Ele gitmeyin diyorlar kıymıyorlarSebep neymis?
Sanki kral soyundan gelmiş ler çok öfkeliyimKibirli aileler. Kendi halleri nasıl ki
Ele gitmeyin diyorlar kıymıyorlar
Bu yasta ailem vermiyor da ne demek , ben 20 yaşındayken ailem vermedi ama ben kararından vazgecmedim ailemi ikna edene kadar aylarca uğraşmıştım, kaldı ki 28 yasında olacağım hiç düşünmezdim..Evet babam ,amcam kuzenler tam tamir 6 kişiyiz büyük kuzenim 28 yasında yine de babası vermiyor bir kuzenim sevlisi 2 sene bekledi vermedi babası çocuk evlendi çocuğu olacak bunlar ne biçim aile şimdi de sevgilim terk edicek beni annesi aradı annemi annem kadını hem tersledi hem küçümsedi çok sinirliyim çok yazık değil mi bize(
Ama insanları aşağılamadılar herhalde ailenizBu yasta ailem vermiyor da ne demek , ben 20 yaşındayken ailem vermedi ama ben kararından vazgecmedim ailemi ikna edene kadar aylarca uğraşmıştım, kaldı ki 28 yasında olacağım hiç düşünmezdim..
Hayır 2 sene bekledilrr kuzenimi aşaladılar milletiAileleri ikna edecek yeterince sağlam duruşlu kimse olmamış demek ki. Ablamı da babam vermedi ama 5 sene beklediler babam sonunda ikna oldu. Gerçi şimdi boşanıyor ama olsun
Vallahi çok asagıladılar bizim aileye laik değil köylü su bu neler söylediler en çokta buna kızmıştım zatenAma insanları aşağılamadılar herhalde aileniz
Ele gitmeyip nere gidecekmişsiniz evlenirken?
Birbirinizle mi evleneceksiniz?
O ne demekEle gitmeyin diyorlar kıymıyorlar
EvetO ne demekhic mi kimseye vermeyecekler? Yoksa aile ici evlilik mi dusunuyorlar
Ee hayirlisi
Nasıl yaniEe hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?