- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Burcu murcu
-
Allah yardımcınız olsun.. kesinlikle kalmamış başını yastığa koyunca hiç mi akıllarına gelmiyor nasıl uyuyorlar şaşırıyorum..Valla bizim de alacağımız var beddua ediyorum ne yalan söyleyim. Nasıl etmeyim berbat bir hamilelik geçirdim hergün hastanelerde süründüm ama maaşım kesilmesin diye koşa koşa işe yetiştim o halimle. Çünkü borcunu ödediğim bir ev vardı ve beş kuruş vermeden yaklaşık 1 buçuk yıllık kirayı takıp giden bir kiracı. 4 çocuğu var insan hiç mi korkmaz onlardan çıkar diye. Allah korkusu kalmamış bazı insanlarda.
Hiç bilmiyorum. Çok aradım ama bulamadım. Allah verir cezasını dedim bıraktım artık.Çok geçmiş olsun sizede ne yapıyor peki şuan
İnan onu bile demedi. Birden evını taşıyıp kaçtı. Hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Kimse artık en yakınına bile güvenmesin .Ne biçim insanlar var ya inanamıyorum hiç mi allahtan korkmuyorlarbir de yakın arkadaşınızmış en kötü geçsin karşınıza ödeyemeyeceğim desin o bile yok
Çok büyük bir para hele bu zamanda hemde aileniz nasıl insanlar bunlar.. ne kadar da çokmuş bizim gibi borç veripte alamayan şu mübarek günlerde allah bizimle helalleşmeden gün görmesinler ne diyeyim...Üvey ailem tarafından 70 bin lira dolandırıldım benden dik geziyorlar rahat yaşıyorlar bende beddua ediyorum hiç bişi de olmuyor insanlarda utanma kalmamış ne yazık ki oyüzden kimseden borç almam kimseyede vermem bankalar ne güne duruyor borç isteyene de böyle demeli ne de olsa versek ye kötüyüz vermesek te insanı iyi niyetiyle rezil ediyorlar kendi paranın dilencisi oluyorsun
Amin inşallah okadar ihtiyacım olduğu bi dönemde verdim ki parayı buna bile acımadılar Asla hayır getirmesinÇok büyük bir para hele bu zamanda hemde aileniz nasıl insanlar bunlar.. ne kadar da çokmuş bizim gibi borç veripte alamayan şu mübarek günlerde allah bizimle helalleşmeden gün görmesinler ne diyeyim...
Ortada senet sepet yokken polis gelmez ki nasıl ispat edilecek keşke yolu olsada çözüm olsa avukat arkadaşlar bizi bilgilendirsin duruma şahit olan eş dost akraba bile aman arada kalırız diye bilmezden gelir böyle durumlarda şu sıkıntılı günlerde kim ister ki parası kalsın birindeValla dayanın kapısına polisle beni dolandırdı paramı aldı vermedi de ben oturdugu mahalleyide birbirine katardım. 25 bin az para değil sonucta iş yerine kadar heryere gider rezil ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?