- 30 Nisan 2019
- 46
- 41
- 3
- 36
- Konu Sahibi Burcu murcu
-
Yazdım ne yaptı dersiniz? bastı engeli...İnstagramdan sen yaz eşine ihtiyacımız var o paraya diye, olmaz mı?
valla geçmiş olsun o zaman gitmiş sizin para.ortak tanıdıklara yay sen bu olayı en iyisi.Yazdım ne yaptı dersiniz? bastı engeli...
Oha ya oha, bence uzunca bir mesaj yazın bi şekilde ulaştırın. Ah edin, sonra o size ulaşmaya çalışsın. Ne kadar bi borç sorması ayıp?Yazdım ne yaptı dersiniz? bastı engeli...
Ne biçim insanlar var ya inanamıyorum hiç mi allahtan korkmuyorlarEn yakın arkadaşım tarafından 20 bin lira dolandırıldım. Kredi çekmiştim zor durumdaydı evlerine icra gelmişti eşyalarını almışlardı . Sonra ortadan kayboldu numarasını değiştirdi, adresini değiştirdi , para uçtu gitti anlayacağın. 7 yıl oldu ortada yok. Artık kimseye bir kuruş vermem bana büyük ders oldu. Üstüne de bir bardak soğuk su içtim siz de için bence .
Çok geçmiş olsun sizede ne yapıyor peki şuanEn yakın arkadaşım tarafından 20 bin lira dolandırıldım. Kredi çekmiştim zor durumdaydı evlerine icra gelmişti eşyalarını almışlardı . Sonra ortadan kayboldu numarasını değiştirdi, adresini değiştirdi , para uçtu gitti anlayacağın. 7 yıl oldu ortada yok. Artık kimseye bir kuruş vermem bana büyük ders oldu. Üstüne de bir bardak soğuk su içtim siz de için bence .
Hiç vermeye yanaşmıyor daha doğrusu cevap bile alamıyoruz ya durumum yok veremicem dese yine tamam deriz bekleriz ama oda yokÖyle bedduayla olmaz. Otursun adamla taksiye bolsun.Parça parça alın bari
Tşk ederim hepinize mesajlarınız için 25 bin lira verdik onu ne zor durumlardan kurtardık bir gün evimize gelip 2 binlira için ağlamıştı koca adam şimdi ağlayan o değil gibi havalarından geçilmiyor başına gelen başka insanlarda varmış bizde alamayız bu parayı biliyorum ama insanın zoruna gidiyor yaptığına böyle karşılık gelince...
Gelirinizi bilmiyorum ama 25 bın cok para buyuk konusmam ama bırıncı derece akrabam dısında vermem galıba. Bence hukuk yoluna basvurun esınızın gonderıgıne daır belge ya da mesajlasma var mı ıste tamam vercem gıbısınden. 25 bın az para mı ben ıkı bın lıranın da pesını bırakmıycam gerekırse mahkemeye verırız. Elımızde delıl var.Tşk ederim hepinize mesajlarınız için 25 bin lira verdik onu ne zor durumlardan kurtardık bir gün evimize gelip 2 binlira için ağlamıştı koca adam şimdi ağlayan o değil gibi havalarından geçilmiyor başına gelen başka insanlarda varmış bizde alamayız bu parayı biliyorum ama insanın zoruna gidiyor yaptığına böyle karşılık gelince...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?