Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genel olarak akış nasıl gidiyor, ilk seviye ile benzer mi? kelimeler mi daha zor ne farkı var giriş için bile olsa fikir verebilir misin?Ben ileri seviyeyi henüz tamamlamadım. Babilankaya devam ederken yapay zeka ile desteklemeyi planlıyorum.
Teşekkür ederim canım. Hakikaten evde büyük bir boşluk oluyor. Ancak çocukların yarattığı ev içi iş yükünün ne kadar çok olduğu farkındalığı da geliyor insana:)Keyfin bol olsun arkadaşım
Oğlum 3 haftadır Ankara da babannesinde
Evde nasıl vakit geçireceğimizi bilemedik ilk günlerde
Bol dinlendik yemek temizlik de sakindi
Ama çok özledim çok
Bugün doğum günü
Bu haftaiçinde gelecek nasipse
Yeni dönemde de üniversitede devam edeceğim. Şu anki düzende her iki dönemde de 3'er saatlik 2'şer dersim var. Cuma günleri gidiyorum. Bir ders sabah bir ders öğleden sonra şeklinde devam ediyorum. benim için oldukça keyifli ve öğretici bir süreç oluyor. Ancak akademik ilerleme konusunda tereddütlerim var. Fulya Hanım ile yaptığımız finans eğitimi sırasında akademik süreçten bahsettiğimde benim alanımda zaten yetkin olduğumu, kendi yeterliliğimi kanıtlamam gereken bir durum olmadığını, bu süreç için harcayacağım emek ve zamanı kendi şirketim için kullanmamı söyledi. Akademik personelin kendi içindeki dinamiklerde beni bir miktar rahatsız etti. Dolayısıyla düşünme aşamasındayım.elecda Yeni eğitim döneminde yine üniversitede çalışacak mısın? Akademik ilerlemene keyifle heyecanla şahit olmak istiyorum. Sınavlara hazırlık nasıl gidiyor?
bir de Haziranda başladığın beslenme rutininle 'şu ana kadar kilo verebilidin mi?' yanında ne gibi değişimler hissediyorsun kendinde?
M muhendiseylul sen ileri seviyeyi tamamladın mı? Tamamladıysan senin cevap vermen daha doğru olur, ben daha başlardayım.genel olarak akış nasıl gidiyor, ilk seviye ile benzer mi? kelimeler mi daha zor ne farkı var giriş için bile olsa fikir verebilir misin?
Fulya Hanım'ın yaklaşımı farklı bi pencere. Maalesef ülkede en yüksek eğitimi alınca başarı gelicek gibi bi algımız var, bi yerde bi pozisyona yerleşmek için sanırım bu tarz belgelere ihtiyaç var ama kendi işin için gerek yok gibi evet. Tecrübeli kişilerden istifade etmek insanı birkaç adım öne geçiriyor. Senin işin ehlinden öğrenmelerin onlarla çalışmaların çok kıymetli ve akıllıca. Stil danışmanlığı alman gibi.Yeni dönemde de üniversitede devam edeceğim. Şu anki düzende her iki dönemde de 3'er saatlik 2'şer dersim var. Cuma günleri gidiyorum. Bir ders sabah bir ders öğleden sonra şeklinde devam ediyorum. benim için oldukça keyifli ve öğretici bir süreç oluyor. Ancak akademik ilerleme konusunda tereddütlerim var. Fulya Hanım ile yaptığımız finans eğitimi sırasında akademik süreçten bahsettiğimde benim alanımda zaten yetkin olduğumu, kendi yeterliliğimi kanıtlamam gereken bir durum olmadığını, bu süreç için harcayacağım emek ve zamanı kendi şirketim için kullanmamı söyledi. Akademik personelin kendi içindeki dinamiklerde beni bir miktar rahatsız etti. Dolayısıyla düşünme aşamasındayım.
Kilo konusunda beklediğim kadar kilo vermedim. Alışveriş ve yemek kısıtlaması bana düşündüğüm kadar faydalı gelmedi. Ruh halimin daha depresif olduğunu gözlemledim. Bu nedenle bugün süreci sonlandıracağım. Benim için her ay kendime istediğim bir şeyi almak ve haftada bir gün canımın istediğini yemek daha iyi geliyor. Böyle devam edeceğim.