Vicdan Azabı Çekiyorum :(

Bak canım bunlar gitse şimdi gene gelicekler.

Oyüzden sen ufaktan ev bak gelirlerse yada gitmezlerse tut ve oraya geç onlarda bu evin kirasını ödesinler eşya alsınlar.

Böyle olmaz evlilik değil evcilik oldu sizinki
Eşim bana diyor ki aileyiz biz
Ama bizim aile olmamıza izin vermediler ki
Ben yalnızca onun ailesine bakmak için evlenmişim zaten
Öyle hissettiriyorlar

Eşim bana diyor ki aileyiz biz
Ama bizim aile olmamıza izin vermediler ki
Ben yalnızca onun ailesine bakmak için evlenmişim zaten
Öyle hissettiriyorlar

Hiçte aile değilsiniz .
Böyle evlilik olmaz insanlar hergün kvye gidip gece kendi evine yatmaya gittiğinde bile huzursuz senin ki çekilecek gibi drğil.

hiç vicdan yapma
misafirlik 3 gün olur..
kardeşinin de bi daha o kadar uzun süre kalmasına müsade etme.bırak gitsinler yada dediğin gibi çevreden bi yerden ev tutun böyle çok zor.

benim kv kp 3 gun gelince oyle yapiyorlar nekadar berbat bir durum bilirim kendi evimde misafir oluuorum mutfak bile benim olmuyor hiccc vicdan yapma sen
siz 3 güne dayanamıyor musunuz?
Düşünün bide beni
aylarca

Yok eşime dedim
Ben gitsinler demedim, bir düzen kuralım dedim
Ama kv de şimdi eve çıkarsam oğlu bakmadı eve çıktı derler demiş
Burada onları tanıyan hiç kimse yok
bak işte iyi niyetin suistimal ediliyor. sakın geri adım atma, ne derse desin kanma. senin evini senden çok sahiplenmiş, senin duygularını dikkate alan bile yok. elalem kim ayrıca? bulmuşlar senin gibi sessizi, sömürüyorlar.

Vicdan yapılacak bir durum yok ortada
Ne zaman dönecekleri bile belli değil
Hayatta en sevmediğim şey "belirsizlik"tir. Terör ne zaman bitecek, evlerine ne zaman dönebilecekler belli değilken sizin teklifiniz gayet mantıklı.

Aile olduğumuz ne zaman belli olacak diyorsa eşiniz, siz de deyin ki benim seninle karı koca olduğum ne zaman belli olacak?

Keşke zamanında zırt pırt gelip kalarak kredilerini harcamasalardı. O zaman daha iyi niyetli yaklaşabilirdiniz.

Uzun zamandır böyle diyorsunuz bence ayrı eve çıkmalarını istemekte haklısınız.
Ev üstünde ev olmaz.
Bence daha fazla geç kalmadan söylemeniz iyi olmuş.

hiç vicdan yapma
misafirlik 3 gün olur..
kardeşinin de bi daha o kadar uzun süre kalmasına müsade etme.bırak gitsinler yada dediğin gibi çevreden bi yerden ev tutun böyle çok zor.
Pembesu senin en son ki konunu baştan sona biliyorum
Evine taşındın galiba şimdiden mutluluklar
Beni en iyi sen anlayabilirsin
Ah biz yemeğini yapıyoruz, temizliğini yapıyoruz felan filan ayakları
Yapmayın
Siz olmasanız ben zaten temizlik yapmam eşimlede kendime yetecek kadar yemeği yaparım
3,5 aydır kaynım bizimle
Hiç kv bir kez bile ahh kızım sağolasın demedi
Neden???
Yaa yalnızca eşime iyi görünmeye çalışıyorlar
Beni de alttan alttan yıkıyorlar
Sanki eşimin bana ihtiyacı yokmuş havası yaratıyorlar evde

Bende buna kızıyorum bir gün iki gün bi ay değil ki artık aylar olmuş insan azıcık dusunur yani ust kat komsumada aynısı olmuştu kız kardeşleri oglan kardeşleri geldi yerleştiler aşağıda biz sesten duramadik böyle kalabalık yasamanin ne anlamı varki tut madem bir ev bi sene iki sene kal sana da yazık yeni evliyiz diyorsun ve calisiyorsun işten gelince geceliklerinle açık saçık oturmak istersin ama kayinlarin var yapamazsın sen bence en iyisini demissin

Eşin aile gibiyiz demişya bir gülme geldi bana :)
kayınvalidenin bahanesine de ayrı bir güldüm.
Demek oglu bakmadı da ayrı eve çıktı diyecekler ha, ulan ne iş bilmişlik varya bu
Evet onlar kendi aralarında aileler
Ama benimle değil
Ben olmasam bence eşim dışında kimse fark etmez ohh derler eminim
Ahh keşke bunu eşimde görse
Ne yazıkki onu kandırabiliyorlar
oğlu bakmadı mı derler sanki
eşime öyle diyor
zaten hep bir bahane
yatak odamıza girme diye hem eşim hem ben kaç kez uyardık
en son girdiğinde ya oğlum gelin bu seferde sabahtan akşama kadar yatıyorlar
bir odamı süpürmediler demesin diye süpürüyorum demiş
mantığa bak

Bence vicdan yapılacak bir durum değil. Sadece bu karışık ortamdan kaynaklanmıyor kendileri alışlanlık haline getirmişler. Kızılacak küsülecek hiiiç bişey yok.
Bahaner hazır, ah oğlum vah oğlum sana laf gelir...

Bende merak ediyorum aslında
Sizler olsanız nasıl bir tepki verirdiniz diye
Çünkü eminim ki benim ailemde kızar bana
Zor durumdalar neden öyle dedin ki diye

evet canım eşyalarımı taşıdım ama aboneliklerin açılmasını bekliyorum iyice yerleşmek için..teşekkür ederim Allah herkesi yerinde sevindirsin..

yemek temizlik hepsi bahane bunların kendi dağıttıklarını toplauyorlar kendi yiyeceklerini pişiriyorlar adına da yardım diyorlar.
anlıyorum seni ama insanlara iyi olmak yaramıyor maalesef sen ne kadar kötüysen karşı taraf o kadar üzerine titriyor..
o yüzden sakın vicdan yapma bırak gitsinler eşine de sana hasret kaldım bu ne böyle falan de..
ters teperse iyice arttır bu konuşmaları benimki aylar sonra tesir etti adama elbet senin eşinde anlayacaktır bir süre sonra normal evliliğin ne oldugunu.

Evet malesef ki kültürlerinde böyle
Bizden önce 2 ayda kızında kaldı
Damatı oralı olduğu için hiç garipsemedi
ki kızının evinde de burada olduğu gibi değil asla
orası ayrı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…