ben hiç şahit olmadım.ama zaman geçince canının yanması da azala azala geçiyor ve o cezasını çekmiş mi çekmemiş mi umrunda bile olmuyor.o çekse de çekmese de hayatında değişecek mi hiç birşey?Gönlü güzel hanımlar Rabbim hiçbirinize kalp kırıklığı hayal kırıklığı vermesin. Size bisey soracağım, defalarca hayal kırıklığına uğratılıp ciğerinizin yandığı olup ta karşıda ki kişinin cezasını çektiğini gördünüz mü hic? Haksız yere suçlanıp suçlayanın hatasını anladığını yada cezalandırıldığını gördünüz mu? Şahit oldunuz mu bu turlu durumlara? Orneklere ihtiyacım var, icimin rahatlamasını istiyorum. Kalbim artık kırılmayacak kadar paramparça oldu. Ve benim elimden hiçbirşey gelmiyor.
Onun aci cekmesi degil, senin herseyi unutup mutlu olman seni kurtarir.Gönlü güzel hanımlar Rabbim hiçbirinize kalp kırıklığı hayal kırıklığı vermesin. Size bisey soracağım, defalarca hayal kırıklığına uğratılıp ciğerinizin yandığı olup ta karşıda ki kişinin cezasını çektiğini gördünüz mü hic? Haksız yere suçlanıp suçlayanın hatasını anladığını yada cezalandırıldığını gördünüz mu? Şahit oldunuz mu bu turlu durumlara? Orneklere ihtiyacım var, icimin rahatlamasını istiyorum. Kalbim artık kırılmayacak kadar paramparça oldu. Ve benim elimden hiçbirşey gelmiyor.
Bu kisi benim sözlüm, aileme herkeze onu cok övdüm, ama asırı güvensiz, bin defa ayrıldi barıştı , bin defa evleneceğiz evlenmeyeceğiz diye oyaladı, bu gün makyaj yaptıgım icin orospu ilan edildim. Asırı kuşkucu. Benim ikinci evliliğim olacaktı bu, cok tutarsız Davranışları var, kuşkularına inanıp bana demediği kalmıyor. Ve beni bu gün tehdit etti güya başkasıyla evlenirsem bir gün o gune çomak sokacakmış, yani geleceğimi de tehdit ediyor. Neden ayrılmadın derseniz onu ben boyle tanımadım su anda tanıdım insan yok Karşımda. Ama artık bitti, bitmesine rağmen beni tehdit ediyor. Verdiğim sevgiye yanıyorum.
Kim kime ne ettiyse aynısını yasasın başka diyecek bisey yokeşten dosttan akrabadan defalarca tecrübe ettim. Allah kimsenin ahını kimsede koymuyor. şimdi ahımı alan biri var beni yarı yolda bırakan. tökezlediğini gördüm ama daha tam düşmedi. Allah onuda gösterecek inşallah. ama bu içimdeki kin beni çok yoruyor orası ayrı.
Daha dur bakalim son nefesini vermedin benim ki 3 sene sonra geldi belli olmaz yani.Ben de dedim surunsun, pismanligini goreyim, bana yaptiklarini odesin. Gormedim ama ahirete kalmis demek ki.
Hiç belli olmaz. Er ya da geç..Ben de dedim surunsun, pismanligini goreyim, bana yaptiklarini odesin. Gormedim ama ahirete kalmis demek ki.
Bak ikinci evliliğin olacakmış, insanların bunuda yapamadı demesine izin verme. Çok kızdım sözlüne makyaj yaptın diye o nedemekmiş öyle!Bu kisi benim sözlüm, aileme herkeze onu cok övdüm, ama asırı güvensiz, bin defa ayrıldi barıştı , bin defa evleneceğiz evlenmeyeceğiz diye oyaladı, bu gün makyaj yaptıgım icin orospu ilan edildim. Asırı kuşkucu. Benim ikinci evliliğim olacaktı bu, cok tutarsız Davranışları var, kuşkularına inanıp bana demediği kalmıyor. Ve beni bu gün tehdit etti güya başkasıyla evlenirsem bir gün o gune çomak sokacakmış, yani geleceğimi de tehdit ediyor. Neden ayrılmadın derseniz onu ben boyle tanımadım su anda tanıdım insan yok Karşımda. Ama artık bitti, bitmesine rağmen beni tehdit ediyor. Verdiğim sevgiye yanıyorum.
Evet canım, birde zaten ara ara makyaj Yaparım, cok tutarsız davranıyor sağlıklı bulmuyorum davranışlarını. Mesela tatile gitmiştik birlikte, kot short giydim ben, ayni aksamı yine giydim demediğini bırakmadı, yok aksam nasıl giyersin, gunduz neyse, senin içinde var bilmem ne. Şaşırdım kaldım.Bak ikinci evliliğin olacakmış, insanların bunuda yapamadı demesine izin verme. Çok kızdım sözlüne makyaj yaptın diye o nedemekmiş öyle!
Amin canım amin. Adamın içinden canavar cikti resmen. Birde inançlı biri her ne kadar oyle yaşamasa da. Günahı sevabı bile bile nasıl boyle yapar anlamıyorum.Başlık süper ya biz kadınları üzenler utansın
Allah sorar mutlaka, kimsenin yanına bir şey kalmıyor.. Eden ettiğini bulur muhakkak. Bu Dünya etme - bulma Dünya'sı. Burası bir sınav, ahiretimiz gerçek. Burada bulmazsa ahirette bulur. Eden her türlü belasını bulur yani hiç üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?