Verilen emeklerin sonunda güzel sonuçlara ulaşabilenler

Ama mesela mezun olduklarında işe başlayabiliyorlar hiç olmazsa. Bu atanma,KPSS konuları beni o kadar bıktırdı ki. Aşk hayatı da aynı şekilde
Ben de 26 yaşında atandım.eee ortalama bu yaşlar zaten.bezecek birşey yok ki.istedikleri olsa da 2 güne alışıp gidiyor insan ona da.kısaca bence durup dururken kimse mutlu gezmiyor.en fazla huzur olur.mutlu anlar oluyor sadece.daha çok doğuştan gelen şeyler olduğunu düşünüyorum.herkesi doğuştan gelen bir mutluluk seviyesi varmiş. Yaşanan olaylar bu oranı çok kısa bir süreliğine azlatıp, çoğltabiliyor diyor bilim adamları.illa mutlu olma zorunluluğumuz da yok.çok mutlu bir insan değilim ne var yani de diyebilir insan ? Kimseye mutluluk borcumuz yok, kendimize de.

Online şekilde danışanlarım var ama düzenli bir çalışma hayatı istiyorum. Bir de bir diyetisyen olarak içtenlikle söyleyebilirim ki 1 aylık online diyet ücreti olarak 2500 TL çok abartı ve gereksiz. Beslenme bilgileri,diyet yazma kuralları bellidir. Ek detokslar ve motivasyonla belli bir fiyat artışı olabilir ama 2500 TL kadar değil Galiba biraz da iyi niyetimden mi kaybediyorum bu hayatta

Evet ben de okumuştum mutlulukla ilgili olan yazıyı.Mesela şu an bıktıysam çalışma hayatımda da bıkabilirim. Anı yaşayıp mutlu olabilmek önemli belki de bunu yapamıyorum

Sınava kaç yıl hazırlanmıştınız? Bilmiyorum galiba bu sınav süreci bıktırdı
Ooo çookkk.bomboş yıllarımı harcadım.başka bir bölüm okuyordum, kafam dağıldı, sizin gibi ben de aşkım yok, mutlu drğilim falan filan diye sorgulamaya başlamıştım hayatı .heh işte o anlarda koptum, mezun olamadim.koskoca 4 sene harcadım.dedim hayatım ellerimin arasından kayıp gidiyor, birşey yapmam lazim.bu bölümü de rastgele buldum.sırf vakit geçson diye.şansıma onun ataması da o dönem çok kolay çıktı.72 puanla atandim.

Evet ben de okumuştum mutlulukla ilgili olan yazıyı.Mesela şu an bıktıysam çalışma hayatımda da bıkabilirim. Anı yaşayıp mutlu olabilmek önemli belki de bunu yapamıyorum
Bıkmazsın da alışırsın.yoksa hergün sabah o evden çıkmak.bir iki işe yaramak iyi gelen şeyler tabi.mutlu olmasan da daha huzurlu ve endişesiz olursun.

4 yıllık okurken o sırada 2 yıllık bölümden atandınız yani. Iyiymis. Nasip işte böyle bir şey. Bazen diyorum is konusunda neden böyle kısmetsizim diye. Havalimanında diyetisyen iş ilanı vardı toplu yemek üretimi konusunda. İlanda yazan numaraya yazdım ilan için yazıyorum diye. Tam CV'mi göndericem karşımdaki kişi kendi de yazdı mesajı aynı anda okuyup "bekliyorum CV'nizi" diye. CVyi attım 1 dk içinde geri dönüş olmadı. Sonra bu iş için araya referans da koydum yine yok. Yani nasıl bir paradoks anlamadım hiç

Olabilir ama yalnız değilsiniz bilin bende İngilizce öğretmenliği bitirdim ve aldığım maaş. 8500 çoğu genç aynı durumda üzülmeyin inşallah hakkımız olanı alacağımız vakitlerde gelecek

Amin inşallah. Nacizane tavsiyem sizde KPSSye çalışın bence. Çünkü devlette çalışınca maaş daha iyi oluyor yine

Çok emek vererek KPSSye çalıştım ve 2. hazırlanışım da atandım ama şu an hiç mutlu değilim desem beni tek tatmin eden şey bir maaşımın olması ne yapalım herkesin iş hayatı çok güzel olacak diye bir şey yokmuş.. Bölümümü yazmak istemiyorum ama umarım siz de emeğinizin karşılığını alıp mutlu olacağınız bir yere atanırsınız

Atanan çoğu kişi de bu durum var. Sebebi ne ki acaba? Bir de mesleğiniz öğretmenlik değil büyük ihtimalle

Ben mezun olalı 5 yıl oldu halen atanmaya çalışıyorum.. yaşım 28 hayatımda da kimse yok.. sonuca ulaşamadım ve artık tükendim.

Atanan çoğu kişi de bu durum var. Sebebi ne ki acaba? Bir de mesleğiniz öğretmenlik değil büyük ihtimalle
evet öğretmen değilim. Benim mutsuz olma nedenim işimin ve ortamın zorlaması, stresli bir ortam.
Galiba ben de çalışma hayatına uygun değilim ama çalışmak zorundayız keşke influencar olabilseydim diyorum

Influencarlık boş bir iş bence yaa. İşinizi seversiniz inşallah

Çok uğraştım özel de cok çalıştım yiprandim vazgeçmedim dua ettim.cok şükür atandım.hemde iyi bir yere atandım.once başvurdukları m olmadığı icin üzülürdüm hep.rabbim daha iyisini nasip etti.hem özel sektörde çalıştım hem kpss çalıştım

Ben de inşallah çok mutlu olacağım yere atanırım kısa sürede kolaylıkla. Valla bıktım baya. Havalimanında diyetisyen iş ilanı vardı toplu yemek üretimi konusunda. İlanda yazan numaraya yazdım ilan için yazıyorum diye. Tam CV'mi göndericem karşımdaki kişi kendi de yazdı mesajı aynı anda okuyup "bekliyorum CV'nizi" diye. CVyi attım 1 dk içinde geri dönüş olmadı. Sonra bu iş için araya referans da koydum yine yok. Yani nasıl bir paradoks anlamadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…