Ödevleri niye atıyorsunuz , atılmaz yani , bizde vardı bir tane İngilizce ödevlerini yapamadık atarmısınız ,hoop biri atar ee ne anladı bu çocuk
Anladım aman boşver müsait değilim falan de bence , sonuçta velilerin görmesi önemli değilÖdevimiz elişi gözlük yapmaktı. Herhalde olmuş mu bizim ki niyetine fotoğraf furyası başladı. Ben kalmıştım , atmayı da düşünmüyordum. Herkes benzer şekilde at sizin gözlükleri de görelim denince yaptım işte bende
Whatsapp grupları kadar gereksiz az oluşum vardır şu yeryüzünde özellikle de resmi olunması gereken yerleri cıvıklaştırıyorlar.Ben kurmadım , bişey oldu mu velilere tek tek mesaj atıyorum mesaj grubu yaptım veliler için.
Bazı öğretmende hiç atmıyor ona da gıcık olan var aslında herşey dozunda güzelBizim sınıf grubunda öğretmen kimseye sıra bırakmıyor mesaj atmak için sınıfta ne halt etseler her şey grupta. Bir de çocuklar yarış atı sanıyor şu yaptı bu yapamadı bu yaptı o yapamadı görmeyin halimizi çocuk 1. Sınıf olmasa ödevini notalabilse hemen çıkacağım
Artık öğretmenler tek taraflı mesaj atacak şekilde grup açıyor. Öyle de olması gerekiyor. Lüzumsuz sohbet çok uzuyor
Bizim sınıf grubunda öğretmen kimseye sıra bırakmıyor mesaj atmak için sınıfta ne halt etseler her şey grupta. Bir de çocuklar yarış atı sanıyor şu yaptı bu yapamadı bu yaptı o yapamadı görmeyin halimizi çocuk 1. Sınıf olmasa ödevini notalabilse hemen çıkacağım
Hiç haz etmiyorum bu veli gruplarından.Öğretmen ısrarla diyorki sizler yazınca benim yazdıklarım görünmüyor.Özelden yazabilirsiniz.Anlayan yok tabi.Kadın bişey yazıyor 30 tane teşekkürler geliyor.Özlü söz paylaşanmı dersiniz,yanlışlıkla fotoğraf,ses kaydı gönderenmi ne arasanız var.Cuma mesajlarını da unutmayalım.Whatsapp sağolsun yeni yaptığı güncellemeyle rahatladık.Gruba yanlızca öğretmenimiz yazabiliyor.Ödev sormalar,özele yazılması gereken bisürü şey bitti.Öğretmeninize önerebilirsiniz.Kimseyle yüzgöz olmamak adına nasıl bir yol izliyorsunuz?
Ödevimiz vardı, herkes fotosunu çekip attı.
Ben de bu tür işlerin elimden gelmediğini ve babasıyla birlikte yaptıklarını yazıp , çektim attım gruba. Sinir bozucu bi cevap.. Sanki nispet yapıyormuşum gibi
Ayyy benim ki hiç yapmaz senin ki yapmış işte daha ne istiyorsun...
Yazmam genelde , mesafelisin derler. Yazarım ilginç diyaloglar olur.
Sizin genel tavrınız nasıl?
Siz öyle yazınca o da sohbet amaçlı cevap vermiş. Bence ikisi de çok gereksiz olmuş.Öğretmenimizin kendi açtığı bir grup var, cvp yazılamadığından sınıf annemiz bir grup daha açtı. Okulun ilk haftası 2 veli birbirine girip küstüler bile.
Pamuk ipliğine bağlı gibi, gerektiğinde dahi yazmam. Adımla hitap edilince cvp veriyorum.
Bebek azı dişi çıkarıyor yapabildin mi abinin ödevini, hadi sen de at, sen kaldın denilince yazdım attım bende. Cidden şaşkınım
Ben anlamıyorum bu konuda cahilim galiba. Ödev konusunu neden çocuk not defterine yazmıyor? Bizim zamanımızda her çocuk kendi yazardı deftere. Ödev sonuçta çocuğun sorumluluğu neden ben takip edeyim ki. Çok saçma ise mazur görün ama oğlum 2.5 yaşında böyle gruptan takip etmeyi düşünmüyorum. Ödev onun ister yapsın ister yapmasinBen olsam cikarim o gruptan. Odev fotosu nedir yahu ne gereksiz. Ogretmenin diyecegi bir sey varsa grubu ogretmen olusturur ve duyurulari yapar oradan,boyle gerzek muhabbetler olmaz tabii
Aynen bizimde deneylerimiz var 3 tane yapip gruba atcaz sınıf annesi ogretmene gösterecekmişÖdev fotoğrafı da mı paylaşılıyor vuu beybibenimki daha 3 yaşında böyle konular beni çok ürkütüyor.
Yani işte direk gruba atıyor ödevi ama onunla kalsa iyi sadece su okudu bu okuyamadi bu iyi okudu diğeri çok çalışsın falan filanNeden not alamasın ki ödevi
Oğlum üçüncü sınıfta hiç gruptan ödev paylaşılmadı
Çocuklar ödevi alıp geliyor öğretmen onlarla uğraşmamak için ödevi çocuğa değiş anneye veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?