- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Bu gibi durumlar ve bircogu her bebekte mutlaka yasaniyor. Siz olaya cok kotumser bakiyorsunuz ve cok fazla buyutuyorsunuz. Cocuk fizyolojik sarilik gecirdi oluyor moduna girdiniz. Bunlarin bir cogu logusalik depresyonunu yasamanizdan ve olaylari cok fazla buyutmenizden ileri geliyor. Onu demek istiyor arkadaslar. Cocuk kusabilir normal ya cok fazla emziriyorsunuz yada sute alerjisi olabilir. Bunlar olasi ve asilmayacak seyler dgil. Siz boyle dunyanin sonu gibi davranirsaniz esinizede bikkinlik gelmis olabilir. Benim esimde bazen sizin gibi davraniyor dayanamiyorum tepkilerine. Benim oglum yandi komple nerdeyse 2. Derece derin yaniklar hastanede yattik bir sure. Ilk gun agladim deli gibi sonra dedimki ben aglamam ne fayda bebegim icin guclu olmali ve ona cok iyi bakmaliyim. Hemen toparladim hem kendimi hemde cevremdekileri. Hala iyilesmeye calisiyoruz bende hic mutsuzluk yok. Sen guclu olacaksinki cocugunda guclu olacak. Olmaz senin bu dusuncende iken. Yardim gerekiyorsa al kendin toparlanabiliyorsan toparlan. Bisey yapman lazim yaniBende öyle dusunuyordum ama bakın hastaliklar geçmiyor benim piskolojimle ne alakası var ben hastayim diye mi hasta oluyor
Aynen katılıyorum. Daha hala güçsüzsün mızmızsın zayıf karakterlisin diyen var.Ya ne biçim konuşuyorsunuz.
Oğlum ölecek gibi hissediyorum diyor!
Hiç mi satır arası okumak nedir bilmiyorsunuz!
Bazı şeyler gelecek olayların sinyalidir!
Buraya yazmayacağım konu sahibi de okuyor çünkü ama resmen fişekliyorsunuz
Bazen bir kelime insanı krize sürükler
Anlayışlı davranın artık.
Ayrıca keşke bu kadına ulaşabilsek de zorla psikiyatriye götürsek
Ben bu konudan sonra çok gerildim ve endişeliyim.
Aynen katılıyorum. Daha hala güçsüzsün mızmızsın zayıf karakterlisin diyen var.
Kendi başarılarını övünerek anlatanlar.
Şu an konu sahibinin zihni farklı işliyor.
Yaşamayan anlayamaz.
Lütfen ciddiye alın ağır bir lohusalık geçiriyorsunuz desteğe ihtiyacınız var oğlunuzunda size. Siz onun için süper annesiniz artık silkelenin gerçekten ama gerçekten hissediyorlar bebekler.Acayip bir doğum yaşadım normaldi suni sancıydı derken sezeryan oldum sonra Oğlum doğdu sarılık oldu kusma başladı ama öyle böyle değil ha bu arada sütüm gelmedi geldi derken bi baktım göğüs ucum yara ama öyle böyle değil sürekli ağlayarak emzirdim. Dikiş acısımı göğüs acısımı uykusuzlukmu derken birgün bebeğim yüzüstü nefessiz kalıyorken hissedip uyandım hatırlamak bile istemiyorum. Hoop sonra kolik ve gazlı bir bebek oldu bu arada yardım etmeye gelen herkes bana yük oldu yani onlar bişe yapmasada öyle hissettim melek olan eşim sinir bozucunun teki oldu. Abartısız 10 saat ayakta pışpışladım aylarca. Ama birkez olsun şu hissettiklerinizi hissetmedim yani evet ben ciddi bir şekilde hastalandım onu yalnız bırakacağım diye korktum ama elden ne gelir ki olacak olursa. Ha birde bebek inanılmaz hisseder evet siz hastasınız diye hasta o. Tedavi olun acil hemde.
Just Just,seni çok iyi anlıyorum,hemde çookYa ne biçim konuşuyorsunuz.
Oğlum ölecek gibi hissediyorum diyor!
Hiç mi satır arası okumak nedir bilmiyorsunuz!
Bazı şeyler gelecek olayların sinyalidir!
Buraya yazmayacağım konu sahibi de okuyor çünkü ama resmen fişekliyorsunuz
Bazen bir kelime insanı krize sürükler
Anlayışlı davranın artık.
Ayrıca keşke bu kadına ulaşabilsek de zorla psikiyatriye götürsek
Ben bu konudan sonra çok gerildim ve endişeliyim.
Oglusumubekliyorum gidemiyorum demeyin lütfen ama lütfen vakit kaybetmeden bir uzman yardımı alın, farkında değilsiniz belki ama durumunuz hassas.Şuan gidemiyorum maalesef.
Ssk larda sıkıldım her dediğimi normal görmelerine. Özele suanlik musait değilim. Herşeyden öte zaten 2 saatte 2 emzirmem var eşimin suratına cekemem çocuk emin başka bişey yapma is isteyen yok diyor sendenNeden?
Gitmen gerekiyor mutlaka
Just Just,seni çok iyi anlıyorum,hemde çook
Ssk larda sıkıldım her dediğimi normal görmelerine. Özele suanlik musait değilim. Herşeyden öte zaten 2 saatte 2 emzirmem var eşimin suratına cekemem çocuk emin başka bişey yapma is isteyen yok diyor senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?