Aslında problem olmaz kadın ekmeğinin derdinde fakat yaşadığınız çevreyi sen daha iyi bilirsin,herkes birbirini tanır mı mesela yaşadığınız çevrede ögrenci ve veliler,bu bayan sizin eve gelirse diğer velilerin yada öğrencilerin görme ve duyma ihtimalleri nelerdir,daha sonradan o öğrenciyi üzecek bir laf ederler mi yada diğer veliler X annesi koalinanın evine gidiyor onun çocuğuna derslerde torpil yapıyor diye söylenti çıkarabilirler mi artısına eksisine kadar iyi düşün iyi karar ver canım.Bugün velimin biri durumunun kötü olduğunu ve temizliğe gittiğini söyledi...Bana da sordu ister miyim diye...Ben kendim yapıyorum dedim ama sonrasında uzun uzun anlattı durumlarını. Pek iç açıcı değil. En son numarasını aldım belki birileri ister haberim olsun dedim. Ben de düşünüyordum ayda bir, bayrama-seyrana çağırabileceğim birini ama buralarda tanıdık bildik yok. Sizce bu durum etik midir? İleride problem yaratır mı?
Her yönünün düşündüm aslında.
Kadın ısrarcı davrandı, fiyat falan söyledi. Şu an onu düzenli çağıranların evleri uzakmış, yakınlardan olsun- eve de zaman kalsın istiyor. Oldukça da muhtaç anlattığına göre.
Öğrenci açısından problem olabilir belki hatta ya onu da getirirse diye düşündüm...Sonuçta hafta sonu çağırırım çağırırsam.
Diğer taraftan veliler arasında laf söz çıkar mı, ben söylemem ama o söyler mi, veliyle böyle içli dışlı olmak olur mu, kızı oldukça başarılı yanlış anlaşılır mı diye düşünmedim değil.
Velilerle de çevreyle de yeni tanıştım, oralarda değilim ama yakın bir mesafede oturuyorum. Veli nasıl biri aslen hiç tanımıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?