- 21 Ağustos 2015
- 32.052
- 97.311
- 598
- 38
- Konu Sahibi AfetiDevran34
Dava nıye acmıyor ailenız?Merhaba hanımlar
O kadar doluyum ki sadece size dökebiliyorum içimi
Annemin babası çok zengindi 11 sene önce öldü ve mallar anneannemin üzerine geçti ama tarlaları filan hep dayımlar kullanıyor açık düğün salonu var onuda dayım kullanıyor evlerde hep dayımlar oturuyor annemin hakkı ise verilmiyor.(bahane ise doğuluyuz ve doğuda kızlara miras yok)
Yani anliycağınız annem lafını açsa rezil ediyorlar komik olan ise anneannemde aynı kafada kızlara miras verilmez kafasında 7 dayım bir olmuş hak vermiyorlar annemde çok pasif asla direnmiyor hemde bu kadar ihtiyacı olmasına rağmen.
Dedem yaşarken dayıma demiş ki aliye hakkını verin bu servette alininde hakkı var(ali benim abim)
Ama şimdi sorsanız hepsi inkar ediyor.
Hanımlar bu adamlar benim dedemin parasıyla lüks içinde yaşıyorlar çocuklarını özel okullarda okutuyorlar ama annem sürünüyor
Resmen kuzenlerim beni hor görüyor hemde benim annemin de hakkı olan malla
Babam deseniz onunda babası zengin olmasına rağmen küçükken babam ve amcamlarımı aç bırakır eve ekmek bile getirmezmiş ve babama çok zulmetmişler dışlamışlar babamda zaten sildim hepsini diyor
Babamada haklarının vermiyorlar
Amcam hakkını aldı hemde 2 kere.Amcam hepsine kök söktürüyor dedemin evini taradı hakkını almak için terör estirdi resmen ama babam bunu yapmıyor hep dışlanmasına rağmen dedem ve babaanneme en çok saygı duyan babam.
Yani anlayacağınız herkes bizim hakkımız olan parayla sefa sürüyor ama biz sürünüyoruz.
En çokta zoruma giden annemin hakkı olan malın üzerinden yengelerim hesap kitap yapıyor bize hava atıyor resmen
Zoruma gidiyor cidden bazen diyorum ki Allahım neden bu kadar şanssızım..
Artık o kadar bıktım ki bizim paramızla lüks içinde yaşıyorlar.Haram zıkkım olsun
Oyle sacma sey mı olur?