- Konu Sahibi masumprenses
-
aferim sen böle devam et. noktalama kullanmayı bilmiyosun ama gönül işleri tam gaz. konularına baktımda maşşallah diyorum..sayısalcıyım zaten türkçeyide hiç sevmiyorum yapamıyorum da
dersaneye sosyal olasın diye mi gidiyosun? ya da ailen bunun için mi gönderiyo seni? nasıl gelecek kaygın yok? hayatındaki erkeklere verdiğin emeği derslerine verde hem geleceğini kurtar hem aileni mahçup etme sana abla tavsiyesi!benim zaten gelecek kaygım yok
sayısalcıyım zaten türkçeyide hiç sevmiyorum yapamıyorum da
ay tamam noktalama işaretlerinin kullanılmamasına bende karşıyım ama abartmayın şu sitenin şu özelliğini hiç sevmiyorum adamın başına öğretmen-avukat-bankacı-psikolog kesiliyorlar..
türkçesi iyi olmayanın matamatiği nasıl süperrr:1shok:
dersanede size noktalama işaretlerini öğretsinler kuzum acilen yoksa boşa gidiyon dersaneye!
gönül işleri tam gaz, ama yazım kuralları 10 üzerinden 0 !
bunlardan bitanesii olmadıgını ne biliyosun hanfendiiiiiiisempatiksalakcinni
diğer konularına bakarsan onunda iyi olmadığını öğrenirsin.. üzüldüm ben şahsen..bilmiyorumkismile
ben zaten sık sık belirtirim yazım yanlışlarında falan rahatsızlığımı ama konuyu da uzatmam yani,anlamadığım bişey varsa cevap vermem yada daha anlaşılır yazmasını rica ederim,arkadaşı yargılamak kimsenin haddi değil bence,ne biliyim ''bu kadar gönül işleriyle haşır neşir olacağına biraz türkçe öğren'' gibi ifadeler hoş değil bence arkadaşın sorununa yönelik bir çözüm daha şık olurdu.
kimseyi kırmadım umarım ama yani bence öyle olması daha güzel
kim söyledi bunu biraz türkçe ögren diyee bu beni niye ilğilendirsinkii
arkadaş diyo bunu ben sayısalcıyım türkçeyi hiç sevmiyorum diyee
anlamısındı umarımm ben kırılmadım...çünkü üzerime alınmam:1closedeyes:
dersanede size noktalama işaretlerini öğretsinler kuzum acilen yoksa boşa gidiyon dersaneye!
gönül işleri tam gaz, ama yazım kuralları 10 üzerinden 0 !
pardon yanlış yazdım aklımda öyle kaldığı için ama genel olarak lafı çevirmemişim yine aynı şeyi demek istemişim neyse.
bencede yazısı anlaşılır değil ama bu kadar üstüne gelinmemeli.
yanlış anlamayın lütfen kimseyi suçlamıyorum özel olarak. bu sitede bu çok yapılıyor ve rahatsız oluyorum belirttim.başka bir amacım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?