• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

verdğin parayı istemeye çalışmak

Valla bir kere daha böyle yapmıştı aradan 1–2 ay geçti yemek yemeğe gitmiştik o zaman demişti benim sana borcum vardı ben ödeyeyim yemeği diye🤣

İnsan bazen unutuyor ya sürekli yapan biri değilse
Arkadaşlığı bozmayın yani sürekli de istenmez para

kızlar selam,

öğlen arasında iş yerinden arkadaşlarla dışarı çıkmış bi arkadaşım çantasını almış cüzdan ofiste kalmış,

bişeyler içti sonra bi mağazadan bişey aldı ben çektim aslında çok para değil ama.

Neyse dönüşte dedi ben sana gönderiririm.

Hala göndermedi.. Bende hesabımdaki parayı komple altın yaptım maaşa kadar nakitim yok.

Benim sende hesap numaram var mı dedim unutmasın diye :KK70: var var atıcam dedi. yok dedim ondan demedim hesabım full altında nakitim yok.

Alınmamıştır herhalde di mi ? Bişey isteyemem veya haksızsam sesimi çıkarmam bu huyumu yenmek istiyorum
İstemişsiniz zaten:)

kızlar selam,

öğlen arasında iş yerinden arkadaşlarla dışarı çıkmış bi arkadaşım çantasını almış cüzdan ofiste kalmış,

bişeyler içti sonra bi mağazadan bişey aldı ben çektim aslında çok para değil ama.

Neyse dönüşte dedi ben sana gönderiririm.

Hala göndermedi.. Bende hesabımdaki parayı komple altın yaptım maaşa kadar nakitim yok.

Benim sende hesap numaram var mı dedim unutmasın diye :KK70: var var atıcam dedi. yok dedim ondan demedim hesabım full altında nakitim yok.

Alınmamıştır herhalde di mi ? Bişey isteyemem veya haksızsam sesimi çıkarmam bu huyumu yenmek istiyorum
yo normal kendi paranı istiyorsun sonuçta

aldım parayı kızlar :D

maaşımda sadece 500 tl bırakmıştım kredi kartından harcıyorum bu arada 5 inde maaş alacağım

Back
X