Venüs retro

Vivid bugün bir siteden şöyle ss'ler aldım ama nasıl yorumlarım hiç bilmiyorum mesela

Merhabalar bende hayatımızda gezegenlerin transitlerin büyük etkisi olduguna inaniyorum. Bikaç farklı siteden dogum haritamı çıkarmaya çalıştım farklı açılar elde ettim; en saglıklı site hangisi olabilir sizce ?
Venus retro hakkaten de güzel çarptı buarada güzel giden ilişkim bitti :)

Transitlerin haritanıza etkisi için transit-natal chart diye yazıp calculate edebilirsiniz :) çıkan sonuçta size açılar'ı söylüyor, atıyorum satürn square venus diyor, ben bu ne demek diye tek tek aratıp bişeyler bulmaya çalışıyorum. bu ara feci daldım astrolojiye :))

Hangi forumu takip ediyorsunuz benim de var bir kaç ama sizinkini de merak ettim

Teşekkürler, ben de fala filan kayıyorum dedim enazından hayatboyu faydalı bişeyler öğreneyim dedim bu topikte buldum kendimi :)

Benim de aşağıdaki gibi Doğum haritam Venüs retrosu sadece 2009 da bana aşk getirdi o da çok uzun süren ve çok yorucu bir ilişkiydi. Hiç gelmeseydi türünden. 5. Ev çok yoğun bir insanım ilişki noktası beni çok etkiliyor. Jüpiter yükselenimdeyken iş değiştirdim , Satürn yaydayken ilişki konusunda çok zorlandım. Mayıs gibi de bitti zaten . Uranüs boğaya geçmişken. Sanırım 5. Ev Satürn ü tetikledi. Eğitim almaya çalışıyorum ama transit okumayı henüz bilmiyorum.

Arkadaşlar hangi evimizde gerilediğini nasıl anlıyorsunuz?
Benim burcum Terazi ama hiçbir sorun yaşamadım bu bir kaç aydır, istatistik tutuyorsanız eğer. :)

Arkadaşlar hangi evimizde gerilediğini nasıl anlıyorsunuz?
Benim burcum Terazi ama hiçbir sorun yaşamadım bu bir kaç aydır, istatistik tutuyorsanız eğer. :)
yükselen ve diğer evler mühim aslında :) güneş'iniz terazide olabilir ama diğerleri de çok mühim

Aynen, aslında her şeyin bir nedeni var :)
Zaman gerekiyor gerçekten, bazen bir konuda hah diyorum tamam kafamda oturdu, aydınlanmış gibi hissediyorum, bazen kafam karışıyor, bazen bir şeyleri tek bakışta nasıl bağladığıma şaşırıyorum, bazen anlayamıyorum bir süre. Bir de her astrologun kendine göre metodları oluyor, çok keskin ve net bilgiler bulamıyorsunuz bazen. Gözlem ve araştırma işi. Bir de merkürüm yanık olunca zihinsel faaliyetlerde kafa karışıklıkları artıyor sanırım, bir de düzensiz öğreniyorum, o an neyi merak etmişsem :) Yanık gezegen; güneşle kavuşumu demek, ne kadar az derece varsa aralarında o kadar etkili oluyor. Kolektif gezegenler yani plüton, uranüs, neptün yanık olmuyor diye biliyorum.

Vivid bugün bir siteden şöyle ss'ler aldım ama nasıl yorumlarım hiç bilmiyorum mesela

Eki Görüntüle 2204538 Eki Görüntüle 2204539 Eki Görüntüle 2204540

Ben de harita yorumlayamıyorum henüz, tahminler yapıyorum bazen :) Bir de kendi haritama daha odaklı yaklaşıyorum aslında yani önceliğim bu ama diğer yandan genel gözlemler de yapmış oluyorum.
Ayınız, güneşiniz, merkürünüz, satürnünüz kendi burçlarında bu güzel, ama ev yerleşimleri zıt burçlarına ait evlere yerleşmişler.
Kad oğlak, çok hassas biri misiniz? Çocuk ruhlu dediğimiz. Aynı konum bende de var :) Duygularımızı kontrol altında tutmamız gerekir.
Jüpiterim benim de aslan sizin gibi, bir şeyleri kolayca kişileştirip sinirlenir misiniz? Motivasyon yüksekliği de verir sanıyorum ama diğer etkilerin de önemi var, benim çok çabuk düşer. Sık sık kendimi kaldırdım hayatta :)
Satürn benim de kova; kendini toplumsal kalıplara mahkum eden ve bu konuda özgürleşmesi gereken kişiler diye duydum. 4. ev gibi anladım çizgiler net değil, sanırım sınırda eğer 4. evse aile içinde sorumluluğunuz yüksek olabilir.
Merkür, venüs, mars 12. ev gibi görünüyor, bunu tam bilmiyorum ama bu alan balık burcunundur, kapalı alanları, hayalleri, psişik konuları, madde ötesini, güçlü sezgileri temsil eder, zihniniz bu konularla yoğun olabilir. Olumsuz etkilere açık, hayaller kuran, sezgileri güçlü olabilirsiniz. Yalnız aslan olmanız ve jüpiterinizin de aslan olması kendiniz motive etme konusunda iyi olduğunuzu gösteriyor olabilir.
11. ev gelecek planları, arkadaşlıklar bu konulara odaklı ve arkadaş çevresi geniş biri olabilirsiniz.
Bu konumları, açıları tek tek aratıp bakarsanız kafanızda bir şeyler oluşabilir zamanla, daha geniş anlatımlar bulabilirsiniz :) Youtube da didem şarman, öner döşer(youtube; astroloji okulu), uranyen astroloji kozmik bilinç okulu, yeşim arpat, astrosohbet gibi astrologları takip ediyorum, ders videoları var. Billur.tv de oğuzhan ceyhanla yapılan astroloji ile ilgili sohbet tarzı videolar var, onları da dinliyorum arada.
Bu arada haritalarımız benzer, gün farkıyla benden önce doğmuşsunuz sanırım :) Retrolarımız ve çoğu yerleşimlerimiz aynı.

