- 10 Aralık 2019
- 598
- 841
- 53
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beklenen yorum...artik konu sahibide ogrendi bunu..cok ayip etmisler..bir aciklama bekler insan yinede..tecrubeler yedigimiz kaziklardan ibaretmis..o hesapŞaka bir yana kimseye güvenerek iş yapmamalıydınız, yanlış yapmışsınız. Yerinizde olsam ağzımı açıp tek kelime etmezdim. Yeri ve zamanı geldiğinde de inceden, ironiyle karışık yerin dibine sokar çıkartırdım
Canım kardeşim tamam alırsınız ama eylülde alalım ne acelesi var bekleyelim biraz bebeğin doğmasına daha var diyebilirsin. Hem 3 ay sonraya daha iyi modeller çıkar belki dersin. Bu da mı illa güvenmemek olur yani?Konu sahibi şimdi bile 33 haftalık hamile haziranda kaç haftalikti şimdi hesaplamayayım? Zaten o kadar öncesinden bir şeyler almak da iyi değil bence. Hele bebek arabası 3 aydan önce oraya koymazsın bile pek.canim kardesim bende yapmam bu saatten sonra..ama omru hayatimda insanlara guvenip is yaptigim olmustur. bi kac kez kazik yeyince artik guvenmiyorum mesela. konu sahibide guvenmeyecek artik mesela. en azindan kv kp onlara guvenmeyecek. yani adamlarin torunu birsey almalari neden garip olsunki? hem ne var bi araba icin guvense nolacak Allah askina? kaldiki gidip kendimi istemis? yoo, kendileri boyle teklif etmisler.
tecrube oldu, bence daha buyuk birseyde guvenip ortada kalmadiginiza sukret..tanimis oldun onlariYarın bir gün tekrar böyle bir şey olduğunda asla asla kalkıp da onlara güvenmem zaten . Ne bileyim ben bunlar böyle
Hediye mi bekliyorsunuz haraç mı kesiyorsunuz belli değil.
İki yetişkin insansınız, evlenmişsiniz, bebek bekliyorsunuz. Başkasının ipiyle kuyuya inilmeyeceğini bunca zaman öğrenmediyseniz bu olay öğrenmenize vesile olmuştur artık.
Çocuk sizin, sorumluluk sizin; para onların.
Eşinize bu konuyu hiç açmayın bence. Ben olsam çok ayıplarım.
Fiyatı artar al dedi ısrarla . Bende eylülde alalım koyacak yerimiz yok falan dememe rağmenNereden biliyorsunuz alacağınızı? Okuduğumu anlıyorum. Haziranda ve eylülde arasında fiyat farkı olur baya. Iyi fiyata almışsınızdır yine öyle düşünün. Yine aynı şeye çıkıyor iste sözüne güvenmek (!) Tamam kayinvalidecegim alırsınız ama eylülde alın deseydiniz mesela. Beklerlerdi yani.
Şimdi de ağzımı dilimi bağlayıp oturmak zoruma gidiyo işte .tecrube oldu, bence daha buyuk birseyde guvenip ortada kalmadiginiza sukret..tanimis oldun onlari
yanlis biliyosun..bebek arabasina dogdugu andan itibaren yatirabiliyorsun..3 aya kadar o bebek hic disari cikmayacak mi?Canım kardeşim tamam alırsınız ama eylülde alalım ne acelesi var bekleyelim biraz bebeğin doğmasına daha var diyebilirsin. Hem 3 ay sonraya daha iyi modeller çıkar belki dersin. Bu da mı illa güvenmemek olur yani?Konu sahibi şimdi bile 33 haftalık hamile haziranda kaç haftalikti şimdi hesaplamayayım? Zaten o kadar öncesinden bir şeyler almak da iyi değil bence. Hele bebek arabası 3 aydan önce oraya koymazsın bile pek.
