- 10 Kasım 2024
- 2.870
- 9.061
- 73
- 26
- Konu Sahibi lorellacik
-
Dört gözle cinsellik konusu açılsın da ne kadar istekli olduğunu ve neler yapmak istediğini yazsın diye bekliyorBize niye sürekli bilgi veriyor ne kadar istekli olduğu ile ilgili?
Eli sürekli şeyinde tek derdi bu olan azgın dayılar abazalar gibi davranıyor katılıyorum. Herkes cinsellikle ilgili yazıyor ama o durduk yere yok şurada yapasım geldi off şöyle mi olsa falan yazdıkça yazıyor."Tüm gece vibratör düşündüm, benim canım macera istiyor" gibi şeyler yazınca telefon ahizesini yalayarak konuşan telefon sapığı hissiyatı uyandırıyor bende
Ben burayı eğlence için kullanıyorum ama duygularımı yansıtırken fazla yoğunlaşmış olabilirim evet haklısın. Sen güvendiğim birisin. Bir şey diyorsan doğrudur sana inanıyorum.Azgın abaza dayıların olduğu bir grup bulayım git aralarında konuş. Onlar bile şaşırır biz hiçbir şey değilmişiz derler
Duygularını yansıtırken abartmış olabilirsin ama kimseyi ilgilendirmiyor bu. Site kurallarına uyduğun sürece +18 bölümünde istediğin yorumu da yaparsın.Ben burayı eğlence için kullanıyorum ama duygularımı yansıtırken fazla yoğunlaşmış olabilirim evet haklısın. Sen güvendiğim birisin. Bir şey diyorsan doğrudur sana inanıyorum.
Bak herkes cinsellikle ilgili yorum yazmış ama acaba niye senin yazdığın yorumu abartı bulup tepki göstermişler. Burası cinsellik topiği. Demek ki ne kadar abarttıysan tepki aldın. Örneğin "arabada yapasım geldi" yazman ne alaka. Konu başlığı vibratör.Ben burayı eğlence için kullanıyorum ama duygularımı yansıtırken fazla yoğunlaşmış olabilirim evet haklısın. Sen güvendiğim birisin. Bir şey diyorsan doğrudur sana inanıyorum.
Erkek olsaydım keşke daha iyiydi. Neyse geldik artık dünyaya. İdare edicez artık. Beton yetmez shdjdjdkfjfDuygularını yansıtırken abartmış olabilirsin ama kimseyi ilgilendirmiyor bu. Site kurallarına uyduğun sürece +18 bölümünde istediğin yorumu da yaparsın.
İster doblocu dayı olursun ister hanım hanımcık kız bu seni bağlar. Öyle bir imaj verdiler ki taşş..ına beton yetmez diyesim geldi
Neyse ki iyi yönünden bakalım sendeki bizde de var
Armudun sapı üzümün çöpü diye diye azdın buralarda seni everelimErkek olsaydım keşke daha iyiydi. Neyse geldik artık dünyaya. İdare edicez artık. Beton yetmez shdjdjdkfjf
Profil fotonuz kendi fotonuz galiba , cesurca bir hareket, şaşırdım..ben etkisiz buldum zaten.
Bak önceki sayfalarda ben penis halkası tavsiye ettimOnun da titreşimlisi ve normal silikonlusu var. Bak ondan memnun kaldım.
Genel bir bıkkınlık var içimde. Bunu da cinsellikle, kitap okuyarak, yürüyüş yaparak ve kedimle ilgilenerek bastırmaya çalışıyorum. Daha doğrusu bunlar bana iyi gelen şeyler. Yaşadığımı, var olduğumu hissediyorum. Evlilik istemiyorum artık. Erkeklerden de nefret ediyorum. Sadece cinsellik amacıyla görüşüp hayatıma öyle devam etmek istiyorum. Evlilik sorumluluğunu kaldıracak ve bir erkeği çekecek psikolojide değilim. Aman neyse konuyu çok fazla dağıttım. Konu sahibinden de özür diliyorum.Armudun sapı üzümün çöpü diye diye azdın buralarda seni everelim
Arada bir duygu olmadan hayatına sadece cinselllik için birisini alabiliyor musun?Genel bir bıkkınlık var içimde. Bunu da cinsellikle, kitap okuyarak, yürüyüş yaparak ve kedimle ilgilenerek bastırmaya çalışıyorum. Daha doğrusu bunlar bana iyi gelen şeyler. Yaşadığımı, var olduğumu hissediyorum. Evlilik istemiyorum artık. Erkeklerden de nefret ediyorum. Sadece cinsellik amacıyla görüşüp hayatıma öyle devam etmek istiyorum. Evlilik sorumluluğunu kaldıracak ve bir erkeği çekecek psikolojide değilim. Aman neyse konuyu çok fazla dağıttım. Konu sahibinden de özür diliyorum.
Eski sevgilimle aramızdaki şey tam olarak ne ben de bilmiyorum ama duygusuz bir seks olduğunu söyleyemem. Ondan hoşlanıyorum sadece. Eskisi gibi yoğun bir sevgim yok ona karşı. Kendisi eskisi gibi olalım mı diye teklif etti ama işler daha fazla karışmasın, duygularım karman çorman olmasın diye sadece cinsellik için görüşelim dedim onaArada bir duygu olmadan hayatına sadece cinselllik için birisini alabiliyor musun?
Teşekkür ederim uyarınız içinProfil fotonuz kendi fotonuz galiba , cesurca bir hareket, şaşırdım..yalnız çocuklarınızın fotolarını kaldırın bence, kötü niyetli bir sürü kişi giriyor…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?