Vibratör Tavsiyesi

Yıne de no penis olmasın bence ya

Yani duygusal bağ şart mı
Yani tamam no men olsun ama duygusal anlamda

ben etkisiz buldum zaten.
Bak önceki sayfalarda ben penis halkası tavsiye ettim Onun da titreşimlisi ve normal silikonlusu var. Bak ondan memnun kaldım.
Onu da okudum Google dan baktim

doğruda baktimsa eğer gördüğüm şeyden ödüm koptu

içime kaçar bu, sonra naısl cikarcaz doktora ne dicez diye

Titreşimli olanı var bende ama vajina içinde kullanmıyorum sevmiyorum öyle. Klitoral haz için baya etkili ama
Bu bayagı da ciddi mıyız ona göre alcam.

İçime kaçmasını göze aldım şuan bak

Bu bayagı da ciddi mıyız ona göre alcam.

İçime kaçmasını göze aldım şuan bak
Bendeki bundan. Vajina içindeyken inanılmaz haz veriyor, benim tercihim klitoral sadece. Yapay bişey kullanmayı sevmiyorum vajina içinde. Et ete değecek yani

Yo zaten libidolu falan değil kendini öyle sanıyor libidolu insan buralarda çarşaf çarşaf yazıp senelerce tabiri caizse tutup beklemez gider sevişip geçer üstünde zaten durmaz :) çok libidoluyum ama evlenmeden olmaz
Ha bide burası +18 bi arkadaşın detaylı yazmasindan rahatsız olanlar bu bölüme girmemeyi tercih ederler banlıyken okudum baya bi saçmalamışsınız

Mesela konuda Lyanna Mormont da vibratör ile ilgili bir anısını anlattı ama senin gibi rahatsız hissettirmedi çünkü bunu komik bir anı olarak anlattı
Komik degil de dram desek ahshdh Nuri Bilge Ceylan filmi gibi bir an yasadik.
Sessizliğin Çığlığı, imdb 9,5 ahshd

Hoşgeldin bibi. Evlenmeden önce olmaz düşüncem vardı evet ve bu konudaki tabularımı yıktım. Haftanın her günü buluşma imkanım olmadığı için cinsellik topiğini eğlence ve paylaşım amaçlı kullanıyorum. Burda kızlarla yazışmak hoşuma gidiyor aslında. Ben uzun uzun yazmayı çok seviyorum yapım böyle. Kk benim için güzel bir bağımlılık haline geldi.

Yo ben zaten kötû birsey demedim anlattığın kadar libidolu değilsin diyorum yılların tecrübesi diyelim tabuyu falan geç o libido başka birşey çünkü hemde evlenip ayrılmış biri olarak bakire olsan neyse

Ben öyle hissediyorum bilmiyorum kısa süreli evlilik geçti başımdan ama belki de evli bir çift gibi düzenli seks hayatım olsa o şekilde daha iyi anlarım kendimi, libidom yüksek mi yoksa normal seviyede mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…