Ayy allah sizden razı olsun . Okuduğunu anlayan mantıklı biri daha . Işte bende biz aldik demesinler istiyorum . Aptal yerine koysunlar istemiyorum .Bence kimse yazılanı anlamak istemiyor. Evet bayan kendisi alabilcek durumda ve aldırmak için de uğraşmamış. Ama biz alcaz diyip ısrar edip siz ödeyin biz vericez demek ve ödememek. Bence de yanlış. Yapamayacakları şeyin konuşmasını da yapmayacaklar. İki gün sonra biz aldık da demesinler sakın
![]()
Zaten puseti doğrudan hastane çıkışı olacakyanlis biliyosun..bebek arabasina dogdugu andan itibaren yatirabiliyorsun..3 aya kadar o bebek hic disari cikmayacak mi?
kaldiki dusunememis olabilir konu sahibi bu dediklerini belki..buarada benim bebek arabasinida dogumdan once almistik. cunku 3 lu setti. yeni dogdugundaki oto koltugu ve yatirmali kismi ve 6 aydan sonra oturabilecegi koltuk vardi. yani dogup hastaneden eve getirirken bile kullandik.
kimi erken alir kimi gec buarada herkesin kendi tercihi
yapacak birsey yok..yani uzerinde dusunmenin burda tartismanin bile manasi yok..cunku napsanda verilmeyen bir soz var kendiniz odeyeceksiniz. bliyorum zor duruma dusmus oldunuz daha cok verilen sozun tutulmamasi gucune gitti ama...yapacak birsey yok inanŞimdi de ağzımı dilimi bağlayıp oturmak zoruma gidiyo işte .
Ben bunu şimdi yapmak istiyorum işte . Hem eşime hem onlara . Farkında olduğum bilinsinŞaka bir yana kimseye güvenerek iş yapmamalıydınız, yanlış yapmışsınız. Yerinizde olsam ağzımı açıp tek kelime etmezdim. Yeri ve zamanı geldiğinde de inceden, ironiyle karışık yerin dibine sokar çıkartırdım
Açıp telefonu yarın söylemeyi çok istiyorum söz vermiştiniz bizi zor duruma soktunuz diyeyapacak birsey yok..yani uzerinde dusunmenin burda tartismanin bile manasi yok..cunku napsanda verilmeyen bir soz var kendiniz odeyeceksiniz. bliyorum zor duruma dusmus oldunuz daha cok verilen sozun tutulmamasi gucune gitti ama...yapacak birsey yok inan
Dicekler ama siz de orda hafiften laf sokcaksınız. Desteklemiyorum kesinlikle kavga gürültü ama evlilik bana bunu öğretti. Sen ne kadar saygı duyarsan ses çıkarmazsan sana saf bu muamelesi yapılıyorAyy allah sizden razı olsun . Okuduğunu anlayan mantıklı biri daha . Işte bende biz aldik demesinler istiyorum . Aptal yerine koysunlar istemiyorum .
Çocuğu siz doğuracaksınız ama tüm aile Doğum yapıyor gibi açmışsınız konuyu. Onlar verdikleri sözde hatalı, sizde eşyaları ortak aldırmakta. Acele ettiren onlar olsun, siz niye dinliyorsunuz. Sizin de işinize geldi bence başkalarının da ödeyecek olması. Keşke kimseyi dahil etmeseydiniz ya da yapan gönüllüce yapsaydı. Telefon açıp isteyin de eşiniz size nasıl tavır alıyor bir görün benceMerhabalar iyi geceler direk konuya giriyorum
Bundan 2 ay kadar önce bebeğimizin odasını, bebek arabasını, park yatağını ve diğer ihtiyaçlarını aldik . Benim annem babam ve eşiminkiler ortaklaşa alacaklardı . Neyse gene çok büyük kısmını babamlar aldı. Geriye 3 bin gibi bir rakam kaldı onu da eşimin babası sehirdisinda olduğu için siz karttan alin ben size her ay 500 500 yollarim dedi . Ilk ay hemen yolladi . Gecen ay masrafları vardı ben erteleyelim yollamasınlar dedim ( ARKADASLAR BUNU BEN SOYLEDIM KENDILERINI SIKISTIRMASINLAR DIYE !) . Bu ay da ses soluk yok . Gönderen yok, göndereceğiz göndermeyeceğiz diyen de yok . Eşim sehirdisinda telefonla konuşurken sordum . Olursa gönderirler zaten deyip geçiştirdi beni . Yani ihale bana kaldı benim dürtmem lazım hadi verin paramızı diye .
