla birşeyler yazılmıyor mesela bu burun içi için su söyleniyor aldınmı onu canım birde gece kaldınmı hastanede ? annem kalalım diyor ne olur olmaz diye.. ne yapalım ?

Canim oncelikle annen de yanindaysa super benim de annem yanimdaydi ben cok stres yapmistim olacagim gune kadar dusun yani yillardir istedigim sey ama nedense ameliyat gunune kadar korku mu artik ne bilmiyorum sinir kupuydum neyse 1de olcakti benim ameliyat 11'de gel dediler iyi ki gitmisim benim hicbir kontrolum yapilmamis belgelere bir baktilar test yapilmamis neyse en alt kata indim 15 dk icinde butun testler yapildi, odama geldim laptopumda takiliyodum bir rahatim sorma hic panik yok, sonra gidiyoruz diye hemsire geldi yatirdilar beni, asansore bindik (ben sedyede) suratimda mutluluk ifadesiyle 2 cok seker asistan sanirim doktor geldi espri yapiyorlar en alt katta, asansordeki hemsire de bana igne vurdu odamdan ciktigimda bu ne dedim cesaretlendirici dedi, o andan itibaren kahkaha atmaya basladim o igne super birsey :) sonra o 2 doktorla espriler falan girla derken ameliyattan cikmis halde donarken buldum kendimi sonra odaya ciktik ama ben nasil donuyorum dislerim birbirine vuruyor onun haricinde tamponmus agzimdan mi nefes aldim yemek mi yiyemedim hic onemli degildi ama o usumek yok mu :)) o da geciyor zaten 10 dakikada ha bir de sonrasinda bir sure su icemiyorsun ama o da geciyor birsey yok yani sonra Veli Bey geldi o gece kaldim sonra hersey gayet guzeldi 3 gun sonra benim alcim alindi cok sukur normalde 10 gunde aliniyor ama Veli Bey tatile gidiyodu sansima :))) 1 hafta sonra da tamponum alindi iste oyle bandaji da 10 gun sonra mi ne cikardim, ha bu arada morluk cok oldu bende suratim top gibiydi gozler kipkirmizi ama 3.gunden itibaren o kadar hizli gecti ki inanamadim.. Burun icime de Yavuz Bey bepanthene verdi o kadar, okyanus suyu falan dedim yok dedi bir iyilesme sureci var zaten kendiliginden ona mudahaleye gerek yok gibi seyler soyledi.. elden 1.800 lira nakit verdim, ustunu de sigortam karsiladi (ic kemik kismi yani saglik acisindan olan) ha bu arada gece 12'den itibaren birsey yiyip icmiyorsun kesinlikle. o yuzden benim ne midem bulandi ne birsey cok iyiydim

Son düzenleme:
anladım canım valla bendeki korku hat sınırlarda heyecan ise sorma günlerdir böyleyim ameliyat günü nasıl olcam allah bilir :)) birde nasıl olcak telaşasıda var bende :)) acaba benimde bayramda olacağı için erkenden alınır mı dersin ? daha bir aydan fazla var ama düşünmediğim şey kalmadı sanırım heyecanım sözlerimede yansıyor.. birde canım kemik alınmasında ucunu yukarıdan birşeye bağlanılıyor deniliyor doğrumu :s anlıyamadım vallaa..

bu arada birşey dahaa :) bi senin burnunu göremedim canım ya görme şansım var mı ?

Merhabalar,

ben de ayin 18 inde veli bey e ameliyat olucam, bende ayni laracroft gibi bu forumda yazilanlari okuyunca karar verdim :)

aysizgokyuzu umarim senin ameliyatinda cok basarili gecer :)

ameliyat sonrasi mutlaka fotolari eklicem artik o zaman yorumlarinizi alirim

hepinize sevgiler

tamam canım yeni başlık açıp resimleri de eklersen en azından herkes görmüş olur :)) bende kasımda olucam zuzulada öyle hayırlısı olsun üçümüz için :)

kızlarrr size haberim varrr 29 ekim cumaya geliyor resmi tatil peşinden gelen p.tesi ve salı için izin istedim verdilerrr birazdan ameliyat günümü değiştirmeye gidiyorumm :)

aaaaaaa şuraya bak yaa :) ben seninle amelyt olcam dedim ama senin yine önceye alınmış :) nasıl birşeydir bu yaa :) hayırlısı olsunnn :) canım sana telefon numaramı vericem birbirimzle haberleşiriz :)

aysızgökyüzü ve zuzula dualarım sizinle hadi bakalım inşallah bana da nasip olacak ama ben nisan ayında olmayı düşünüorum ancak izin vs. işlerimi ayarlayabiliyorum...çok büyük bir enerji ver laracrotun dediği gibi inşallah çok çok iyi olacak ikinizin ameliyatları da....

inşallahh dün ameliyat tarihimi geri çektim 29 ekime ama sağlık bakanlığı o gün izin vermeyebilirmiş işten izin alırsam bi gün önce alamazsam ertesi gün artık hayırlısı olur inşallah o kadar sıkıntı ettim ki anlatamam size

grefty çok sağolasın canım...

çiğdem ablaa canımcımm bi gün önce bi gün sonra hayırlısı olsunda bence hepsinde bir hayır var
bende iyice heyecan yapmaya başladım 18 gün var abla senin ameliyata benimde tam bir ay :)))

kızlar siz benim burnumu bir hayli çekiştirmişsiniz ya:) Şimdi gördüm mesajlarınızı valla. Ben Veli Bey'in ilk hastasıyım o yüzden gönül rahatlığıyla doktorumu tavsiye ediyorum. 6 ay oldu. Geçtiğimiz hafta kontrolüm var. Çok da memnunum. Üstelik ameliyatıma Yavuz Bey de katıldı.

E hadi bakalım, haber verin bize de.

çok sevgiler,

hehehe napalımmm sen sanırım bu ara yoğunsun canım pek göremiyorum seni bende sıkmıyayım dedim

valla ben kararımı verdim ve annemin yardımlarıyla olucam ameliyatımı bayramdan bir gün veya iki gün öncee heyecan doruktaa vallahhi ama birde korkularım endişelerim olmasa benim ameliytımı sadece veli bey yapıcak kendisi halledicek nefes sorunumu fazla birşey yokmuş zaten

canım senin burnunda hayırlı olsun atlattın 6 ayı ne güzel :)) hala şiş mi canım yoksa indimi baya :)) hani günden güne küçülüyormuş ya burunlar merak ettim açıkcası )

Son düzenleme:
yok canım bende şiş falan kalmadı artık. Model budur:) Ben senin için yarın albüme bir fotoğraf ekleyeyim son halimi gör.

o kadr çok çalışıyorum ki sadece veli hoca ile ilgili bölümlere mesaj yazıp çıkıyorum açıkcası. Özel mesajdan da ulaşabilirsin.

görüşürüz,

benimde ameliyatıma Yavuz bey girecek hatta kendisi daha uzun kalacak sanırım bayağı bi işçilik onu bekliyor D:

senin burnunu gördükten sonra zaten hiç tereddüt etmedim hayırlısıyla aynı sonucu alırım inşallah eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…