Astro.com kullanıyorum, çoğunlukla bilinen, kullanılan ve güvenilir kabul edilen site bu :)
Güzel gittiği için retro bitiminde halledebilirsiniz belki diye düşünsem de merkür retrosu iletişimi baltalayabilir de :/ Tabi merkürlerinizin durumu da önemli. Son 1 senelik gözlemim de aslandaki merkür retrosunun etkisini çok hissettim muhtemelen merkürüm, güneşim aslanda olduğu için. Mars retrosu da vardı tabi aynı anda, bir sıkışmışlık hissi yaratıyordu.

Jean Seberg
Merkürünüzün retro olması retro olmayanlara göre zihninizin daha farklı çalıştığını gösterir, iletişimde ya da zihninizde dönen bir konuda birden çok kez üzerinde düşünüp emin olmaya, teyit etmeye çalışabilirsiniz.
Venüs retrosu, çekingenlik verebilir, özgüveninizi tam gösteremeyebilirsiniz toplum içinde, sevildiğinize emin olmama duygusu verir.
Retro gezegenlerin o gezegenin anlattığı konularda hayatımızda çözmemiz gereken meseleler olduğunu da gösterirmiş. Bu konularda tekrar eden şeyler yaşayabiliriz. Öğrenmemiz, tamamlamamız gereken konular varmış.
Aklıma gelenler..

Benim merkürüm başakta ve 11.evde ama merkğr retrolarda kendimi nedense çok rahat hissederim. Biyerde okumuştum doğum haritasında da retroysa gezegen; retro hareketi başladığında ona negatif manada bir etki olmuyormuş gibi birşeydi sanırım ama retroda değil :/

Ah ne kadar detaylı yazmışsınız çok teşekkür ederim :) Ben astroloji ile alakalı sizin kadar bilgiye sahip değilim ama hislerim kuvvetlidir kahve falı bakıyorum. Bu akşam bir arkadaşıma sözüm var ama yarın fincanınızı özelden atın bakayım çok içimden geldi :)

Bazı astrologlar öyle diyor, bazıları da normalimiz değiştirdiği için herkes aynı şekilde etkiliyor deniyor.
Merkürü retro olanlar daha temkinli davrandığı için daha sakin atlatıyor diyenler de var.
O anki retronun hangi evinizde hangi gezegenlerinize görünüm yaptığı, merkürünüzün açıları falan da önemli :)
Ben mesela aslan retrosu bittiği gün resmen dilim çözülmüş gibi hissettim ve o gün kulaklığım bozuldu, gittim o gün aldım akşamına o da bozuldu. Bir de çok aniden hasta oldum, çarpıldım mı hafiften bilmiyorum

Venüsün beni bu transitte etkilememesi normal mı? Harita bu

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-09-21-57-09-1.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 108
  • Screenshot_2018-11-09-21-57-15-1.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 53

Aa çok teşekkür ederim mutlu oldum, yarın atarım

benim de natal'da merkür başakta ve 4.evde, ancak henüz bunun anlamına dair bişey bulamadım, merkür retrosunda neye dkkat etmem lazım acaba özellikle

Benim merkür retrolarında hep ağlayasım geliyor, beni duygusallaştırıyor sadece

Bir şeyler sallayacağım;
Arkadaş çevresinde çok şefkatli biri misiniz?
Aile, yuva odaklı bir insan mısınız?
Yakın çevrenizle alakalı zorlanmalar, güçlükler yaşıyor musunuz?
Merkür-venüs oğlak, mesafeli, ağır bir duruşunuz, iletişiminiz olabilir :)
Parçaları birleştirmem pek iyi değil henüz

Bir ara ben de transit geçişlerini daha tarihsel olarak geçmişe dönük üstünden geçeceğim tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…