- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Eşim bana diyor ki aileyiz bizBak canım bunlar gitse şimdi gene gelicekler.
Oyüzden sen ufaktan ev bak gelirlerse yada gitmezlerse tut ve oraya geç onlarda bu evin kirasını ödesinler eşya alsınlar.
Böyle olmaz evlilik değil evcilik oldu sizinki
Yok dönmem ama içim içimi yerSeni kullandiklari bariz ortada. Sakin vicdan yapma. Hazir demisken sozunden donme.
benim kv kp 3 gun gelince oyle yapiyorlar nekadar berbat bir durum bilirim kendi evimde misafir oluuorum mutfak bile benim olmuyor hiccc vicdan yapma senBeni kendi evimde misafir gibi yapıyorlar
onu elleme, buna dokunma, kalkma, oturma vs..
boğuyorlar beni
Eşim bana diyor ki aileyiz biz
Ama bizim aile olmamıza izin vermediler ki
Ben yalnızca onun ailesine bakmak için evlenmişim zaten
Öyle hissettiriyorlar
siz 3 güne dayanamıyor musunuz?benim kv kp 3 gun gelince oyle yapiyorlar nekadar berbat bir durum bilirim kendi evimde misafir oluuorum mutfak bile benim olmuyor hiccc vicdan yapma sen
bak işte iyi niyetin suistimal ediliyor. sakın geri adım atma, ne derse desin kanma. senin evini senden çok sahiplenmiş, senin duygularını dikkate alan bile yok. elalem kim ayrıca? bulmuşlar senin gibi sessizi, sömürüyorlar.Yok eşime dedim
Ben gitsinler demedim, bir düzen kuralım dedim
Ama kv de şimdi eve çıkarsam oğlu bakmadı eve çıktı derler demiş
Burada onları tanıyan hiç kimse yok
Pembesu senin en son ki konunu baştan sona biliyorumhiç vicdan yapma
misafirlik 3 gün olur..
kardeşinin de bi daha o kadar uzun süre kalmasına müsade etme.bırak gitsinler yada dediğin gibi çevreden bi yerden ev tutun böyle çok zor.
Evet onlar kendi aralarında ailelerEşin aile gibiyiz demişya bir gülme geldi bana :)
kayınvalidenin bahanesine de ayrı bir güldüm.
Demek oglu bakmadı da ayrı eve çıktı diyecekler ha, ulan ne iş bilmişlik varya bu
Bende merak ediyorum aslındabak işte iyi niyetin suistimal ediliyor. sakın geri adım atma, ne derse desin kanma. senin evini senden çok sahiplenmiş, senin duygularını dikkate alan bile yok. elalem kim ayrıca? bulmuşlar senin gibi sessizi, sömürüyorlar.
İnşallah iyi olmuşturUzun zamandır böyle diyorsunuz bence ayrı eve çıkmalarını istemekte haklısınız.
Ev üstünde ev olmaz.
Bence daha fazla geç kalmadan söylemeniz iyi olmuş.
Evet eşimde üzülüyorMantıgını öptügüm
Güya el altından mağdur edebiyatı yapıyor.
Vicdan edecek birşey yok bana göre
Pembesu senin en son ki konunu baştan sona biliyorum
Evine taşındın galiba şimdiden mutluluklar
Beni en iyi sen anlayabilirsin
Ah biz yemeğini yapıyoruz, temizliğini yapıyoruz felan filan ayakları
Yapmayın
Siz olmasanız ben zaten temizlik yapmam eşimlede kendime yetecek kadar yemeği yaparım
3,5 aydır kaynım bizimle
Hiç kv bir kez bile ahh kızım sağolasın demedi
Neden???
Yaa yalnızca eşime iyi görünmeye çalışıyorlar
Beni de alttan alttan yıkıyorlar
Sanki eşimin bana ihtiyacı yokmuş havası yaratıyorlar evde
Evet malesef ki kültürlerinde böyleBence vicdan yapılacak bir durum değil. Sadece bu karışık ortamdan kaynaklanmıyor kendileri alışlanlık haline getirmişler. Kızılacak küsülecek hiiiç bişey yok.
Bahaner hazır, ah oğlum vah oğlum sana laf gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?