Verilen sözün tutulmaması

Bence kimse yazılanı anlamak istemiyor. Evet bayan kendisi alabilcek durumda ve aldırmak için de uğraşmamış. Ama biz alcaz diyip ısrar edip siz ödeyin biz vericez demek ve ödememek. Bence de yanlış. Yapamayacakları şeyin konuşmasını da yapmayacaklar. İki gün sonra biz aldık da demesinler sakın

beklenen yorum...artik konu sahibide ogrendi bunu..cok ayip etmisler..bir aciklama bekler insan yinede..tecrubeler yedigimiz kaziklardan ibaretmis..o hesap

Canım kardeşim tamam alırsınız ama eylülde alalım ne acelesi var bekleyelim biraz bebeğin doğmasına daha var diyebilirsin. Hem 3 ay sonraya daha iyi modeller çıkar belki dersin. Bu da mı illa güvenmemek olur yani?Konu sahibi şimdi bile 33 haftalık hamile haziranda kaç haftalikti şimdi hesaplamayayım? Zaten o kadar öncesinden bir şeyler almak da iyi değil bence. Hele bebek arabası 3 aydan önce oraya koymazsın bile pek.

Eğer aileniz size biz yapacağız diye söz vermişse ve yapmamışlarsa bu durum da eşinizi maddi olarak zora soktuysa bunu dile getirdiği için bir de ayipliyorsaniz asıl ayıp sizin ve ailenizindir . Söz namustur . Söz verip insanları o ödemeye guvendirdiyseniz tutmanız gerekir . Tutmuyorsanız da bir açıklama yapmanız gerekir

Fiyatı artar al dedi ısrarla . Bende eylülde alalım koyacak yerimiz yok falan dememe rağmen

yanlis biliyosun..bebek arabasina dogdugu andan itibaren yatirabiliyorsun..3 aya kadar o bebek hic disari cikmayacak mi?

kaldiki dusunememis olabilir konu sahibi bu dediklerini belki..buarada benim bebek arabasinida dogumdan once almistik. cunku 3 lu setti. yeni dogdugundaki oto koltugu ve yatirmali kismi ve 6 aydan sonra oturabilecegi koltuk vardi. yani dogup hastaneden eve getirirken bile kullandik.

kimi erken alir kimi gec buarada herkesin kendi tercihi

Ayy allah sizden razı olsun . Okuduğunu anlayan mantıklı biri daha . Işte bende biz aldik demesinler istiyorum . Aptal yerine koysunlar istemiyorum .

Zaten puseti doğrudan hastane çıkışı olacak

Şimdi de ağzımı dilimi bağlayıp oturmak zoruma gidiyo işte .
yapacak birsey yok..yani uzerinde dusunmenin burda tartismanin bile manasi yok..cunku napsanda verilmeyen bir soz var kendiniz odeyeceksiniz. bliyorum zor duruma dusmus oldunuz daha cok verilen sozun tutulmamasi gucune gitti ama...yapacak birsey yok inan

Ben bunu şimdi yapmak istiyorum işte . Hem eşime hem onlara . Farkında olduğum bilinsin

Açıp telefonu yarın söylemeyi çok istiyorum söz vermiştiniz bizi zor duruma soktunuz diye

Ayy allah sizden razı olsun . Okuduğunu anlayan mantıklı biri daha . Işte bende biz aldik demesinler istiyorum . Aptal yerine koysunlar istemiyorum .
Dicekler ama siz de orda hafiften laf sokcaksınız. Desteklemiyorum kesinlikle kavga gürültü ama evlilik bana bunu öğretti. Sen ne kadar saygı duyarsan ses çıkarmazsan sana saf bu muamelesi yapılıyor

Çocuğu siz doğuracaksınız ama tüm aile Doğum yapıyor gibi açmışsınız konuyu. Onlar verdikleri sözde hatalı, sizde eşyaları ortak aldırmakta. Acele ettiren onlar olsun, siz niye dinliyorsunuz. Sizin de işinize geldi bence başkalarının da ödeyecek olması. Keşke kimseyi dahil etmeseydiniz ya da yapan gönüllüce yapsaydı. Telefon açıp isteyin de eşiniz size nasıl tavır alıyor bir görün bence

Ha onlar beni aptal yerine koysun . Adi araba aldılar olsun bende oturayım aşağı hiçbir şey olmamış gibi değil mi

Bir kac yerde belirtmişsiniz aptal yerine kondum diye.Ne alakasi var.Soranlara biz aldık dersiniz ki zaten almak istediğiniz bir modelmis.

Oturmayip ne yapmayi planliyorsunuz mesela...Parayı zorla alınca aptal yerine konmamış mi olacaksınız ?

Benim de çocuğum var biliyorum. Evet çok küçükken dışarı çıkarmak istemiyorsun balkon yetiyor zorunlu dUrum harici. Hele hazıranda pandemi varken hepten öyle düşünürsün. Ben dogduktan hemen sonra almıştım tabii herkesin kendi tercihi ama çok da gerekli gelmiyor hala ilk 3 ay.

Açıp telefonu yarın söylemeyi çok istiyorum söz vermiştiniz bizi zor duruma soktunuz diye
ben konusmakta zarar gormuyorum, insanlar konusa konusa demisler..ama kavga gurultu olursa bu sacma seyden kendinede bebeginede edersin. bosuna uzulmus olursunuz..ben olsam yeri geldiginde yukarda biri demis onlari yerin dibine sokardim..ama kavga amacli degil..o laf onlara yeterdi inan. kavga gurultu pek sevmem aslinda..yani iyi bir dille soylesen seni dovecek degiller ya..ha ben olsam hic birsey soylemezdim simdi dedigim gibi.

Fiyatı artacak alın bir an önce diye başımızın etini yediler bizde zam gelmeden alalım dedik bir an önce . Ben kimseye bebegimin arabasını atını alin demedim

Ben bunu şimdi yapmak istiyorum işte . Hem eşime hem onlara . Farkında olduğum bilinsin

Daha 1ay gecikmiş. Hemen söylerseniz “zaten verecektik, para beklediğimiz bir yer vardı, biz öyle insanlar mıyız? Aşkolsun” derse ne diyeceksiniz? En az 1-2 ay beklemelisiniz ki sözünüzün hükmü olsun. Eylüle 1 ay kalmış zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…