Vibratör Tavsiyesi

Siz böyle deyince ben niye düşünemedim dıye bı hayiflandim
Kaç yıllık evlisiniz acaba yıllandıkça mı ihtiyac duyuluyor degisiklige
:)
İnsan tabi ki farklılık arıyor cinsellikte, monoton olunca sıkılıyor.
Bu durum daha çok renk katmak amaçlı; eşimi yetersiz görmekten kaynaklı değil.

:)
İnsan tabi ki farklılık arıyor cinsellikte, monoton olunca sıkılıyor.
Bu durum daha çok renk katmak amaçlı; eşimi yetersiz görmekten kaynaklı değil.
Yo yo bunu ben demedim, diyenin yorumunu kabul de etmedim

Ya ben yapay zeka kullanmıyorum dünyayı ele geçirecekler beni ele geçirmesinler diye. sağol var ol gardaş.

Cevap da gelmedi yapay zekayı biz mi kapakladık ne oldu?

Uyelik iptali yaptirtmissiniz, askolsun

Senin yüzünden bütün gece olmayan vibratörümü düşündüm, sabah da vibratör alsam mı amaaan ne olacak sanki kimse görmez düşüncesiyle uyandım. Lyanna Mormont
Valla kimse gormezin ayakli ibretligiyim canim inan hic beklemedigin anda oluyor ahshdh
Evde kriz yaratmayacaksa al ama sorun olacaksa bosver.

Ay kendi odamda kendi esyami saklamak icin hic ugrasamam valla. Ayrica elimin altinda olmasi lazim, oyle kalkip zulada aramakla mi ugrasayim
Bizim evde kardeşim çikolata yemeyi çok sevdiği için annem zula gibi saklıyor o görmesin diye aklıma o geldi sen de haklısın bacım. Neyse, zihnimi bu düşüncelerden arındırıp başka macera aramam daha iyi olacak gibi.

Bence kocasıyla orgazmı yaşamayan evliler kullanıyordur diye düşünüyorum çünkü bana pek normal gelmedi bu durum. Neden evliyken vibratöre ihtiyaç duyayım ki şaşırdım.
Çok da güzel yaşıyorum. Kocasına oral yapmayı bilmeyen kadınlar genelde vibratör gibi haz araçlarını penisin yerine koyup, korkunç birşeymiş gibi bakıyorlar olaya.
Kocamdan gizli vibratör alıp saklayarak kullanmıyorum, birlikte zevki doruklara çıkarıyoruz.
Olay vibratöre gelene kadar daha aşkından ölüyorum bitiyorum dedikleri kocalarına oral temas yapmayıp "iğrenç" diyebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…