- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Onlardan para istemek çok saçma gibi,
Ama bu hareketle güvenilmez olduklarını kanıtlamış oldular, ona göre siz de position alırsınız , sonra bunları yüzlerine vurma hakkınız olur , onlar size bir büyük olarak kötü örnek olmuş , verilen söz tutulmamış
Onu diyen bendim. Yıllarca kullanılacak bir şey alınmamış. Bebek odası yıllarca kullanılmaz. Hatta bebek arabası bile. Insanlar 2 yaşından sonra puset almanın derdine düşüyor. Koca arabayı taşımak zor geliyor çünkü artık. Hantal onlar. 3 yaşında da eb fazla cocuk odası alınıyor zaten. Diğer dediklerinizde haklisiniz. Benim de arabayı annem ALDI.Yorumların çoğunu okudum,durumumuz iyi olmasına rağmen oda almadık,park yatak aldık diyen vardı evet.Daha doğmamış 3-5 aylık bebeğin odasına varana kadar A' dan Z ye her şeyini tastamam hazırlamanın gereksizligi vurgulanmak istenmiş.Ha isteyen hamile kalmadan da hazırlayabilir orası ayrı.
Burda asıl elestirilen kisim konu sahibinin " paramizi nasıl alırız" cümlesi. Sanki borç alınmış ta verilmemiş,sanki dolandirilmislar da parayı nasıl kurtaririz telaşi var.Sonuc olarak kendi bebeklerine aldıkları ve yıllarca kullanacakları bir eşya alinmis...Ziyan olan,heba olan bir şey yok.Asla almayacaklari bir eşya da değil ki aynı modeli alacaklarmiş zaten.Söz verilip tutulmaması hoş değil evet.Bu da onların kendi ayibi tamamen...Yeri gelince belki lafı dokundurulur,bundan sonra ona göre davranilir...Ama küplere binecek,söz namustur falan filan ajitasyon yapacak bir durum yok. Sanki evlilik vaadiyle kandırmislar :) Arabayı da biz aldık derler herkese olur biter.
1.aldığım bebek arabası puset olma özelliği taşıyorOnu diyen bendim. Yıllarca kullanılacak bir şey alınmamış. Bebek odası yıllarca kullanılmaz. Hatta bebek arabası bile. Insanlar 2 yaşından sonra puset almanın derdine düşüyor. Koca arabayı taşımak zor geliyor çünkü artık. Hantal onlar. 3 yaşında da eb fazla cocuk odası alınıyor zaten. Diğer dediklerinizde haklisiniz. Benim de arabayı annem ALDI.
Keske alsaymissin ,benimki 12 yasinda hala icimde kaldi o kaydırakli yatak ben ondan istiyorum deyip duruyorYapma onuben goturdum. Kaydirakli çadırlı yatsa kesin kafa ustu cakilip beyin kanamasi gecirecegi modeli secti. Almadim diye kustu birde yas 2.5
Keske bu konuda kendi adiniza yorum yapsaydiniz , kendi cocuklarim da dahil olmak uzere cevremdeki tum bebekler 5.gununden itibaren duzenli olarak sokaga cikarilir , temiz hava aldirilirPandemi olmasa bile küçük çocuğu 2 aydan önce çıkarmak ıstemiyosun ki. Balkon denen bir şey de var. Zaten illa sonra al demiyorum. Doğuma bir ay kala da alınabilir diyorum.
Biz çok sıcak bir yerde yaşıyorduk o zaman. Ilkbaharin son demlerinde doğdu bebek arabasında uzun uzun yolculuklara çıkarmak mantıklı gelmedi. Zemin katta oturuyorduk zaten kapının önüne çıktık zaten. O zaman lojmanda oturuyorduk kocaman ama.koxaman bir bahçesi olan komşular yorum yapma hadsizliginde bulunup sinirimi bozuyordu kavga etme sebebiydiler yani. O da zordu anlayacağınız. Belki de kendi acımdan yapmışımdır doğrudurKeske bu konuda kendi adiniza yorum yapsaydiniz , kendi cocuklarim da dahil olmak uzere cevremdeki tum bebekler 5.gununden itibaren duzenli olarak sokaga cikarilir , temiz hava aldirilir
Benimkilerin biri kasim digeri aralik dogumlu , 5.gunden itibaren hergun sokakta uyudular
Siz iki ay cikarmamissiniz cocugunuzu , normali ve sagliklu olani cikarmaktir
Buradaki linç ekibi dillere destan zaten . Bomboş hiçbir şeyden haberi olmayan insan topluluğu. Ve ben verdikleri sözleri bile tutmayan bu insanlara iki çift laf etmek istiyorum . Aptal yerine koymak ne demek ya . Benzer bir şeyi düğünde de yaptılar sineye cektim
Yarın bir gün tekrar böyle bir şey olduğunda asla asla kalkıp da onlara güvenmem zaten . Ne bileyim ben bunlar böyle
1 lira da olsa 100 lira da olsa minicik bir çikolata da olsa söz sözdür . Bu ajitasyon değildir . Ben çocukluğumdan beri bu dusturla büyütuldum . Bir söz verdilerse o sözü tutmak mecburiyetindeler tutmuyorlarsa açıklama yapmak zorundalar . Kimse kimseyi aptal yerine koymamalı . Benim derdim bir şeylerin farkında olduğumu belli etmek
Zaten neden benim istedigimi almadin. Neden bana sordun o zaman deyip duruyor.Keske alsaymissin ,benimki 12 yasinda hala icimde kaldi o kaydırakli yatak ben ondan istiyorum deyip duruyor
Biz çok sıcak bir yerde yaşıyorduk o zaman. Ilkbaharin son demlerinde doğdu bebek arabasında uzun uzun yolculuklara çıkarmak mantıklı gelmedi. Zemin katta oturuyorduk zaten kapının önüne çıktık zaten. O zaman lojmanda oturuyorduk kocaman ama.koxaman bir bahçesi olan komşular yorum yapma hadsizliginde bulunup sinirimi bozuyordu kavga etme sebebiydiler yani. O da zordu anlayacağınız. Belki de kendi acımdan yapmışımdır doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?