vicdan azabı çekiyorum:(

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
33
Denizli
benim ilk gittiğim dersanede bazı sorunlar olduğu için değiştirmek zorunda kaldım.Şu anki dersaneye 2 arkadaşım gidiyodu, bigün onlarla beraber gittim ve orada biriyle tanıştım benim dersane değiştireceğimi duyunca bu dersaneye gitmem için ben ikna etmeye çok uğraştı sonunda buraya yazıldım.Okuldan sonra akşama kadar etüt oluyodu o hep benim yanımdaydı beni hiç yanlız bırakmadı;derste beraber oturuyoduk,teneffüslerde beraber oluyoduk,gezmeye yemeğe falan gittiğimizde hep yanımdaydı.Arkadaşımda bu durumdan çok rahatsız oldu yada kıskandığı için mi yapıyodu bilmiyorum.Dersanedeyken akşam eve gitmek için merdivenlerden inerken, arkadaşım beni bekliyomuş o çocukta beni bekliyomuş ve arkadaşıma 'sen git biz geliriz' demiş o da çok kızmış gitmiş.Ben aşağı indiğimde sordum 'noluyo nereye gitti?' diye 'seninle bişiy konuşmam gerek o yüzden gönderdim' dedi ama hiç bişiyde konuşmadı yani konuşmadı ağzında geveledi durdu utandı, ben arkadşımın yanına gittim.Bana tavır yaptı falan sanki ben kovmuşum gibi eve kadar hep bana kızdı 'o seni arkadaşı olarak görmüyo anlamıyomsun seni seviyo ondan uzak dur' dedi,hem eskiden onun çok iyi biri olduğunu söylüyodu şimdi kötülemiyo ama ben bu dersaneye başlayaldan beri çocuğa düşman gibi davranıyo.Benim yanımda gördüğünde suratı asılıyo falan neyse biz gene bigün dersaneden çıktık,yolda bu başladı gene yok şöylesiniz yok böylesiniz diye bende sinirlendim sinirimi çocuktan aldım;'benden uzak dur bi daha yanıma gelme seni istemiyorum' falan dedim oda sebebini merak etti üstüme geldi bende hiç bişiy söylemedim oda;'anlaşıldı sen beni sevmedin tamam uzak dururum aslında benim içinde iyi oldu başlamadan bitti işte' falan dedi yaa çok kötü oldum o gerçekten çok iyi bi insan çok temiz biri içinde hiç kötülük yok ben ona tavır yaptığımda sabahlara kadar uyumayıp kendini nasıl affettireceğini düşünüyodu.ışte ben bunları düşünerek yaptığım hatanın farkına vardım ve ondan özür diledim,üzerinden baya bi zaman geçmişti.Beni affetmedi 'senden uzak durmamı istedin duruyorum işte' dedi sonra 'tamam dersanede oturup konuşuruz' dedi ve bi dahada hiç bişiy demedi.Sınıfta bana tavır yapıyo sanki ben onun düşmanıymışım gibi davranıyo sırf beni kıskandırmak için kızların yanına gidiyo falan sizce nasıl düzeltebilirim?Bu vicdan azabından nasıl kurtulabilirim ?eskiden sürekli gülen sempatik çocuk gitti yerine sürekli somurtan hiç konuşmayan mutsuz biri geldi yaa böyle olmasının sebebi ben miyim?Ben kimseye kötülük yapmak istemiyorum ve şu an çok kötüyüm:1no2:biraz uzun ve karışık oldu ama kusura bakmayın artık

Son düzenleme:
dersanede size noktalama işaretlerini öğretsinler kuzum acilen yoksa boşa gidiyon dersaneye!
gönül işleri tam gaz, ama yazım kuralları 10 üzerinden 0 !

