- 24 Haziran 2011
- 23.554
- 49.195
- 798
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Ama kv yok diyoBu durumda vicdan azabı çekmeniz yersiz. Çünkü ev tutmayı,düzen kurmayı teklif etmişsiniz. Çok mantıklı bence. Çünkü haftaya gitseler bile bir süre kalıp tekrar gelebilirler. Onun yerine tutulan evde otursunlar, hiç gitmesinler.
Öyle mi diyorsunuz
Eşim biraz kırgın gibi geldi bana ama
ya senin kırgınlığın, yaşayamadığın cicim ayların. evim diye mi giriyorsun eve, yoksa misafir gibi mi?Öyle mi diyorsunuz
Eşim biraz kırgın gibi geldi bana ama
Belki iyi niyetim bu kadar kullanılmasaydı böyle olmazdıVicdan felan yapma.
Biraz dusunceli olur insan canim.
Nr demek 1 bcuk senede 3 ay etmedi.
Sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın.Herkesin kendi evi kendi özeli kendi mahremi kendi düzeni.Sana laf bile söylettirmeden çözmeliydiler.Ama fikriyat yok ki,habire birilerini yolluyorlar.Bu olaylar olmadan öncede hep bizdelerdi
Aramızda çok uzun mesafe olmasına rağmen
Gelip en az 2 ay kalırlar
İlkkez asıl kalmaları gereken zaman bu zamandı
Onada artık benim tahammülüm kalmadı
Ben size Şöyle diyeyim kayınlarımı kv yollar
Çalışıyorum bu arada
Onlar geri dönünce 1 hafta sonra bir görümce bir kayın tekrar yollar
Evet bende eşime bunu diyorum
Bak bu sokağa çıkma 5 gün sonra da bitebilir 5 ay sonrada
aha kalktı aha kalkacaklarla mı geçecek zamanımız
Tutalım kalktığı zaman istediklerinde giderler
İlla herkes gibi gelin kaynana kavgası mı yaşayalım
Ondan sonra mı çözülecek bu olay
Ben eve yabancı birinin çocuğu gibi giriyorumya senin kırgınlığın, yaşayamadığın cicim ayların. evim diye mi giriyorsun eve, yoksa misafir gibi mi?
ayrı ev olsa ne olur, kıyamet mi kopar?
o zaman kocanı da bırak onlara, sensiz yaşasınlar. nasıl olsa seni umursayan yok.Ama kv yok diyo
Çocukları burada bırakmaya çalışıyor
Ya bu kadar çocuklarına zarar geleceğini düşünüyorsa niye gidiyor
Orada bir evi var satılır gider
Bağlayan başka birşey yok
Desem ki tamam çocuklara ben bakarım
o tamam der bunu istiyor
Ben eşime söyledim eşim ailesineBunu eşinin düşünmesi gerekirdi.Annesini,babasıni,kardeşinini tabi ki düşüncek ama karısını da düşünecek.O yapmadığı için sana kalmış mecburen bunları söylemek .Kırılırsa kırılsın .
canim sen uyarmassan helede oranin kultitunden geliyorlarsa sende daha cokkkk kalirlar. ama bide su var terir olan yerler duzelmedi nezman duzelir bilinmez ev tutsalar belki pat diye bitecek olaylar bosuna gobi olacak.ama sende haklisinMerhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki eşimin ailesi çok uzun süredir bizde
Terör olaylarından dolayı
Eşim en başta bir ay
Daha sonra kardeşimin sınavı geçsin (kardeşi yaklaşık 3-3,5 aydır bizde)
Şimdide bayramda geçsin dedi
Kardeşide 2 ay daha burada kalacaklarını söyleyince
Ben eşimle tekrardan konuştum
Eğer 2,3 ay daha kalacaklarsa eşyalı bir ev tutalım
Bana hem iş temposu hem ev temposu ağır geliyor
Benim ders çalışmam gerek ama evimde bu şekilde olmuyor dedim
Oda çok bozuldu sanki bunu ilkkez söylüyormuşum gibi
Aile olarak bu zamanlarda olmazsak ne zaman olacakmışız felan filan (1,5 yıllık evlilikte 3 ay başbaşa kalamadık ailesi hep bizdeydi)
Sonra konuşmuş kv ile
Hani planınız ne bakın oralar öyle halen sürüyor
Gelin burada ev tutalım burada bir düzen kurun felan demiş
Onlarda haftaya gideceğiz zaten demişler
Ama eşim öyle sorduğu için demişlerdir
Şimdide vicdan azabı çekiyorum demesemiydim ortalık tamamen düzelmedi ya
Ama sonrada ben gitsinler demedim ki diyorum ev tutalım dedim diyorum
Kafam karmakarışık vicdan yaptım şimdide
Sizin sözlerinize ihtiyacım var...
Eşim artık kendini de bırakacağımı bildiği için söyleyebildio zaman kocanı da bırak onlara, sensiz yaşasınlar. nasıl olsa seni umursayan yok.
canımcanim sen uyarmassa heleki oralarin kulturu
canim sen uyarmassan helede oranin kultitunden geliyorlarsa sende daha cokkkk kalirlar. ama bide su var terir olan yerler duzelmedi nezman duzelir bilinmez ev tutsalar belki pat diye bitecek olaylar bosuna gobi olacak.ama sende haklisin
Ben eşime söyledim eşim ailesine
Eşimin babası yok kendi kafasından baba profili cizmiş ama sallayan yok
kv kırk küsür yaşında görümceler 23,11
kayın 20 yaşında
bence artık hayatlarını idare edebilirler
ozman hiccccc vicdan yapma . zaten o evde okadar rahat davraniyorlarsa sende kendini dusunmek zorundasincanım
eşyalı apartlardan tutalım diyorum
hatta biz karşılayalım onada ok
bitincede sadece valizlerini alıp gidecekler bu kadar
Eşim baba profilindeSen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın.Herkesin kendi evi kendi özeli kendi mahremi kendi düzeni.Sana laf bile söylettirmeden çözmeliydiler.Ama fikriyat yok ki,habire birilerini yolluyorlar.
Sana sormadan böyle şeyler yapılmamalı.İnsanlarda şöyle bir cahillik var,oğlumun evi diye bakıyorlar.Yok öyle bir dünya.Bir de çalışıyorsun.Eşinin sanırım yüzü yok demeye ama bu şekilde sende yıpranırsın evlilikte.
tamam işte. sakın geri adım atma. ayrı eve çıkmaları gerekirken, inat ederlerse ve bu saçma sebep yüzünden yuvanız yıkılırsa onlar vicdan yapmalı.Eşim artık kendini de bırakacağımı bildiği için söyleyebildi
Önceden olsa asla söyleyemezdi
Beni konuşturmazdı bile
Beni kendi evimde misafir gibi yapıyorlarozman hiccccc vicdan yapma . zaten o evde okadar rahat davraniyorlarsa sende kendini dusunmek zorundasin
İnşaallah yapmamKv çok gençmiş.Tabi ki hayatlarını idama ettirebilirler.Boş ver gitsinler,hiç üzülme,vicdan yapma.
Yok eşime dedimtamam işte. sakın geri adım atma. ayrı eve çıkmaları gerekirken, inat ederlerse ve bu saçma sebep yüzünden yuvanız yıkılırsa onlar vicdan yapmalı.
Seni kullandiklari bariz ortada. Sakin vicdan yapma. Hazir demisken sozunden donme.Belki iyi niyetim bu kadar kullanılmasaydı böyle olmazdı
Ya ne bileyim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?