- 10 Eylül 2024
- 29
- 31
- 3
- 29
- Konu Sahibi Yenibirben06
-
Akşam yemeği yemedigim bir dönem çok güzel kilo vermiştim. Gündüz canım ne isterse yiyordum ama akşam yemeginden sonra tek lokma bile almıyordum. Sende dene istersen.Kızlar boşanma vs derken zaten kilo almıştım hepten saldım 30 kg fazlam var ozguvensizlikten ölücem sanki kilo versem hersey düzelecek gibi aranızda deneyimleri olan var mı? Ne yapmalıyım.. yürüyüş bandı aldim kendime 3 ay oldu daha binmedim 0 istek.. 0 azim. Eski eşim senden bir bok olmaz sen zayiflayamazsin demisti aklıma geldikçe sinir oluyorum
Hiç istikrar yok napicam bilmiyorum ama denicdmAkşam yemeği yemedigim bir dönem çok güzel kilo vermiştim. Gündüz canım ne isterse yiyordum ama akşam yemeginden sonra tek lokma bile almıyordum. Sende dene istersen.
Ay lütfen zayıfla o pisliğin pis hatrı için. Kilo versen özgüvenin yerine gelir. Diyetisyenle birlikte ilerle istersen daha istikralı oluyor insan.Kızlar boşanma vs derken zaten kilo almıştım hepten saldım 30 kg fazlam var ozguvensizlikten ölücem sanki kilo versem hersey düzelecek gibi aranızda deneyimleri olan var mı? Ne yapmalıyım.. yürüyüş bandı aldim kendime 3 ay oldu daha binmedim 0 istek.. 0 azim. Eski eşim senden bir bok olmaz sen zayiflayamazsin demisti aklıma geldikçe sinir oluyorum
Önce bağırsak sağlığınızı düzenlemelisiniz. Bu sebeple probiyotik çörek otu yağı ile güne başlayın derim. Ve sabah akşam bir bardak suya doğal elma sirkesi Bir süre mayalı şeylerden, karbonhidrattan ve şekerden uzak kalın, ben ekmek illa yediğim için karabuğday ekmeği ve ununu tercih ediyorum.meyvelerin yanında mutlaka süt ya da yoğurt tüketinKızlar boşanma vs derken zaten kilo almıştım hepten saldım 30 kg fazlam var ozguvensizlikten ölücem sanki kilo versem hersey düzelecek gibi aranızda deneyimleri olan var mı? Ne yapmalıyım.. yürüyüş bandı aldim kendime 3 ay oldu daha binmedim 0 istek.. 0 azim. Eski eşim senden bir bok olmaz sen zayiflayamazsin demisti aklıma geldikçe sinir oluyorum
Kızlar boşanma vs derken zaten kilo almıştım hepten saldım 30 kg fazlam var ozguvensizlikten ölücem sanki kilo versem hersey düzelecek gibi aranızda deneyimleri olan var mı? Ne yapmalıyım.. yürüyüş bandı aldim kendime 3 ay oldu daha binmedim 0 istek.. 0 azim. Eski eşim senden bir bok olmaz sen zayiflayamazsin demisti aklıma geldikçe sinir oluyorum
İlk olarak uzun sürelerle baslamayin,yürüyüş bandı aldim kendime 3 ay oldu daha binmedim
Bu nasıl oluyor… akşam en geç 22de yatıp uyudunuz herhalde. Yoksa günboyu iştahı baskılamayınca yeme isteği akşam da devam ediyor. Ancak uyumalıyım ki rahat edeyim. Bende durum buAkşam yemeği yemedigim bir dönem çok güzel kilo vermiştim. Gündüz canım ne isterse yiyordum ama akşam yemeginden sonra tek lokma bile almıyordum. Sende dene istersen.
Gece çok erken yatmıyordum aslında. 12 de bazen daha geç saate kalıyordum. İlk başladığım günlerde akşamlari başım ağrıyordu mesela. Ama 3/4 günden sonra alıştım. Ben akşam çayın yanına abur cubur yemeği çok seviyorum. Bu alışkanlığı bir anda değiştirince vücut zorlandı haliyle. Ama çok kısa sürede kilo verdim. Belim birden bire inceldi, simitlerim gitti.Bu nasıl oluyor… akşam en geç 22de yatıp uyudunuz herhalde. Yoksa günboyu iştahı baskılamayınca yeme isteği akşam da devam ediyor. Ancak uyumalıyım ki rahat edeyim. Bende durum bu
izlemeyi ya da dinlemeyi çok sevdiğiniz bi şey var mı? dinlemek derken müzikten bahsetmiyorum uzun soluklu şeylerKızlar boşanma vs derken zaten kilo almıştım hepten saldım 30 kg fazlam var ozguvensizlikten ölücem sanki kilo versem hersey düzelecek gibi aranızda deneyimleri olan var mı? Ne yapmalıyım.. yürüyüş bandı aldim kendime 3 ay oldu daha binmedim 0 istek.. 0 azim. Eski eşim senden bir bok olmaz sen zayiflayamazsin demisti aklıma geldikçe sinir oluyorum
Konusanlarizlemeyi ya da dinlemeyi çok sevdiğiniz bi şey var mı? dinlemek derken müzikten bahsetmiyorum uzun soluklu şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?