Zaten git demişsin ee cocuk ne yapsın bu durumda...
Sevince gel hep yanımda ol..Kızınca gözüm görmesin seni..
Boşver eğer daha cok çalışıp sınavı kazanamassan asıl vicdan azabını ozaman çekersin..
Herşey gönlünce olsun..

sayısalcıyım zaten türkçeyide hiç sevmiyorum yapamıyorum da
aferim sen böle devam et. noktalama kullanmayı bilmiyosun ama gönül işleri tam gaz. konularına baktımda maşşallah diyorum..
öss de sana yanar döner erkek arkadaşını ve asabi kankanı sorcaklar

benim zaten gelecek kaygım yok
dersaneye sosyal olasın diye mi gidiyosun? ya da ailen bunun için mi gönderiyo seni? nasıl gelecek kaygın yok? hayatındaki erkeklere verdiğin emeği derslerine verde hem geleceğini kurtar hem aileni mahçup etme sana abla tavsiyesi!

ay tamam noktalama işaretlerinin kullanılmamasına bende karşıyım ama abartmayın şu sitenin şu özelliğini hiç sevmiyorum adamın başına öğretmen-avukat-bankacı-psikolog kesiliyorlar..

ay tamam noktalama işaretlerinin kullanılmamasına bende karşıyım ama abartmayın şu sitenin şu özelliğini hiç sevmiyorum adamın başına öğretmen-avukat-bankacı-psikolog kesiliyorlar..

bunlardan bitanesii olmadıgını ne biliyosun hanfendiiiiiiisempatiksalakcinni

çocuğa git demişsin gitmiş... kankanla ilişkini gözden geçir bence,baksana senin mutlu olmanı istemiyor...amaa bir tavsiye daha bence derslerine daha fazla yoğunlaşsan daha iyi olur...söz geçirmeye çalış azcık gönlüne

bunlardan bitanesii olmadıgını ne biliyosun hanfendiiiiiiisempatiksalakcinni

ben zaten sık sık belirtirim yazım yanlışlarında falan rahatsızlığımı ama konuyu da uzatmam yani,anlamadığım bişey varsa cevap vermem yada daha anlaşılır yazmasını rica ederim,arkadaşı yargılamak kimsenin haddi değil bence,ne biliyim ''bu kadar gönül işleriyle haşır neşir olacağına biraz türkçe öğren'' gibi ifadeler hoş değil bence arkadaşın sorununa yönelik bir çözüm daha şık olurdu.

kimseyi kırmadım umarım ama yani bence öyle olması daha güzel

kim söyledi bunu biraz türkçe ögren diyee bu beni niye ilğilendirsinkii

arkadaş diyo bunu ben sayısalcıyım türkçeyi hiç sevmiyorum diyee
anlamısındı umarımm ben kırılmadım...çünkü üzerime alınmam:1closedeyes:

dersanede size noktalama işaretlerini öğretsinler kuzum acilen yoksa boşa gidiyon dersaneye!
gönül işleri tam gaz, ama yazım kuralları 10 üzerinden 0 !

pardon yanlış yazdım aklımda öyle kaldığı için ama genel olarak lafı çevirmemişim yine aynı şeyi demek istemişim neyse.

bencede yazısı anlaşılır değil ama bu kadar üstüne gelinmemeli.

yanlış anlamayın lütfen kimseyi suçlamıyorum özel olarak. bu sitede bu çok yapılıyor ve rahatsız oluyorum belirttim.başka bir amacım yok

anladımm iyygecelerra.s

dilimize elbette saygı duyulmalı. özellikle dilimiz gitgide deformasyona uğruyor. derhaneye giden bir öğrenci eğitimden bihaber , gönül işleri hayatının odak noktasıysa , bulunduğu durumun vahametini anlaması için rencide edilmesi gerekiyorsa ederim.
umarım aklı başına gelirde eğitimine harcar vaktini. kafasını dersanedeki çocukla değil ,dersanede öğrendikleriyle doldurur! yoksa bundan 5 sene sonra derdim var a aynı imla hatalarıyla daha vahim konular açıcak. kocayla sorunlar allah vermesin maddi kaygılar... vs vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…