VELİ WHATSAAP GRUBU

Öğretmenlerin de annenin de kolayına geliyor

Çocuk takip edecek eksik yazacak vs

İlk haftalarda belki destek gerekir de günümüzde artık ödevler de ya kitaptan ya öğretmenin verdiği fotokopiden

Zaten kitabın 63. sayfasının üst bölümündeki sorular yapılacak şeklindeki ödevi takip edemiyorsa öğrenci o eğitimde bir sıkıntı vardır

Derse yapılacaklara İlgisi, sorumluluk duygusu aşılanacak ilkokulda

Böylelikle sonraki dönemde annesinin itmesine ihtiyaç kalmasın

Öğretmen tahtaysa yazar biz deftere yazar akşama da soruları çözerdik

Ya da şu parça işlenecek derdi öğretmen o parçayı işlerdik

Sonuçta bırakın cep telefonunu ev telefonu bile yoktu hiç ödevim eksik okula gitmedim

Ama şimdi her işlerini anneleri yapan çocukların ödevi de okul eşyaları eksik

Ben Veli grubunda ödev isteyen olursa atarım kar tatili varsa haber vermek için yazarım başka yok
Büyükte whatsup grubu yoktu yani diğer sınıfların vardı da bizim yoktu hiç eksikliğini hissetmedim küçükte var ve 2 kere kavga çıktı biri ayrıldı gruptan saçma bişey bence gereksizde bişey

Ben odevlere bakar ckarım duyuru olursa sınıf annesiyle komusurum pek konusmam velilerle sizde bnce cok muhatap olmayın derim

Bizim de sürekli kavga çıkıyor ben sadece okuyup geçiyorum bide sınıf annesi yönetici artık kapatmış kimse yazamıyor duyuru yapıyor sadece çocuklar annelerinden iyi geçiniyor

Veli whatsap grubum var sadece ben yazabiliyorum o da duyuru yapmak için.
Tabii benimkiler liseli ama olsun whatsapta veli grubu kurmak cok can sıkıcı. Derdi olan hocaya dogrudan ulaşsa daha mantıklı olur aslinda

Bizimki de bu diyip atsaydınız neden detaya indiniz hem detay yazıyorsunuz hem de muhabbet açılınca samimi olmam diyorsunuz bir hoşsunuz yani

Bizim de sürekli kavga çıkıyor ben sadece okuyup geçiyorum bide sınıf annesi yönetici artık kapatmış kimse yazamıyor duyuru yapıyor sadece çocuklar annelerinden iyi geçiniyor
Aynen öyle canım veliler hep tartısıyor neyi psylaşamyorlarsa artık

Bu arada cidden hayret yazılar okuduğum oluyor cevap vermek istiyorum aman boşver diyorum benim ruh halimde böyle

Simdi yeni moda. Ana babalar oturup cocuga odev yaptiriyor evde. Bir ogretmen cocugu olarak asla yaptirmayi dusunmuyorum ileride. Anladigi kadar yapsin,anlamadigini ogretmene sorsun.

Gruptan çıksam, bizi beyenmedin mi? Yok estf.
Tekrar geri eklemişler.
Grubu sessize alsam , bişeyler kaçıyor.
Hadi biz attık sen de at. Atarım , saçma cvplar..
Biz attık sende at mı diyorlar?
İstemezseniz mesaj atmaz muhatap olmazsınız.
Gruptan ödevlerin paylaşıldığı bir grup ne kadar hırssız ve normal olabilir.

Bizim de gruplarımız var ama canım isterse mesaj yazarım.

Aynen.. "Ödevini yaptı" der geçersiniz. .O zaman karşılıklı bir durum yaşanmaz.

Grup olayından nefret ettiğim kadar başka birşeyden etmiyorum
İnsanların işi mi YOk

Bizim velilerde öyle.
Hoca miniklere ödev veriyor, anneler yapıyor, övünmek için paylaşıyor :)

Konu dışı hiçbir mesaja cevap vermiyorum. Zaten sessizde :)

Bana laf sokan veliyi okul önüne çağırdım ama gelmedi hala :)))

İşte bizimki günlük atıyor ali okudu Ayşe okuyamadı yok Fatma zor okudu falan filan hergun olunca da ha bire kıyaslama oluyor
Ben olsam öğretmenle konuşurum.
Benim çocuğumun durumunu ifşa etmemeli.
Sadece benim bilmem gereken şeyi neden diğer veliler de öğreniyor diye sorarım.

Vatsap grup ayarlarinda hic bildirim görmeyeyim ayari olsa keske .
Orda yesil sayilar arttikca canimi sıkıyo .Artsin ama ben gormeyim .
Yada durdurma tuşu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…