- 17 Ocak 2020
- 28.451
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.462
- 598
- Konu Sahibi lorellacik
-
Yıne de no penis olmasın bence yaAynen ben de attım. Uzun süreli evliliklerde cinsel hayatı renkli tutmak için çaba harcamak lazım. Biz ilk eşimle 15 sene evli kaldık. Son 2 seneye kadar bir cinsel hayatımız vardı. Biz bol bol tatile çıkar, gündelik rutin hayattan uzaklaşırdık. Çocukta olmadığı için hep sevgili gibi kaldık. Bu 2. Evliliğimde çocuklardan yeri geliyor 4 gün duş alamadım. Zaten bence seks tam başa bela. İyi olunca her şey iyi, kötü olunca herşey kötü. O yüzden ben artık hayatımdan tamamen çıkarmaya karar verdim. Peşinden koştuğum erkekler bana yeterince kazık aldı. Mümkünse “No men, no cry”
Bebekli sen kullandın mı vibratör? Bana yolladıkları şey sert plastik. Yüzeyden titreşim veriyor. Hiç işe yaramıyorBi adamın pipisi de yabancı cisim değil mi yatanıdık cisim tamam ama cisim yani sonucta
Hayir kullanmadım henüzBebekli sen kullandın mı vibratör? Bana yolladıkları şey sert plastik. Yüzeyden titreşim veriyor. Hiç işe yaramıyor
Küçükcük bebeğin var sanki vaktin halin var iboHayir kullanmadım henüz
ben etkisiz buldum zaten.Hayir kullanmadım henüz
Sorma...Küçükcük bebeğin var sanki vaktin halin var ibo
Onu da okudum Google dan baktimben etkisiz buldum zaten.
Bak önceki sayfalarda ben penis halkası tavsiye ettimOnun da titreşimlisi ve normal silikonlusu var. Bak ondan memnun kaldım.
Titreşimli olanı var bende ama vajina içinde kullanmıyorum sevmiyorum öyle. Klitoral haz için baya etkili amaben etkisiz buldum zaten.
Bak önceki sayfalarda ben penis halkası tavsiye ettimOnun da titreşimlisi ve normal silikonlusu var. Bak ondan memnun kaldım.
Bu bayagı da ciddi mıyız ona göre alcam.Titreşimli olanı var bende ama vajina içinde kullanmıyorum sevmiyorum öyle. Klitoral haz için baya etkili ama
İşte benim mantığımda içerden uyarması lazım. O yüzden vibratörü sevmedim ya.Titreşimli olanı var bende ama vajina içinde kullanmıyorum sevmiyorum öyle. Klitoral haz için baya etkili ama
Kaçmaz bebekli deli olma.Bu bayagı da ciddi mıyız ona göre alcam.
İçime kaçmasını göze aldım şuan bak
Bu bayagı da ciddi mıyız ona göre alcam.
İçime kaçmasını göze aldım şuan bak
Çok düşündüm , çok uzun hikayeBoşanmayı düşünmediniz mi?
Yo zaten libidolu falan değil kendini öyle sanıyor libidolu insan buralarda çarşaf çarşaf yazıp senelerce tabiri caizse tutup beklemez gider sevişip geçer üstünde zaten durmaz :) çok libidoluyum ama evlenmeden olmazMesajı tamamlamadan basmışım bak tam halini okuyabilirsin şimdi. Hayır ben vibratör alırım/almam o mesele değil de her yorum yapan üyeyi alıntılayıp "off çok azdım şimdi","tüm gece olmayan vibratörümü düşündüm","benim canım biraz macera istiyor bu aralar" falan yazmak ne mana? Konuya yorumunu yap, varsa vibratör ile ilgili sorunu sor, varsa tavsiyen ver falan bize niye ne kadar cinsel açlık içinde olduğunu her mesajda bildiriyorsun ki?
Komik degil de dram desek ahshdh Nuri Bilge Ceylan filmi gibi bir an yasadik.Mesela konudaLyanna Mormont da vibratör ile ilgili bir anısını anlattı ama senin gibi rahatsız hissettirmedi çünkü bunu komik bir anı olarak anlattı
Hoşgeldin bibi. Evlenmeden önce olmaz düşüncem vardı evet ve bu konudaki tabularımı yıktım. Haftanın her günü buluşma imkanım olmadığı için cinsellik topiğini eğlence ve paylaşım amaçlı kullanıyorum. Burda kızlarla yazışmak hoşuma gidiyor aslında. Ben uzun uzun yazmayı çok seviyorum yapım böyle. Kk benim için güzel bir bağımlılık haline geldi.Yo zaten libidolu falan değil kendini öyle sanıyor libidolu insan buralarda çarşaf çarşaf yazıp senelerce tabiri caizse tutup beklemez gider sevişip geçer üstünde zaten durmaz :) çok libidoluyum ama evlenmeden olmaz
Ha bide burası +18 bi arkadaşın detaylı yazmasindan rahatsız olanlar bu bölüme girmemeyi tercih ederler banlıyken okudum baya bi saçmalamışsınız
Yo ben zaten kötû birsey demedim anlattığın kadar libidolu değilsin diyorum yılların tecrübesi diyelim tabuyu falan geç o libido başka birşey çünkü hemde evlenip ayrılmış biri olarak bakire olsan neyseHoşgeldin bibi. Evlenmeden önce olmaz düşüncem vardı evet ve bu konudaki tabularımı yıktım. Haftanın her günü buluşma imkanım olmadığı için cinsellik topiğini eğlence ve paylaşım amaçlı kullanıyorum. Burda kızlarla yazışmak hoşuma gidiyor aslında. Ben uzun uzun yazmayı çok seviyorum yapım böyle. Kk benim için güzel bir bağımlılık haline geldi.
Eve düşen vibratör (ödüllü kısa film)Komik degil de dram desek ahshdh Nuri Bilge Ceylan filmi gibi bir an yasadik.
Sessizliğin Çığlığı, imdb 9,5 ahshd
Ben öyle hissediyorum bilmiyorum kısa süreli evlilik geçti başımdan ama belki de evli bir çift gibi düzenli seks hayatım olsa o şekilde daha iyi anlarım kendimi, libidom yüksek mi yoksa normal seviyede mi diyeYo ben zaten kötû birsey demedim anlattığın kadar libidolu değilsin diyorum yılların tecrübesi diyelim tabuyu falan geç o libido başka birşey çünkü hemde evlenip ayrılmış biri olarak bakire olsan neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?