- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
İşte bizimki günlük atıyor ali okudu Ayşe okuyamadı yok Fatma zor okudu falan filan hergun olunca da ha bire kıyaslama oluyorBazı öğretmende hiç atmıyor ona da gıcık olan var aslında herşey dozunda güzel
Ben anlamıyorum bu konuda cahilim galiba. Ödev konusunu neden çocuk not defterine yazmıyor? Bizim zamanımızda her çocuk kendi yazardı deftere. Ödev sonuçta çocuğun sorumluluğu neden ben takip edeyim ki. Çok saçma ise mazur görün ama oğlum 2.5 yaşında böyle gruptan takip etmeyi düşünmüyorum. Ödev onun ister yapsın ister yapmasin
Velileri gaza getirmek için mi yapıyorİşte bizimki günlük atıyor ali okudu Ayşe okuyamadı yok Fatma zor okudu falan filan hergun olunca da ha bire kıyaslama oluyor
Ben odevlere bakar ckarım duyuru olursa sınıf annesiyle komusurum pek konusmam velilerle sizde bnce cok muhatap olmayın derimKimseyle yüzgöz olmamak adına nasıl bir yol izliyorsunuz?
Ödevimiz vardı, herkes fotosunu çekip attı.
Ben de bu tür işlerin elimden gelmediğini ve babasıyla birlikte yaptıklarını yazıp , çektim attım gruba. Sinir bozucu bi cevap.. Sanki nispet yapıyormuşum gibi
Ayyy benim ki hiç yapmaz senin ki yapmış işte daha ne istiyorsun...
Yazmam genelde , mesafelisin derler. Yazarım ilginç diyaloglar olur.
Sizin genel tavrınız nasıl?
Bizimki de bu diyip atsaydınız neden detaya indiniz hem detay yazıyorsunuz hem de muhabbet açılınca samimi olmam diyorsunuz bir hoşsunuz yaniKimseyle yüzgöz olmamak adına nasıl bir yol izliyorsunuz?
Ödevimiz vardı, herkes fotosunu çekip attı.
Ben de bu tür işlerin elimden gelmediğini ve babasıyla birlikte yaptıklarını yazıp , çektim attım gruba. Sinir bozucu bi cevap.. Sanki nispet yapıyormuşum gibi
Ayyy benim ki hiç yapmaz senin ki yapmış işte daha ne istiyorsun...
Yazmam genelde , mesafelisin derler. Yazarım ilginç diyaloglar olur.
Sizin genel tavrınız nasıl?
Aynen öyle canım veliler hep tartısıyor neyi psylaşamyorlarsa artıkBizim de sürekli kavga çıkıyor ben sadece okuyup geçiyorum bide sınıf annesi yönetici artık kapatmış kimse yazamıyor duyuru yapıyor sadece çocuklar annelerinden iyi geçiniyor
Simdi yeni moda. Ana babalar oturup cocuga odev yaptiriyor evde. Bir ogretmen cocugu olarak asla yaptirmayi dusunmuyorum ileride. Anladigi kadar yapsin,anlamadigini ogretmene sorsun.Ben anlamıyorum bu konuda cahilim galiba. Ödev konusunu neden çocuk not defterine yazmıyor? Bizim zamanımızda her çocuk kendi yazardı deftere. Ödev sonuçta çocuğun sorumluluğu neden ben takip edeyim ki. Çok saçma ise mazur görün ama oğlum 2.5 yaşında böyle gruptan takip etmeyi düşünmüyorum. Ödev onun ister yapsın ister yapmasin
Biz attık sende at mı diyorlar?Gruptan çıksam, bizi beyenmedin mi? Yok estf.
Tekrar geri eklemişler.
Grubu sessize alsam , bişeyler kaçıyor.
Hadi biz attık sen de at. Atarım , saçma cvplar..
Aynen.. "Ödevini yaptı" der geçersiniz. .O zaman karşılıklı bir durum yaşanmaz.Sadece ödev atmanız gereken bir konu da ben beceremem babasıyla yaptılar yazarsanız sohbet acmaya çalıştığınıxı düşünen bir velide bizim ki yapmaz diyebilir sizin yazdığınız verilen cevap kadar saçma bence
aynenBizimki de bu diyip atsaydınız neden detaya indiniz hem detay yazıyorsunuz hem de muhabbet açılınca samimi olmam diyorsunuz bir hoşsunuz yani
Ben olsam öğretmenle konuşurum.İşte bizimki günlük atıyor ali okudu Ayşe okuyamadı yok Fatma zor okudu falan filan hergun olunca da ha bire kıyaslama oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?