Vicdan Azabı Çekiyorum :(

Evlerine gitsinler dememissiniz ki ayri ev demissiniz. Yeterince sabriniz zorlanmis bence kotu olmadan ayri eve cikilsaydi. Bunu en basta onlarin dusunmesi gerekiyordu.

Ama kv yok diyo
Çocukları burada bırakmaya çalışıyor
Ya bu kadar çocuklarına zarar geleceğini düşünüyorsa niye gidiyor
Orada bir evi var satılır gider
Bağlayan başka birşey yok
Desem ki tamam çocuklara ben bakarım
o tamam der bunu istiyor

Öyle mi diyorsunuz
Eşim biraz kırgın gibi geldi bana ama

Bunu eşinin düşünmesi gerekirdi.Annesini,babasıni,kardeşinini tabi ki düşüncek ama karısını da düşünecek.O yapmadığı için sana kalmış mecburen bunları söylemek .Kırılırsa kırılsın .

Öyle mi diyorsunuz
Eşim biraz kırgın gibi geldi bana ama
ya senin kırgınlığın, yaşayamadığın cicim ayların. evim diye mi giriyorsun eve, yoksa misafir gibi mi?
ayrı ev olsa ne olur, kıyamet mi kopar?

Sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın.Herkesin kendi evi kendi özeli kendi mahremi kendi düzeni.Sana laf bile söylettirmeden çözmeliydiler.Ama fikriyat yok ki,habire birilerini yolluyorlar.
Sana sormadan böyle şeyler yapılmamalı.İnsanlarda şöyle bir cahillik var,oğlumun evi diye bakıyorlar.Yok öyle bir dünya.Bir de çalışıyorsun.Eşinin sanırım yüzü yok demeye ama bu şekilde sende yıpranırsın evlilikte.

ya senin kırgınlığın, yaşayamadığın cicim ayların. evim diye mi giriyorsun eve, yoksa misafir gibi mi?
ayrı ev olsa ne olur, kıyamet mi kopar?
Ben eve yabancı birinin çocuğu gibi giriyorum
ooo o günleri unutamam tabi 3 haftalık evliyken ki onun 1 haftası eşimin ailesinin yanındayken
2 ay bize kalmaya gelipte boşanmaya kadar getiren görümcelerimin geldiği günleri asla unutamam

o zaman kocanı da bırak onlara, sensiz yaşasınlar. nasıl olsa seni umursayan yok.

Ben eşime söyledim eşim ailesine
Eşimin babası yok kendi kafasından baba profili cizmiş ama sallayan yok
kv kırk küsür yaşında görümceler 23,11
kayın 20 yaşında
bence artık hayatlarını idare edebilirler

canim sen uyarmassa heleki oralarin kulturu
canim sen uyarmassan helede oranin kultitunden geliyorlarsa sende daha cokkkk kalirlar. ama bide su var terir olan yerler duzelmedi nezman duzelir bilinmez ev tutsalar belki pat diye bitecek olaylar bosuna gobi olacak.ama sende haklisin

canım
eşyalı apartlardan tutalım diyorum
hatta biz karşılayalım onada ok
bitincede sadece valizlerini alıp gidecekler bu kadar

Kv çok gençmiş.Tabi ki hayatlarını idama ettirebilirler.Boş ver gitsinler,hiç üzülme,vicdan yapma.

Eşim baba profilinde
Bide kültür farklılığından dolayı söyleyemiyorum
Hani ben kendi annemden babamdan pay biçiyorum
imkanları varsa kimseyi böyle bıktırmasınlar ki
kv imkanı var yani

Eşim artık kendini de bırakacağımı bildiği için söyleyebildi
Önceden olsa asla söyleyemezdi
Beni konuşturmazdı bile
tamam işte. sakın geri adım atma. ayrı eve çıkmaları gerekirken, inat ederlerse ve bu saçma sebep yüzünden yuvanız yıkılırsa onlar vicdan yapmalı.

tamam işte. sakın geri adım atma. ayrı eve çıkmaları gerekirken, inat ederlerse ve bu saçma sebep yüzünden yuvanız yıkılırsa onlar vicdan yapmalı.
Yok eşime dedim
Ben gitsinler demedim, bir düzen kuralım dedim
Ama kv de şimdi eve çıkarsam oğlu bakmadı eve çıktı derler demiş
Burada onları tanıyan hiç kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…