İnşallah olur. Ama biraz sabırsızlık ve bıkkınlık gelmeye başladı. Yani olduğum yerde kalmış gibiyim. İş arayışındayım ama olmadı. Aşk konuları ilerler belki dedim o da olmuyor. Yani bilemiyorum inşallah düzelir24
24 çok güzel bir yaş geç kalmadiniz merak etmeyin. Pandemiye de denk gelmişsiniz bir dönem zaten. Kendinize zaman tanıyın. Bence de en mantiklısi atanmak bu kez olur inş.
Bu yaşlar herkes aynı kendinize iyi davranın kendinizi sevin:) is ve evlilik olunca eski gunleri adına daha guzel gecirseydim diyor insan. Guzel gecirin bu yaslarinizi. Yaz da geldi aileniz butce ayirabilirse bi tatile gidip gelinİnşallah olur. Ama biraz sabırsızlık ve bıkkınlık gelmeye başladı. Yani olduğum yerde kalmış gibiyim. İş arayışındayım ama olmadı. Aşk konuları ilerler belki dedim o da olmuyor. Yani bilemiyorum inşallah düzelir
Elimden geldikçe güzel geçirmeye çalışıyorum. Tatile gidip geldim o hakkım gitti şu anBu yaşlar herkes aynı kendinize iyi davranın kendinizi sevin:) is ve evlilik olunca eski gunleri adına daha guzel gecirseydim diyor insan. Guzel gecirin bu yaslarinizi. Yaz da geldi aileniz butce ayirabilirse bi tatile gidip gelin
Online diyetisyen olunmaz, onun 4 yıl okulu var.Online diyetisyen olmayı düşünmez misiniz benim çok başarılı bulduğum bi diyetisyen aylık online 2500 ücreti .Sende başarılı olursan online bile binlerce hastan olur hiçbir Bilgi boşuna gitmez bol şans diliyorum
Bilmiyorum ki anlayamadım tabiki bu okulu okumadan online bu işi yapsın demiyorum .Beslenme uzmanı mı öyle şeyler mi var ben online çalışanları 4 yıllık üniversite mezunu sanıyordum öyleyse çok kötü iki günlük sertifikayla calısma izinleri mi oluyor yaniOnline diyetisyen olunmaz, onun 4 yıl okulu var.
Okulsuzlar gidip 2 günlük sertifikayla kendilerine "beslenme uzmanı" diyebiliyorlar ve güvenilmez oluyorlar genelde.
Ben üniversite mezunu diyetisyenim zaten. O kısımda karışıklık oldu galibaOnline diyetisyen olunmaz, onun 4 yıl okulu var.
Okulsuzlar gidip 2 günlük sertifikayla kendilerine "beslenme uzmanı" diyebiliyorlar ve güvenilmez oluyorlar genelde.
Evet 4 yıllık üniversite mezunu oluyorlar. Ama o tarz danışmanlık düşündügünüzde karşınızdaki kişiden diplomasını görmeyi isteyebilirsiniz çünkü malesef diyetisyen olmayıp diyetisyencilik oynayan çok kişi varBilmiyorum ki anlayamadım tabiki bu okulu okumadan online bu işi yapsın demiyorum .Beslenme uzmanı mı öyle şeyler mi var ben online çalışanları 4 yıllık üniversite mezunu sanıyordum öyleyse çok kötü iki günlük sertifikayla calısma izinleri mi oluyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?