VELİ WHATSAAP GRUBU

Ödevleri niye atıyorsunuz , atılmaz yani , bizde vardı bir tane İngilizce ödevlerini yapamadık atarmısınız ,hoop biri atar ee ne anladı bu çocuk

Aslında o kadar kizilacak bisey yazmamis, gereksiz samimiyet kurmus karsidaki.. Mümkün olduğunca dahil olmayin mevzulara, bu tarz gruplarda bazı veliler inanılmaz ego yarıșina giriyorlar ki evlerden ırak

Ve ayrıca öğretmenlerin bu gruplarda olmaları yasakmış bizim okulumuzda çoğu öğretmene uyarı gelmişti bu yüzden

Ödevleri niye atıyorsunuz , atılmaz yani , bizde vardı bir tane İngilizce ödevlerini yapamadık atarmısınız ,hoop biri atar ee ne anladı bu çocuk

Ödevimiz elişi gözlük yapmaktı. Herhalde olmuş mu bizimki niyetine fotoğraf furyası başladı. Ben kalmıştım , atmayı da düşünmüyordum. Herkes benzer şekilde at sizin gözlükleri de görelim denince yaptım işte bende

Anladım aman boşver müsait değilim falan de bence , sonuçta velilerin görmesi önemli değil

Bizim sınıf grubunda öğretmen kimseye sıra bırakmıyor mesaj atmak için sınıfta ne halt etseler her şey grupta. Bir de çocuklar yarış atı sanıyor şu yaptı bu yapamadı bu yaptı o yapamadı görmeyin halimizi çocuk 1. Sınıf olmasa ödevini notalabilse hemen çıkacağım

Öğretmenim ve böyle gruplara kesinlikle karşıyım. Asla içinde bulunmadım ve bulunmam da.. Tabi yine de öğretmensiz veli grupları kuruluyor ve öğrencilerden bazı duyumlar alıyorum orada konuşulanlar hakkında..
Misal, sınav tarihi vermiştim, çocuklar o tarihin bir gün öncesinde popüler bir dizi olduğunu ve sınava çalışamayacaklarını söylediler. Ben de öğrenci olduklarına ve öğrenci için sınavın mı dizinin mi önemli olduğuna vs dair biraz konuştum. Ertesi gün veliler damladı neden tarihi değiştirmiyormuşum, whatsapp gruplarında çoğu veli değiştirilmesini istemiş falan da filan da.. Yahu çocuklarına kızacaklarına ne cesaret okula gelip bana bunu söylüyorlar?
Neyse işte, whatsapp veli gruplarına bence hiç bulaşmayın.

Benim de derdim bu. Kimseyle doğrudan bi muhattaplığım yok. Bir şekilde dahil oluyorum. Slm ver geç olmuyor ,burnu havada oluyorum. Gruba kahve içilmeye , bir mekana davet msjı atılıyor. Benim adımla da tekrar sen nasıl olsa gelmezsin yazılmıştı. Ben bunları önlemek istiyorum.
Okul bahçesinde , slmlaşırım, konuşurum ama bu da yetmiyor

Bazı öğretmende hiç atmıyor ona da gıcık olan var aslında herşey dozunda güzel

Artık öğretmenler tek taraflı mesaj atacak şekilde grup açıyor. Öyle de olması gerekiyor. Lüzumsuz sohbet çok uzuyor

Artık öğretmenler tek taraflı mesaj atacak şekilde grup açıyor. Öyle de olması gerekiyor. Lüzumsuz sohbet çok uzuyor

Öyle bir grup var. Ama duyuruları ordan yapmıyor. Sınıf annemizin kurduğu gruptan yapılıyor. Alıyor başını gidiyor herşey

Neden not alamasın ki ödevi

Oğlum üçüncü sınıfta hiç gruptan ödev paylaşılmadı

Çocuklar ödevi alıp geliyor öğretmen onlarla uğraşmamak için ödevi çocuğa değiş anneye veriyor

Genelde mesafeliyimdir, sorulacak bir şey varsa sorarım. Ama kendimizi savunmamız gereken durumlar da oldu bazı Veli etkinliklerine çalışıyoruz diye katılamadıgımız için. Mesafemi daha da arttırdım. Nefret ediyorum hala, ama çocuğum için bilgilendirmeleri takip edebilmek adına pasif katılımcıyım su aralar

detay vermeyin ödevi atın geçin.he yazılan yorumda da ters bir şey görmedim ben.gruplardan çıkmak istemiyorsanız sessize alın akşam toptan okursunuz, NASA'nın whatsapp grubu değil ya acilen bir şey kaçırmanız mümkün değil.Önemli şeyleri öğretmen duyurmak zorunda zaten herkes Whatsapp kullanacak diye bir şey mi varmış.

Hiç haz etmiyorum bu veli gruplarından.Öğretmen ısrarla diyorki sizler yazınca benim yazdıklarım görünmüyor.Özelden yazabilirsiniz.Anlayan yok tabi.Kadın bişey yazıyor 30 tane teşekkürler geliyor.Özlü söz paylaşanmı dersiniz,yanlışlıkla fotoğraf,ses kaydı gönderenmi ne arasanız var.Cuma mesajlarını da unutmayalım.Whatsapp sağolsun yeni yaptığı güncellemeyle rahatladık.Gruba yanlızca öğretmenimiz yazabiliyor.Ödev sormalar,özele yazılması gereken bisürü şey bitti.Öğretmeninize önerebilirsiniz.

Siz öyle yazınca o da sohbet amaçlı cevap vermiş. Bence ikisi de çok gereksiz olmuş.

Ben olsam cikarim o gruptan. Odev fotosu nedir yahu ne gereksiz. Ogretmenin diyecegi bir sey varsa grubu ogretmen olusturur ve duyurulari yapar oradan,boyle gerzek muhabbetler olmaz tabii
Ben anlamıyorum bu konuda cahilim galiba. Ödev konusunu neden çocuk not defterine yazmıyor? Bizim zamanımızda her çocuk kendi yazardı deftere. Ödev sonuçta çocuğun sorumluluğu neden ben takip edeyim ki. Çok saçma ise mazur görün ama oğlum 2.5 yaşında böyle gruptan takip etmeyi düşünmüyorum. Ödev onun ister yapsın ister yapmasin

Ödev fotoğrafı da mı paylaşılıyor vuu beybi benimki daha 3 yaşında böyle konular beni çok ürkütüyor.
Aynen bizimde deneylerimiz var 3 tane yapip gruba atcaz sınıf annesi ogretmene gösterecekmiş

Yani işte direk gruba atıyor ödevi ama onunla kalsa iyi sadece su okudu bu okuyamadi bu iyi okudu diğeri çok çalışsın falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…