- 4 Eylül 2014
- 2.146
- 9.947
- 358
- Konu Sahibi lorellacik
-
İşte o yüzden kadın satış danışmanı talep edebilir, çoğu s*ks shopta var.Tek olarak alışveriş biraz korkutucu
Adamı içeriye çekip üstünde denerlerse ya
Benım senaryolarim, ama neden olmasın
:)Siz böyle deyince ben niye düşünemedim dıye bı hayiflandim
Kaç yıllık evlisiniz acaba yıllandıkça mı ihtiyac duyuluyor degisiklige
Yo yo bunu ben demedim, diyenin yorumunu kabul de etmedim:)
İnsan tabi ki farklılık arıyor cinsellikte, monoton olunca sıkılıyor.
Bu durum daha çok renk katmak amaçlı; eşimi yetersiz görmekten kaynaklı değil.
Ya ben yapay zeka kullanmıyorum dünyayı ele geçirecekler beni ele geçirmesinler diye.sağol var ol gardaş.
Cevap da gelmedi yapay zekayı biz mi kapakladık ne oldu?
Uyelik iptali yaptirtmissiniz, askolsunDaha görmemiştir, görse hemen yapay zekadan söylediklerimin aksini ispat eden kapak bir cevap yazmasını isterdi bence asdsf
Şaka bir yana insanlarla tartışırken kendi görüşlerini yapay zekaya yazdıran ve kendisi yazmışçasına paylaşan insanları çok aciz buluyorum. Benim eski mesajlarda bazı uzun şahsi yorum ve gözlemlerimin sonunda "bakın chatgpt'ye sordum o da hede hödö diyor" gibi alıntı yaptığım olmuştur bir iki kere ama tamamını yapay zekaya yazdırıp bir de kendi cevabınmış gibi paylaşmak utanç verici. Batının teknolojisini almak ahlakını almak geyiği var ya teknolojiyi alayım derken kendine saygını kaybetmek bir bakıma.
Gözyaşımız pıtUyelik iptali yaptirtmissiniz, askolsun
Tüh ya kadın utandı çekindi zaarUyelik iptali yaptirtmissiniz, askolsun
Valla kimse gormezin ayakli ibretligiyimSenin yüzünden bütün gece olmayan vibratörümü düşündüm, sabah da vibratör alsam mı amaaan ne olacak sanki kimse görmez düşüncesiyle uyandım.Lyanna Mormont
Evde büyük bir kaos ve infial yaratır.Valla kimse gormezin ayakli ibretligiyimcanim inan hic beklemedigin anda oluyor ahshdh
Evde kriz yaratmayacaksa al ama sorun olacaksa bosver.
Komodine koymuşsun sen de. Hiç akla gelmeyecek , görülmeyecek bir yere saklamak lazımValla kimse gormezin ayakli ibretligiyimcanim inan hic beklemedigin anda oluyor ahshdh
Evde kriz yaratmayacaksa al ama sorun olacaksa bosver.
Ay kendi odamda kendi esyami saklamak icin hic ugrasamam valla. Ayrica elimin altinda olmasi lazim, oyle kalkip zulada aramakla mi ugrasayimKomodine koymuşsun sen de. Hiç akla gelmeyecek , görülmeyecek bir yere saklamak lazım
Bizim evde kardeşim çikolata yemeyi çok sevdiği için annem zula gibi saklıyor o görmesin diye aklıma o geldiAy kendi odamda kendi esyami saklamak icin hic ugrasamam valla. Ayrica elimin altinda olmasi lazim, oyle kalkip zulada aramakla mi ugrasayim
Çok da güzel yaşıyorum. Kocasına oral yapmayı bilmeyen kadınlar genelde vibratör gibi haz araçlarını penisin yerine koyup, korkunç birşeymiş gibi bakıyorlar olaya.Bence kocasıyla orgazmı yaşamayan evliler kullanıyordur diye düşünüyorum çünkü bana pek normal gelmedi bu durum. Neden evliyken vibratöre ihtiyaç duyayım ki şaşırdım.
Ben de birazdan vibratörün tanımına bakıcam googledenAyrı evde yaşasam şimdiye kadar neler neler almıştım . Vibratör çeşitlerine googledan bakmakla yetiniyorum.
Bu bir şaka olmalıBen de birazdan vibratörün tanımına bakıcam googleden
Gayet gerçekBu bir şaka olmalı
Erken yaşlarda lüzumsuz merakım beni başka şeylere yönlendirdi. Bazen bazı şeyleri bilmemek daha güzel:) saygılar.Gayet gerçek
Peki benim akademik makale niteliğindeki gözlemler içeren o uzun açıklamayı vibratör tavsiyesi başlığı altında yazmış olmam...Uyelik iptali yaptirtmissiniz, askolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?