ben senı yadırgamıyorum ya da yargılamıyorum canım.bu yaşlarda yaşadıkların çok normal.sen bıze bır derdını yazmışsın konu nerelere gelmış.hangımız o yaslarda bugunku mantığımıza sahıptık kı.yapmayın allahaşkına...
imla kurallarını tabı kı bılıyorsundur.boyle yazman sanırım face, msn, chat, den gelen bır alışkanlık.
neyse ben en çok neye uzuldum bılıyormusun canım maddı olarak gelecekde babana guvenmene.sana bır abla tavsıyesı vermek ıstıyorum'' guzellığıne guvenme bır sıvılce ,malına guvenme bır kıbrıt söndürür.''
sımdı sen 17 yasında pırıl pırıl bır genç kızsın ,ınsaallah daha çok malınız mulkunuz olur ama tıcaret bu hıç bellı olmaz. bende cok zengın bır aılenın kızıydım banka kredısı ıçın o kadar mal mulk sattı kı ınanamazsın. ister manken ol ,ıster babanın yanında çalış orasına sen karar verceksın.ama mutlaka oku eğıtımını al ,ne guzel ımkanınız varmış yurtdışında master yap...yarın babanın yanında çalışmaya başladığında elemanların yanında saygın olursun.
çok mu nasıhat verdım bılmıyorum ama sana yardımcı olmak ıstedım.guzel gözlerınden öpuyorum...
sevgıler....