Vicdan azabı çekiyorum

malefiz35

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
5
0
36
37
sırf sizinle paylaşabilmek icin katıldım aranıza. Belki komik gelecek ama benim gibi bunu yaşayan biri vardır belki diye yazıyorum bunu.

Seneler önce biriyle tanışmıştım. Sadece 1 gün sabaha kadar konuştuk tek konusmamızdı. Kendisini çevremden tanıyordum ortak tanıdıklarımız vardı ama bir samimiyetimiz olmadı ve farklı şehirlerdeydik. Gündelik sıradan bir detay gibi geldi geçti. Üstünden belki 4 belki 5 sene geçti, şimdi 2 seneyi geçmiş bir ilişkim var. Sonumuzu göremediğim bir ilişki. Allah var hakkını yiyemem çokşükür sıkıntım derdim yok seviyorumda ama ciddiyete binmiyor ve sonumuzu kestirememek doğru yoldamıyım diye düşündürüyor. Herneyse bu benim kafamdan geçen birkaç düşünce tabi.

1hafta önce bu seneler önce konustugum adam karşıma çıktı. Öyle şahsi olarak değil bi yerlerden gördüm, düşünün şahsi olarak bir konuşma görüsme ve benzeri bir bağlantı sıfır. Kızlar kafayı yicem, aklımdan çıkmıyor. Yani bi duygu ve hisle değil nasıl desem sürekli aklımda böyle sosyal medyadan takip ediyorum merakıma yenik düşüyorum neden böyle? Bir yandan ilişkimden dolayı bu insani durumum yinede vicdan yaptırdı bana. Aynı durumda erkek arkadaşım olsa bende kötü hissederim sonuçta.neden böyle oldu ki? Neden sürekli aklımda sabah akşam anlamıyorum neden merak ediyorum bilmiyorum. Bu kadersel bişeymi diye bile düşünmeye başladım. Vicdanım hiç rahat değil

Demek ki erkek arkadasinizi yeterince sevmiyorsunuz eksik biseyler var ki siz seneler once bir gece konuştuğunuz bi insanı silememişsiniz.

Demek ki erkek arkadasinizi yeterince sevmiyorsunuz eksik biseyler var ki siz seneler once bir gece konuştuğunuz bi insanı silememişsiniz.
Ama imkansız ben bile kendime inanamıyorum öyle hayatımda bir yer edinmedi bir duygu flörtlesme bile geçmedi aramızda. Erkek arkadasıma hic ihanet etmedim bu gereksiz düşünce bile beni üzdü sevmesem neden böyle olsunki.

Demek o kadarda günlük sıradan bir detay olmamış geçmişte yaşadığınız. Adam yapsaydı buna benzer bişey,gömerdik burda sanirim.

Demek o kadarda günlük sıradan bir detay olmamış geçmişte yaşadığınız. Adam yapsaydı buna benzer bişey,gömerdik burda sanirim.
Asla ilerisi vs olmaz böyle bişey söz konusu değil olay şu bu merak beni çok rahatsız ediyo çok saçma sapan bi durum ikincis haklısınız aynı durumda ben olsam inanılmaz üzülürüm. Ama bu insani ve istemediğim şekilde oluşan merak duygusu içinde beni gömmeyin lütfen :(

Ada'mı sen mi bıraktın pat diye benim öyle oldu arada vicdan yapıyorum o daha evlenmemiş, ben eşimle mutluyum çocuğum var ama genede Hakkı'na girdim vicdanım rahat değil

Demek ki sevgilinizle aranızdaki cekim o kadar güçlü degilmiş.
O eskisi daha etkileyici gelmiş.

Ada'mı sen mi bıraktın pat diye benim öyle oldu arada vicdan yapıyorum o daha evlenmemiş, ben eşimle mutluyum çocuğum var ama genede Hakkı'na girdim vicdanım rahat değil
Hayır öyle bişey değil konuyu yanlış anlamışsınız biriyle konustum beş sene önce sonra hic konusmadık simdi iliskim var benim o konustugum adam karaıma cıktı internette ve o gün bugündür aklıma geliyo gereksizce takip edip merak ediyorum ve bundan dolayı vicdan azabı cekiyorum :(

Demek ki sevgilinizle aranızdaki cekim o kadar güçlü degilmiş.
O eskisi daha etkileyici gelmiş.
Belkide haklısınız. Ne bileyim sevgilimle aramdaki dürüstlük şefkat adalet sevgi bağları güçlü ama çok çizgisi belli değil naif biraz geri planda kalıyo beni bir erkek olarak sahiplenme durumlarında bile yaklaşımı çekingen. Bahsettiğim kişi tam aksine belkide istem dışı bu yüzden böyle hissediyorumdur diye bile düşündüm ama cok üzülüyorum böyle olsun istemiyorum:(

Belkide haklısınız. Ne bileyim sevgilimle aramdaki dürüstlük şefkat adalet sevgi bağları güçlü ama çok çizgisi belli değil naif biraz geri planda kalıyo beni bir erkek olarak sahiplenme durumlarında bile yaklaşımı çekingen. Bahsettiğim kişi tam aksine belkide istem dışı bu yüzden böyle hissediyorumdur diye bile düşündüm ama cok üzülüyorum böyle olsun istemiyorum:KK43:
Bence sevgilinden ayrılmalısın boyle dusunuyorsan.
Cunku seni manevi açıdan tatmin etmiyor baksana.
Seni mutlu edemiyor demek ki.
Senin istedigin erkek tipi degil.

Aslında sendeki duygu karmaşası bence.Yani erkek arkadaşınla geleceği görememen seni ondan soğutmuş olabilir.Cnm sana tavsiyem: Geleceğin olmayan adamdan ayrıl,o diğer adamıda düşünme çünkü seneler önce olmayan şimdi hiç olmaz emin ol bu işler böyle.Önüne bak yani inşallah mutlu olursun:)

Back
X