• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Velim

Eğer tuvalet eğitimini tamamladıysa ve beslenme için yetisi varsa tavsiye ederim hem sosyalleşir hem de kardeşi açısından daha iyi olur yani diğer çocuklarla bi arada yaşamayı öğreneceğinden kardeşine bakış açısı olumlu yönde değişir
Tuvalet eğitimine yeni başladık yeme İçmesi gayet iyi sanırım bu yıl olmaz artık çünkü tuvalet eğitimi yeni başladık teşekkür ederim

İyi geceler arkadaşlar
Üç yaş öğretmeniyim ben. Üç hafta oldu tüm öğrencilerim alıştı çok şükür.Hepsi mutlu ağlamadan geliyo. Ama azönce bi velim msj attı hocam okula gelmek istemiyo acaba göndermesem mi diye ya o kadar uğraştım ara ara gelmek istememesi normal yaşı küçük dedim bende ama kıyamıyomuş çocuğuna ya bilmiyorum tuhaf hissediyorum sanki emeklerim boşa gitmiş gibi

Ah bu anneler değil mi?

Allah siz eğitmenlere de sabır versin inşallah...
Başka diyecek birşey bulamadım...

önce seni tebrik ederim valla, bi çocuğa karşı buraya konu açacak kadar sorumluluk sahibi olduğun için, bulunmaz bir insansın
soruna gelince sende emeğine saygı duyanlara eğilmeye devam et, ama veliyide kendini yormadan canını sıkmadan ikna etmeye çalış, her velide bu kadar strese girersen erkenden yaşlanırsın valla

Canım bu ne ki ben doğuda eve gidip öğrenci topluyodum düşündüm de, Allahtan okulöncesi eğitim zorunlu olacak belki daha güzel olur herşey
Evet canım çok haklısın, eminim daha güzel olur, tabiki başlarda herşey de olduğu gibi yine çok sorunlar yaşayacak (ülkemin bazı insanları) ama inşallah herşey çocuklarımız yararına çok güzel olacak.

İyi geceler arkadaşlar
Üç yaş öğretmeniyim ben. Üç hafta oldu tüm öğrencilerim alıştı çok şükür.Hepsi mutlu ağlamadan geliyo. Ama azönce bi velim msj attı hocam okula gelmek istemiyo acaba göndermesem mi diye ya o kadar uğraştım ara ara gelmek istememesi normal yaşı küçük dedim bende ama kıyamıyomuş çocuğuna ya bilmiyorum tuhaf hissediyorum sanki emeklerim boşa gitmiş gibi
Sen ne kadar tatlı iyi kalpli bir öğretmensin bence çocuklar için Harika bir eğitmensin. Üzülme 1-2 kez olur böyle arada , sonra alışır

Ben de toplantıda dedim ki hep kantinden besleniyorlar.
Beslenme evden hazırlayın fazla fazla koyun ama para vermeyin.
Böylece sağlıklı beslenme alışkanlığı gelişsin.
Her gün ellerinde tost ayran onu da ayakta gezerek yiyorlar.
Böyle olmaz, içime sinmiyor dedim.

3 gün parasız evden verdiler. Çocuklar gayet güzel yedi, beslenme düzeni oluşacak derken geçen biri geldi.
Hocam kıyamıyorum para vermemeye de. Versem mi yazıktır diyor. Yok böyle çok iyi bozmayın dedim.

Bugün de yarısı paralarla gelmiş annem beslenme koymadı para verdi diyor.

Valla evladına kıyamadığını sanan bu veliler asıl ne kötü kıyıyorlar da haberleri yok.

Bizim yapabilecek bir şeyimiz yok.
Her türlü açıklamayı yapıyoruz. En iyisini öneriyoruz.
İstemeyen veli uygulamaz..
Keyifleri bilir.

Kızlar süper haber, öğrencim değil veli hassasmış konuştum hem ben hem rehber öğretmen çocuk istiyo hem de çok ama annesi pimpirikli ondan etkilenmiş miniğim :KK68:

Ben de anasınıfı öğretmeniyim de 3 yaş grubuna hiç öğretmenlik yapmadım.ne zordur kim bilir.ben olsam siz bilirsiniz derdim.3 yaş çocuğu okula gelmek istemiyorsa bırakabilir bence.sart değil o yaşta okula gitmek.seneye gider.bu senin başarısızlığın değil kesinlikle .dediğin gibi istememesi normal.her çocuk 3 yaşında sosyalleşmeye hazır olacak diye birşey yok.

Kızlar süper haber, öğrencim değil veli hassasmış konuştum hem ben hem rehber öğretmen çocuk istiyo hem de çok ama annesi pimpirikli ondan etkilenmiş miniğim :KK68:
Yeni okudum.demekki annesi istemiyormuş.evet bu da olabiliyor.o zaman annesini ikna edeceksin.ha anne de illa istemezse yine kendi bileceği iş .ısrarcı olmayın bence böyle isteksiz veliye de

Canım yanlış yere konu açmışım ondan
Eğer whatsup kullanıyorsa veli,kadınla anlaşıp çocuğa hiç bir şey demeden özendirme yoluna gidilebilir. Bi kaç gün yaptığınız etkinlikler atın whatsuptan şöyle kahkahalı videolar falan. Bence etkisi olur.

Eğer whatsup kullanıyorsa veli,kadınla anlaşıp çocuğa hiç bir şey demeden özendirme yoluna gidilebilir. Bi kaç gün yaptığınız etkinlikler atın whatsuptan şöyle kahkahalı videolar falan. Bence etkisi olur.
Zaten bi grubum var ordan görüyor diğer sayfalarda söylemiştim veli çocuğu o halde mutlu görünce şaşırıyor zaten

Öyle mi görmemişim. İnşallah uyum sürecini atlatır. Ne güzel de bir öğretmeni var ilgili. Biz şehrin göbeğinde ama ağaç kovuğunda mağara adamlarıyla okumuşuz gibi geliyor. Can yakmayı marifet sayan zihinlerle.
Zaten bi grubum var ordan görüyor diğer sayfalarda söylemiştim veli çocuğu o halde mutlu görünce şaşırıyor zaten

Öyle mi görmemişim. İnşallah uyum sürecini atlatır. Ne güzel de bir öğretmeni var ilgili. Biz şehrin göbeğinde ama ağaç kovuğunda mağara adamlarıyla okumuşuz gibi geliyor. Can yakmayı marifet sayan zihinlerle.
Teşekkürler umarım atlatır canım

Back
X