- 8 Nisan 2017
- 57.259
- 306.585
- 698
Ödev fotoğrafı da mı paylaşılıyor vuu beybibenimki daha 3 yaşında böyle konular beni çok ürkütüyor.
Yaparlar :) biraz korkuyorum bakalım beni neler bekliyorYeni okuma ya geçtiğimiz dönemde çocukları yarıştırdı kar resmen hızlı okuyanlar cocuugunuj videosunu atıp ayy biraz yavaş okudu ilk okuması yazdılar altına haberin olsun örtmenim
Teknoloji ilerledikçe veliler level atlıyorYaparlar :) biraz korkuyorum bakalım beni neler bekliyor
Çünkü her daim arkasını toplayan biri var nasılsa, bunun bilincinde olan çocuk neden kendini yorsun ki? Yıllar boyunca çocuklarımıza sorumluluk bilinci aşılamaktan aciz olduk, kimse kusura bakmasın. Çocuğun ödevini anne yapıyor, ileride düğününü baba yapıyor. Aile apartmanına oturtuluyor, aileden kalan dükkanı işletiyor. Biz asla Avrupa'daki bisiklet süren emekli yaşlılar gibi olamıyoruz çünkü bizim çocuklarımız sonsuza kadar bebek. Maalesef ki böyle, asla çocukların üzerinden elimizi çekmiyoruz; onların bağımsız birer birey olmasına, bir aile kurmasına izin vermiyoruz. O çocuk sonradan ne oluyor? Aile kurmuş ancak hala küçük bir "çocuk" olarak (!) ebeveynlerinden üç kuruş fazla destek görebilmek için oğluna babasının, kızına annesinin ismini vermeye kalkıyor. Sonra gelinler de burada konu açıyor.
Nereden nereye bağladın Astoria diyebilirsiniz, ama gerçekten işin temeli bu.
ödevleri niye atıyorsunuz ki gruba anlamadım.
bizde ödev anlaşılmayınca yapan biri fotosunu atar mı nasıl yapılacak diye sorulunca yapan atıyor.
birde bu kadar çok ödev verilir mi isyan temalı mesajlar dönüyor genelde:))
Grubun sesini kapatin, olen, doguran, evlenen kisaca zorunlu durumlar haric mesaj atmayin.. 7 senedir o lanet gruplarin icindeyim butun o yillar boyunca mesaj sayim toplamda 10’u gecmez.. sogukluk iyidir ya, ben cok faydasini goruyorum
Cuma' yı bende severim ama gruplarda yapılan Cuma paylaşımları hele de resimli olanlar çok sıkıyor beniBenimki ana sınıfı şuan. Okulla ilgili herhangi bir karar paylaşılmaz , ama her perşembe hayırlı cumalar mesajları yağar. Bir gün dedim grubun adı hayırlı cumalar grubu olsun. Gıcık oluyorum vallahi .
öğretmene rica etseniz öyle ulu orta yere yazmasaİşte bizimki günlük atıyor ali okudu Ayşe okuyamadı yok Fatma zor okudu falan filan hergun olunca da ha bire kıyaslama oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?