Verilen emeklerin sonunda güzel sonuçlara ulaşabilenler

Evet bazı insanlar iş konusunda çok şanslı. Şu an neden mutsuzsunuz ki ? Mesleğinizi mi sevmiyorsunuz

Evet bazı insanlar iş konusunda çok şanslı. Şu an neden mutsuzsunuz ki ? Mesleğinizi mi sevmiyorsunuz
Üşendim özet geçmeye, burada anlatmıştım.

Ev bulabildiniz mi peki atandığınız şehirde

Ben de uzun süre emek verdikten sonra istediğimden de daha iyi bir sonuca ulaştım. Ama öncesinde çok defa hayal kırıklığı ve zaman kaybı oldu.
Benim kendi hayatımdan öğrendiğim birsey varsa, bir işe çok emek verince ve çok.dua edince o şeye ulaşılabiliyor. Ama.yine de belli bir şeyi aşırı derecede istememek daha iyi. Gerçekten her şeyin hayırlısı olsun ama kimse işsiz de kalmasın. İşsizlik ve emeğin karşılığını alamamak çok zor.

Evet kesinlikle

Üniversitede yüksek sıralamam olmasına rağmen o dönemki ülke şartları sebebiyle istediğim bölümü okuyamadım. O motivasyonsuzlukla fakülte sürecini çok uzattım. Bir şekilde kendi alanım olmasa bile çalıştım. Nişanlılık sürecin oldu o da bizim dışımızdaki sebepler yüzünden çok uzadı. Hayatımın bir bölümü olduğum yerde kalmakla geçti. Sonrasında çalıştığım işi bıraktım kpss çalışmam için evlendim senelerce hayalini kurduğum bölümü okumaya başladım pandemi oldu
Nihayetinde kpss olmadı. Bebeğim oldu.
2.üniversiteyi bitirdim ama ilk mesleğim ile ilgili adı sayılır bir özel kurumda işe başladım. İyisiyle kötüsüyle...

Bazen hayatımızın çok durduğu bizi kaygılandırdığı süreçler oluyor.
Hiç geçmeyecek gibi oluyor. Şimdi bakıyorum var be ne çabuk geçti diye... Oysa ki hayatımın 3-4 senesi ne zordu ne çok ağladım ne çok hayal kırıklığına uğradım.

Ama sonu güzelleşmeye başladı inanıyorum daha da güzel olacak.

İnşallah güzelliklerin devamı gelir. Bende de aynı durgun dönem. Yani son 3-4 yıl birbirinin tekrarı

İnşallah güzelliklerin devamı gelir. Bende de aynı durgun dönem. Yani son 3-4 yıl birbirinin tekrarı

Döngüyü kırmak için emek sarf etmek bir de bakış açısını değiştirmekte fayda var.
Olduğumuz yerden hemen gidemiyorsak değiştirere değiştire ilerleyeceğiz.

Döngüyü kırmak için emek sarf etmek bir de bakış açısını değiştirmekte fayda var.
Olduğumuz yerden hemen gidemiyorsak değiştirere değiştire ilerleyeceğiz.
Evet. Umarım güzelliklere açılacak şekilde kırılır döngü. Çünkü artık korkmaya başladım benim icin hayırsız mı diye

Güzel sonuçlara ulaştığım her noktada,başka ulaşmam gereken birşey oluştu.Ulaşmak istediğim düzeni sevemedim,sevdiğim noktada hayatım başka bir tarafa evrildi filan…

Bu bölümü bende çok beğeniyorum kızım eğer isterse bu bölümde aecmesini istiyorum iş olanağı fazla özel sektör de ne dersiniz onerirmisiniz
Yeni mezunlar için çok ışık yok açıkçası.
Özel sektörde eski mezunlar çok iyi durumda. Hiç işsiz arkadaşım yok. Ortalamanın oldukça üzerinde maaşlar alıyorlar/alıyoruz. Ama yeniler hep sıkıntılı. Ben bu bölüme girerken ilk 10bine girmiştim. Şimdi sınava giren herkes yazabiliyor,biraz da ondan kalite düşmüş tabii. Çok iyi yabancı dil şartı var,bir tane de yetmiyor artık.

24
24 çok güzel bir yaş geç kalmadiniz merak etmeyin. Pandemiye de denk gelmişsiniz bir dönem zaten. Kendinize zaman tanıyın. Bence de en mantiklısi atanmak bu kez olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…