Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
elecda
Yeni eğitim döneminde yine üniversitede çalışacak mısın? Akademik ilerlemene keyifle heyecanla şahit olmak istiyorum. Sınavlara hazırlık nasıl gidiyor?
bir de Haziranda başladığın beslenme rutininle 'şu ana kadar kilo verebilidin mi?' yanında ne gibi değişimler hissediyorsun kendinde?
Her güne bir "büyük kurbağa" seçiyorum ve gün içinde mutlaka bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Aksi takdirde akışa bıraktığımda zaman geçip gidiyor hiçbir sey yapamadan. Çok fazla yarım işim var, bu şekilde ilerleme kaydederek ağustos sonuna kadar yarım işlerimi bitirmeye niyet ediyorum.
Merhaba, İstanbulda hava cok sıcak ve enerji emici. 1 hafta tatil sonrası acil olarak memlekete gittik. Ailevi saglık durumları.Dinlenemeden işe başlamakda benim açımdan yorucu ve stresli oldu.
Geçtiğimiz günlerde ortamlarda satılacak bilgiler podcastı dinlerken şu cümleyi kaydetmişim hafızama, sizlerlede paylaşmak istedim. Birde saglık durumları ile bogusunca, nekadar dogru bir söz oldugu kanaatına vardım
SAGLIKSIZ BİR ZENGİNLİK YADA LİDERLİKTEN İSE SAGLIKLI BİR KÖLELİĞİ TERCİH EDERİM.
Sanırım bu hayatta biz en önemli şey olan saglıgımızı dikkate almıyoruz.
Saglıklı Yaşam Saglıklı Beslenme için bir yol haritası çizmek istiyorum.
Bu konuda ilk hedeflerim, Karbonhidrat şeker ve paketli gıdaları tüketmemeyi planlıyorum.
Saglıklı ve kalıcı kilo vermek ve Sporu hayatıma daimi olarak eklemek istiyorum.
Keyfin bol olsun arkadaşım
Oğlum 3 haftadır Ankara da babannesinde
Evde nasıl vakit geçireceğimizi bilemedik ilk günlerde
Bol dinlendik yemek temizlik de sakindi
Ama çok özledim çok
Bugün doğum günü
Bu haftaiçinde gelecek nasipse
Teşekkür ederim canım. Hakikaten evde büyük bir boşluk oluyor. Ancak çocukların yarattığı ev içi iş yükünün ne kadar çok olduğu farkındalığı da geliyor insana:)
Ben de kızları özledim ama kesinlikle iyi geldi bana.
elecda
Yeni eğitim döneminde yine üniversitede çalışacak mısın? Akademik ilerlemene keyifle heyecanla şahit olmak istiyorum. Sınavlara hazırlık nasıl gidiyor?
bir de Haziranda başladığın beslenme rutininle 'şu ana kadar kilo verebilidin mi?' yanında ne gibi değişimler hissediyorsun kendinde?
Yeni dönemde de üniversitede devam edeceğim. Şu anki düzende her iki dönemde de 3'er saatlik 2'şer dersim var. Cuma günleri gidiyorum. Bir ders sabah bir ders öğleden sonra şeklinde devam ediyorum. benim için oldukça keyifli ve öğretici bir süreç oluyor. Ancak akademik ilerleme konusunda tereddütlerim var. Fulya Hanım ile yaptığımız finans eğitimi sırasında akademik süreçten bahsettiğimde benim alanımda zaten yetkin olduğumu, kendi yeterliliğimi kanıtlamam gereken bir durum olmadığını, bu süreç için harcayacağım emek ve zamanı kendi şirketim için kullanmamı söyledi. Akademik personelin kendi içindeki dinamiklerde beni bir miktar rahatsız etti. Dolayısıyla düşünme aşamasındayım.
Kilo konusunda beklediğim kadar kilo vermedim. Alışveriş ve yemek kısıtlaması bana düşündüğüm kadar faydalı gelmedi. Ruh halimin daha depresif olduğunu gözlemledim. Bu nedenle bugün süreci sonlandıracağım. Benim için her ay kendime istediğim bir şeyi almak ve haftada bir gün canımın istediğini yemek daha iyi geliyor. Böyle devam edeceğim.