Vibratör Tavsiyesi

ya pardon da hem konudaki geyikleri biraz okumak hem de doğru vibratör nasıl seçilir öğrenmek için sayfaları okuyalım desek her sayfada hatta her yorumdan sonra my hope
Burda cinsellik topiklerinde yorumlaşmayı, sohbet etmeyi seviyorum. Eee karar verdiniz mi siz de mi alacaksınız:)
 
Burda cinsellik topiklerinde yorumlaşmayı, sohbet etmeyi seviyorum. Eee karar verdiniz mi siz de mi alacaksınız:)
Mesajı tamamlamadan basmışım bak tam halini okuyabilirsin şimdi. Hayır ben vibratör alırım/almam o mesele değil de her yorum yapan üyeyi alıntılayıp "off çok azdım şimdi","tüm gece olmayan vibratörümü düşündüm","benim canım biraz macera istiyor bu aralar" falan yazmak ne mana? Konuya yorumunu yap, varsa vibratör ile ilgili sorunu sor, varsa tavsiyen ver falan bize niye ne kadar cinsel açlık içinde olduğunu her mesajda bildiriyorsun ki?
 
Bu sizi ilgilendirmez. Vibrator ile ilgili konu açılmış , istediğim yorumu yapabilirim. Cinsellikte ayıp olmaz. Ayrıca offf çok azdım diye bir şey yazmadım burda. Siz geçenki konuma da yazmıştınız sanki. Bu ilk üyeliğiniz mi merak ettim?
 
Ayrıca rahatsız oluyorsanız gözardı et tuşu var bu kadar basit.
 
Mesela konuda Lyanna Mormont da vibratör ile ilgili bir anısını anlattı ama senin gibi rahatsız hissettirmedi çünkü bunu komik bir anı olarak anlattı ama sen tam olarak "aç" gibi bir hissiyat vererek yazıyorsun. Yok tüm gece vibratör düşündüm yok bu konulara bakmasam iyi olacak falan. Bize ne ki bunlardan? Aşırı derecede irrite edici.
Beni sizin ne kadar istekli olduğunuz da ilgilendirmiyor ama her mesajda "vibratör oyşhhh..." der gibi bir hissiyat uyandırıyorsunuz. Sizin dışınızda kimse her yorumu alıntılayıp "benim canım yaramazlık istiyor bu aralar" gibi şeyler yazmıyor farkındaysanız. İlk üyeliğim evet 11 yıllık üyeyim, neden sordunuz acaba?
 
2. Üyelik alıp musallat olanlar olabiliyor bazen o yüzden sordum. Biz daha önce de cinsellik konularında Lyanna ile sohbet ediyorduk ama kimse de gelip sizin gibi böyle bir yorum yapmadı. Burası benim için eğlence yeri. Vibrator ile ilgili eğlenceli bir anım olsa ben de anlatırdım. Anlatmıyorum neden çünkü yok :) ben 1 seneden fazladır cinsellikte yorumlar yapıyorum. Şaşırdım bu yüzden.
 
Size verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim Ko moon young hanım
 
Kızın libidosunun özenilecek nesi var? Hayır sevgilisiyle gecede 5 kere yaptığını filan yazsa deriz ki nispet yapıyor. O konulara girmemiş bile. Vibratör hakkında merakı var. Onu soruyor.
Ben önceki sayfalarda yazdım. Trendyoldan en çok satanlardan aldım. Sadece titreşim özelliği var. Memnun kalmadım. Öyle 25 cm filan şeyler kimse sokmasın vajinasına. Acilde gözünüzü açarsınız.
 
"Özendirici" şeklinde bir tanımlama yapmış mıyım üyenin mesajları ile ilgili?
"İrrite edici" demişim ikisi arasındaki farkı biliyor musunuz? Üyenin konu başından beri yazdığı mesajları alıntıladım, sizce normal mi? Bize niye sürekli bilgi veriyor ne kadar istekli olduğu ile ilgili? "Tüm gece vibratör düşündüm, benim canım macera istiyor" gibi şeyler yazınca telefon ahizesini yalayarak konuşan telefon sapığı hissiyatı uyandırıyor bende. Siz rahatsız olmadıysanız sorun yok.
 
Olamıyorum tabii ki neden olayım. Siz irrite edici olduğunu düşünüyorsanız aşağıda şikayet et butonu var. Onu kullanabilirsiniz. Yönetimde değerlendirir.
 
Patlıcan meselesini bilmiyor iyi ki dkdkkd
 
Her güzel giden bir cinsellik konusunun sonu kavga ile sonlanıyor
Türkiye zaten cinselliğin Afrika’sı. Kadınlarımız bir çok sebeple zaten rahat yaşayamıyor. Bastırıyor. Konuşmak, sormak istese belki sorabileceği kimse yok. Benim ablam 38 yaşında bakire olarak evlendi. Bana sordu. “İlk gece canım yanmasın diye ne yapmam lazım” diye. Bizim ablamla hiçbir zaman yıldızımız barışmadı ama demek ki benden başka sorabileceği kimse yoktu.
Ben de burda görüyorum çok yanlış bilgiler öğrenmişler. Birbirimize destek olmamız lazım her konuda.
 
Boşanmayı düşünmediniz mi?
 
Patlıcan meselesini bilmiyor iyi ki dkdkkd
Sorma ya :) o tam bir fiyasko. Burdan eski bir konu görmüştüm ve akışta yazı paylaşmıştım sen de hatırlarsın. Öyle patladı o olay. Adım patlıcancıya çıkmıştı. Ama meyve sebze falan kullanmıyorum. Nimeti o işlere alet etmem. Bugün mesela bir üye salatalığı kondomla sarıp yaptığını yazmıştı. Burda bazen yaşadığımız deneyimleri, fantazilerimizi paylaşıyoruz.
 
Bu mesajı şimdi gördüm
ikinci üyelik alıp size niye musallat olayım manyak mıyım ben
kaldı ki evet bir seneden fazladır yorumlarınızı görüyorum ve ilk kez bu konuda bir tepki verdim. bir de geçen konuma yazdın dediniz o da cinsellik değil bdv'deydi sanırım ikisi denk gelmiş. Size musallat olmuş kabul edilmek için yetersiz bir veri değil mi sizce de?
 
Bi adamın pipisi de yabancı cisim değil mi ya tanıdık cisim tamam ama cisim yani sonucta
 
Üyelik tarihinize bakmadım, siz söyleyince dikkat ettim. Evet olabilir öyle denk gelmiş demekki. Bu bir düşünceydi sadece.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…