Bana bi akıl verin kızlar ben bu insanlara nasıl söyleyebilirim?
Ekleme : Biz ihtiyaçlarımızın tümünü eylül gibi alacaktik toplu bir ödememiz vardı o bittikten sonra . Ama bizi aceleye getirdiler bir an önce alınsın diye . Biz o yüzden erken aldik . Haliyle hem onlara düşen kısmın taksitleri hem bizim odemelerimiz sıkıntıya soktu. Çünkü bizim plânlamamız Eylül ayi içindi. Kimsenin bogazina sarilmadim , alin demedim . Kendileri teklif etti biz alalim diye.
Benim ailem bize tek kuruş bırakmadan sözlerini tutmuş odemisken onların bir açıklama dahi yapmadan odememeleri sadece beni üzen.
Ha onlar beni aptal yerine koysun . Adi araba aldılar olsun bende oturayım aşağı hiçbir şey olmamış gibi değil mi
Benim de çocuğum var biliyorum. Evet çok küçükken dışarı çıkarmak istemiyorsun balkon yetiyor zorunlu dUrum harici. Hele hazıranda pandemi varken hepten öyle düşünürsün. Ben dogduktan hemen sonra almıştım tabii herkesin kendi tercihi ama çok da gerekli gelmiyor hala ilk 3 ay.yanlis biliyosun..bebek arabasina dogdugu andan itibaren yatirabiliyorsun..3 aya kadar o bebek hic disari cikmayacak mi?
kaldiki dusunememis olabilir konu sahibi bu dediklerini belki..buarada benim bebek arabasinida dogumdan once almistik. cunku 3 lu setti. yeni dogdugundaki oto koltugu ve yatirmali kismi ve 6 aydan sonra oturabilecegi koltuk vardi. yani dogup hastaneden eve getirirken bile kullandik.
kimi erken alir kimi gec buarada herkesin kendi tercihi
ben konusmakta zarar gormuyorum, insanlar konusa konusa demisler..ama kavga gurultu olursa bu sacma seyden kendinede bebeginede edersin. bosuna uzulmus olursunuz..ben olsam yeri geldiginde yukarda biri demis onlari yerin dibine sokardim..ama kavga amacli degil..o laf onlara yeterdi inan. kavga gurultu pek sevmem aslinda..yani iyi bir dille soylesen seni dovecek degiller ya..ha ben olsam hic birsey soylemezdim simdi dedigim gibi.Açıp telefonu yarın söylemeyi çok istiyorum söz vermiştiniz bizi zor duruma soktunuz diye
Fiyatı artacak alın bir an önce diye başımızın etini yediler bizde zam gelmeden alalım dedik bir an önce . Ben kimseye bebegimin arabasını atını alin demedimÇocuğu siz doğuracaksınız ama tüm aile Doğum yapıyor gibi açmışsınız konuyu. Onlar verdikleri sözde hatalı, sizde eşyaları ortak aldırmakta. Acele ettiren onlar olsun, siz niye dinliyorsunuz. Sizin de işinize geldi bence başkalarının da ödeyecek olması. Keşke kimseyi dahil etmeseydiniz ya da yapan gönüllüce yapsaydı. Telefon açıp isteyin de eşiniz size nasıl tavır alıyor bir görün bence
Ben bunu şimdi yapmak istiyorum işte . Hem eşime hem onlara . Farkında olduğum bilinsin