verdğin parayı istemeye çalışmak

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
kızlar selam,

öğlen arasında iş yerinden arkadaşlarla dışarı çıkmış bi arkadaşım çantasını almış cüzdan ofiste kalmış,

bişeyler içti sonra bi mağazadan bişey aldı ben çektim aslında çok para değil ama.

Neyse dönüşte dedi ben sana gönderiririm.

Hala göndermedi.. Bende hesabımdaki parayı komple altın yaptım maaşa kadar nakitim yok.

Benim sende hesap numaram var mı dedim unutmasın diye :D var var atıcam dedi. yok dedim ondan demedim hesabım full altında nakitim yok.

Alınmamıştır herhalde di mi ? Bişey isteyemem veya haksızsam sesimi çıkarmam bu huyumu yenmek istiyorum

Çokta alınsın kendi paranızı istiyorsunuz sonuçta böyle tiplerlede muhabbetinizi kesin. Ve kesinlikle hiç kimseye bir kuruşunuzu vermeyin

kızlar selam,

öğlen arasında iş yerinden arkadaşlarla dışarı çıkmış bi arkadaşım çantasını almış cüzdan ofiste kalmış,

bişeyler içti sonra bi mağazadan bişey aldı ben çektim aslında çok para değil ama.

Hala göndermedi.. Bende hesabımdaki parayı komple altın yaptım maaşa kadar nakitim yok.

Benim sende hesap numaram var mı dedim unutmasın diye :KK70: var var atıcam dedi. yok dedim ondan demedim hesabım full altında nakitim yok.

Alınmamıştır herhalde di mi ? Bişey isteyemem veya haksızsam sesimi çıkarmam bu huyumu yenmek istiyorum

kızlar selam,

Benim sende hesap numaram var mı dedim unutmasın diye :KK70: var var atıcam dedi. yok dedim ondan demedim hesabım full altında nakitim yok.

alinirsada alinsin daha cabuk parani geri alirsin sonucta para bu kolay kazanilmiyor ve onun icin calismiyorsun

E maaşı aldım,altına bastım demiş.
Artık ben de öyle anlıyorum 🤣
Altın bu altın az bişey mi?
Ben çeyreği 100 liraya aldığım dönemin insanıyım
Bugün çeyrek altın 2300 tl
Daha önce takı olarak çeyrek altına adam gözüyle bakmıyorduk
Şimdi çeyrek bizi adam yerine koymuyor🤣🤣🤣🤣🤣

Konu sahibi kusura bakma altın deyince biraz espiriye vurduk
Tabiki parana usulüyle iste
Utanma çekinme

kızlar selam,

Canım artık her bankanın temassız ödemesi var. Telefondan uygulamayı açıyor QR kodu okutuyor. Bir dahaki durumda aklında olsun. biri isterse QR le odeniyormus ben geçen yaptım de.
Geçen ben de cüzdanı unuttum eczaneden ilaç alacaktım Ziraat bankasından QR kod ile ödememi uygulamadan yaptım.

Hadi içecek vs ödendi o an anladı cüzdan yok üzerinde peki niye alişveriş yapıyor ki.
Ben en yakınım olsa yanımda şunu da alayım diyemem hemen orada mobil bankacılıktan göndermeyeceksem.
Öte yandan hatırlatmışsınız ona rağmen göndermemiş,tabi ki isteyin paranızı tekrar.
Canım unuttun galiba,parayı gönderirsen sevinirim diyin tekrar.
Ne ayıp şey,siz istemeye utanıyorsunuz da arkadaşınız utanmıyor.

Back
X